تاریخ انتشار: پنجشنبه 1395/08/20 - 16:24
کد خبر: 215798

زندگی در این روستا طعم مرگ می دهد +عکس

ساکنان این روستای ساحلی واقع در لبه قطب شمال مجبورند نه تنها سرمای سخت را تحمل کنند بلکه مقدار زیاد شن و ماسه که ده ها کیلومتر درسراسر ساحل دریای سفید کشیده شده را نیز تحمل کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: ساکنان این روستای ساحلی واقع در لبه قطب شمال مجبورند نه تنها سرمای سخت را تحمل کنند بلکه مقدار زیاد شن و ماسه که ده ها کیلومتر درسراسر ساحل دریای سفید کشیده شده را نیز تحمل کنند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران، «شوینا» یک روستای ماهیگیری کوچک در شبه جزیره کانین در شمال روسیه است. ساکنان این روستای ساحلی واقع در لبه قطب شمال مجبورند نه تنها سرمای سخت را تحمل کنند بلکه مقدار زیاد شن و ماسه که ده ها کیلومتر درسراسر ساحل دریای سفید کشیده شده را نیز تحمل کنند. تپه های شنی دائما به وسیله بادهای غربی بالا و پایین ساحل می روند و می توانند خانه ها را تا سقف در یک شب مدفون کنند.

ساکنان احتیاط می کنند که در شب ها بسته نشود زیرا تا صبح ممکن است دیگر باز نشوند. این روستا یک بولدوزر دارد که معمولا در حال کار است و خانه ها را از زیر شن ها بیرون می کشد. این روستا در سال 1930 توسط خانواده ماهیگیران به دلیل فراوانی ماهی و حیات دریایی در آب های این منطقه مورد سکونت قرار گرفت. تا سال 1850 جمعیت این روستا به 1500 نفر رسید. آن ها با هم بیش از 70 کشتی داشتند. اما ماهیگیری بی ملاحظه در طول دهه ها جمعیت ماهی ها را نابود کرد و در نهایت ماهیگیری از بین رفت.

امروزه تنها 300 نفر در شوینا زندگی می کنند که آن ها هم به طور عمده از مزایای بیکاری و حقوق بازنشستگی امرار معاش می کنند. برخی هم از راه شکار زندگی خود را می گذرانند. تعداد زادی غاز در این منطقه وجود دارد. بیش از نیمی از روستا اکنون زیر تپه های شنی توسط باد دفن شده است. این روستا نه جاده دارد و نه راه آهن و حمل و نقل تنها با کشتی یا از راه هوا انجام می شود. یک فرودگاه غیرنظامی دارای یک باند خاکی 650 متری در این منطقه وجود دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تکذیب حذف شروط قانونی استخدام اعضای هیئت علمی
پایان درگیری به معنای پایان تهدیدها نیست
دانشگاه علامه طباطبائی پژوهشگر پسادکتری می‌پذیرد
امروز آخرین مهلت انتخاب واحد نیمسال اول دانشگاه پیام نور
دولت قربانی تلافی‌های انتخاباتی نشود
آمار قطعی اخراج دانشجویان شریف
سرمربی تیم ملی قرار بود از CR۷ عذرخواهی کند!
ظرفیت پذیرش ۴۸۵ هزارنفری کنکور ۱۴۰۵
پایان ۲۱ سال حضور در تیم ملی
واکنش سرمربی پرتغال به بیانیه رونالدو
به‌زودی حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب صادر می‌شود
زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه
عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی
پزشکیان فردا به ترکمنستان می‌رود
بهترین محل نصب دوربین مداربسته در ساختمان کجاست؟
فعلاً برنامه‌ای برای نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین نداریم
گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین
تویوتای آماده؛ خنک، ایمن و نرم در هر مسیر
پرسپولیس نگران بازگشت مدافع مصدوم برای بازی با صنعت نفت
۵ فیلم ایرانی حال خوب کن
مقایسه‌ رفتار فروشگاه‌ها در برابر تراکنش ناموفق جم فری فایر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top