تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/08/19 - 10:48
کد خبر: 215651

محمد ادریسی؛

لعنت بر این پرستیژ که بی‌خاصیت است!

لعنت بر این پرستیژ که بی‌خاصیت است!

لعنت بر این پرستیژ که بی خاصیت است! و برای از کف ندادنش افراد را مجبور می کند حرف ناحق بزنند و یا شایعه سازی و قلم فروشی کنند و روزی از فساد و دزدها و مختلس ها دفاع کنند و زمانی قصاص را زیر سوال ببرند و روزی حجاب را و زمانی تهاجم فرهنگی با ابزارهای اینترنتی و ماهواره ای را منکرشوند و خلاصه اینکه بجای پشتیبانی از حکم اسلامی حرکت معکوس به سمت جاهلیت داشته باشند و مشغول بازی با احکام اخلاقی و عبادی و حقوقی کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمد ادریسی// اقلیت تاثیرگذار مفسد می تواند آبروی اکثریت مصلح را ببرد. هر جامعه ای چه مذهبی و چه غیر مذهبی پر است از آدم های معمولی که با افرادی نیمه فعال اداره می شود که با هر بادی واکنش نشان می دهند و به جنبش در می آیند و حرکتی رو به جلو یا که معکوس دارند و آبروی خود را که با انتخاب ها و تخصص ها و موضع گیری ها و  پیوندها بدست آورده اند گاه خرج می کنند و گاهی هم احتکار می کنند برای روز مبادا.

خیلی فرق است میان واکنش ها و جنبش های افرادی که به نوعی نه آبرو دارند و نه صلاحیت دارند و نه مقبولیت با آدم هایی که صلاحیت و مقبولیت و آبرو را با هم دارند. و فرق است بین آدم هایی که آبرو و مقبولیت دارند اما صلاحیت ندارند با آدم هایی که آبرو و صلاحیت دارند اما مقبولیت و محبوبیت در بین اکثریت‏ را ندارند.

مثلاً می گویند فلان معلم و روحانی و مداح و قاری قرآن از بقیه مقبول تر است یا فلان بازیگر و مجری و خواننده و شاعر محبوبیت بیشتری دارد یا فلان مسئول و سیاستمدار و غیره از بقیه برای این کار صلاحیت اش بیشتر است و بعد در گوش و چشم و زبان های مردم می نشیند و جز اقلیتی تاثیر گذار می شود که بر اکثریتی مقدم شده است.

کافیست که روزگار بخواهد غربال و زیر و زبرکند با یک حادثه اجتماعی با افشای راز پنهان شده ای کهنه یا با یک امتحان نه چندان سخت یا هر چیز دیگر آن وقت است که می بینیم آنها که جلو افتادند خود به خود عقب عقب می روند و آنها که بالا بودند پایین می نشینند و آنها که عزیز بودند ذلیل و آنها که ذلیل بودند عزیز می شوند.

لعنت بر این  پرستیژ که بی خاصیت است! و برای از کف ندادنش افراد را مجبور می کند حرف ناحق بزنند و یا شایعه سازی و قلم فروشی کنند و روزی از فساد و دزدها و مختلس ها دفاع کنند و زمانی قصاص را زیر سوال ببرند و روزی حجاب را و زمانی تهاجم فرهنگی با ابزارهای اینترنتی و ماهواره ای را منکرشوند و خلاصه اینکه بجای پشتیبانی از حکم اسلامی حرکت معکوس به سمت جاهلیت داشته باشند و مشغول بازی با احکام اخلاقی و عبادی و حقوقی کند.

در قبر آبرو و پرستیژ نمی خواهند بلکه عمل می خواهند. روزی سیاستمداری بر بالین جسم نیمه جان شخص دانایی که دوست نزدیکش بود ایستاد و در فکر فرو رفت که چگونه پست خود را حفظ و ارتقا ببخشد و با ثروتش چه کند!

