تاریخ انتشار: شنبه 1395/09/06 - 11:43
کد خبر: 217373

توضیحات جدید پلیس درباره چاقو کشی «پسر عاشق» در دانشگاه

این اطلاعیه می‌افزاید: این جوان کینه‌جو در حالی که دختر مورد علاقه‌اش در کلاس درس بوده با بهانه دادن جزوه به وی، وارد کلاس می‌شود و در مقابل چشم سایر دانشجویان و استاد دانشگاه، سه ضربه پیاپی چاقو به شکم، پهلو و سر دختر وارد می‌کند و پس از این ماجرا توسط عوامل حراست، بازداشت و تحویل مأموران پلیس می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: به دنبال وقوع یک فقره چاقوکشی در یکی از کلاس‌های دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد واقع در خیابان فلسطین که به مجروحیت یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه انجامید، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت توضیحاتی را در این‌باره ارائه کرد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران؛ در توضیحات این مرکز آمده است: ساعت 19 روز پنج‌شنبه گزارش وقوع یک فقره چاقوکشی در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد واقع در خیابان فلسطین به کلانتری 107 فلسطین ارائه شد که پس از حضور سریع مأموران در محل، عوامل پلیس متوجه شدند که یک جوان 23 ساله پس از وارد کردن سه ضربه چاقو به یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه، در کلاس درس و در مقابل دیدگان استاد و سایر دانشجویان، توسط عوامل حراست دانشگاه دستگیر شده است.

در ادامه اطلاعیه پلیس آمده است: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد که این جوان 23 ساله به مدت یک سال با دختر 21 ساله مضروب رابطه داشته و پدر دختر در مقابل خواستگاری وی عنوان کرده بود که پس از گفت‌وگو با ضارب در محل کارش، نسبت به ازدواج دختر خود با این فرد تصمیم‌گیری خواهد کرد لذا این جوان 23 ساله عصر روز پنج‌شنبه به دانشگاه محل تحصیل دختر مراجعه و پس از ممانعت حراست از ورودش به دانشگاه، به بهانه دادن جزوه به وی وارد دانشگاه می‌شود.

این اطلاعیه می‌افزاید: این جوان کینه‌جو در حالی که دختر مورد علاقه‌اش در کلاس درس بوده با بهانه دادن جزوه به وی، وارد کلاس می‌شود و در مقابل چشم سایر دانشجویان و استاد دانشگاه، سه ضربه پیاپی چاقو به شکم، پهلو و سر دختر وارد می‌کند و پس از این ماجرا توسط عوامل حراست، بازداشت و تحویل مأموران پلیس می‌شود.

بنابر گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت در حال حاضر پرونده این حمله در دست بررسی است و خوشبختانه دختر دانشجو نیز با هماهنگی اورژانس به یک مرکز درمانی انتقال داده می‌شود و به گفته پزشکان، حال عمومی وی رضایتبخش است.

منبع: تسنیم

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شکار زیردریایی هوشمند آمریکایی توسط سپاه پاسداران
معرفی بهترین شرکت‌های بازرگانی شیمیایی تهران در ۱۴۰۵
تیغه آلومینیومی، فولادی یا پلی‌کربنات ؛ کدام کرکره امنیت بیشتری دارد؟
چرا فرش‌هایتان بیشتر از آنچه فکر می‌کنید، آلوده هستند؟
چطور در آزمون نظام مهندسی قبول شویم؟ راهنمای جامع برنامه‌ریزی و کسب نمره ۵۰+
اعتراف کم‌تر دیده‌شده شبکه منوتو به کشتار مردم در میدان ژاله
مهلت مجدد ثبت‌نام در آزمون ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ در هفته آخر شهریور
جامعه به صدای قابل اعتماد بسیجی و چهره قابل اعتماد روحانی نیاز دارد
استاد بسیجی باید جریان‌های علمی کشور را به حرکت درآورد
نماینده ملایر خطاب به برخی چهره‌ها: تو را به خدا سیاه‌نمایی نکنید!
اعلام نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد
دولت حصار تشریفات را برای نخبگان برمی‌دارد
نماینده مردم میناب: مردم جنوب آماده‌اند با لنج‌ها و قایق‌های خود به جنگ دشمن بروند
فیلم | اجرای قطعه «باید برخاست» در جوار مرقد رهبر عزیز شهیدمان در رواق دارالذکر
راشاتودی: ایران شروط خود را به آمریکا منتقل کرده است
طائب: ابهت ارتش آمریکا شکست؛ نظم جهانی در حال تغییر است
دلیل توقف طرح جدید تغذیه دانشجویی
باید جریان علمی کشور را به‌گونه‌ای حرکت داد که دست نائب امام زمان(عج) را پر کند
پاسخ پزشکیان به ترامپ:مقاومت را تا پشیمانی کامل متجاوزان ادامه می‌دهیم
بازگشت آمریکا به تعهدات اسلام‌آباد، راهکار پایان تنش‌ها است
روزی که رژیم پهلوی فهمید خیابان دیگر با گلوله پس گرفتنی نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top