ناگهان دوست دانا را دید که اشکش سرازیر شد و ثروت و پست بالاتر را فراموش کرد. پرسید تو دیگر چرا گریه می کنی؟ تو که وضع بدی نداری!؟

دانای نیمه جان گفت: اکنون من فاصله ای تا بازخواست خدا ندارم و اگر از من بپرسد که اعتباری و آبرویی داشتی و می توانستی با آن وام ازدواجی جور کنی و نکردی و دست فقیری را بگیری و نگرفتی و حرفی بزنی و انحرافی را جلو گیر باشی و نزدی تا آسیبی نرسد و بعد با ما حساب می کردی آن وقت جوابی ندارم بدهم!

سیاستمدار به فکر فرو رفت که او از آبروی خرج نشده اش سوال  می شود و من از مسئولیت و ثروتم پرسش نمی شود؟! پس تلنگری شد برای بیداری.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ملت مبعوث شده اهل عقب‌نشینی نیست
معاون جهاددانشگاهی: آماده‌ایم به حل ابرچالش‌های ایران کمک کنیم
آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی ۲۰ شهریور برگزار می شود
پایگاه آمریکا در اردن پیشران جنگ علیه ایران بود
آخرین تمهیدات آیین تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران
اعلام جزئیات برنامه‌های ارتش در مراسم بدرقه پیکر رهبر شهید انقلاب
چرا آمریکایی‌ها دیگر ترامپ را دوست ندارند؟
صعود دراماتیک مراکش به مرحله یک هشتم نهایی
شگفتی بزرگ جام بیست‌وسوم را پاراگوئه رقم زد
تشییع پیکر رهبر شهید، فرصتی است که مردم بغض در گلو را خالی کنند
مدیریت تنگه هرمز بر عهده کشورهای ساحلی است
حماس درباره سکوت کشورهای عربی در قبال نسل‌کشی در غزه هشدار داد
ویتکاف در راه دوحه است
حادثه امنیتی در شهرستان مرزی پاوه
اگر طرف آمریکایی به تفاهمنامه پایبند باشد، ما هم خواهیم بود
دور جدید مذاکرات، سه‌شنبه در دوحه برگزار می‌شود
صعود دراماتیک مراکش به مرحله یک هشتم نهایی
تراز صادراتی ایران متحول می‌شود
چرا موج گرما در فرانسه این‌همه قربانی گرفت؟
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
طرح جایگاه وداع با رهبر شهید انقلاب منتشر شد
خط اعتباری۳ هزار میلیاردی برای حمایت از دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده دانشگاه شریف در جنگ
اعلام آمادگی پارک دانشگاه تهران برای هدایت فناوری و نوآوری در روستاها
تغییر زمان آزمون داروسازان خارج از کشور
آغاز تحصیل متقاضیان غیرایرانی در دانشگاه‌های پزشکی با ویزای دانشجویی
معاون رئیس جمهوری: ظرفیت‌های استان سمنان زمینه‌ساز جهش فناوری‌های نوظهور است
آغاز فرآیند بهسازی شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده با مسئولیت معاونت علمی رئیس جمهوری
فرآیند نام‌نویسی در «طرح سه استاد» دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
احداث دو مجتمع خوابگاهی جدید در دانشگاه امیرکبیر با تجمیع چند ساختمان/ نوسازی خوابگاه‌های فرسوده تا مهر ۱۴۰۵
آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی ۲۰ شهریور برگزار می شود
پیگیری اجرای مصوبه افزایش حقوق/بیش از ۴۰ درصد اساتید دانشگاه فاقد مسکن
ابلاغ آیین‌نامه جامع فرآیندهای پژوهشی مقطع دکتری دانشگاه علامه
باشگاه نوآوری دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران افتتاح شد
راهنمای عملی آمادگی آزمون آیمت برای بورسیه پزشکی ایتالیا
نتایج قبولی چه چیزی درباره بهترین آموزشگاه تیزهوشان نشان می‌دهد؟
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
معاونت علمی به‌دنبال توسعه فناوری‌های کاهش مصرف آب
اعلام تعطیلات تابستانه دانشگاه صنعتی شریف از ۱۰ تا ۲۳ مرداد
رونمایی از پلتفرم جدید مشاوره دانشجویی تا اواسط تیرماه
آغاز اجرای طرح آزمایشی خرید اعتباری اقلام غذایی دانشجویان
تغییر در زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه خوارزمی
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top