تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/09/07 - 01:17
کد خبر: 217465

آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری

رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به پذیرش بیش از ۳۰۰ نفر در مرحله تکمیل ظرفیت دستیاری پزشکی، گفت: داوطلبان از امروز(دیروز) تا 9 آذرماه جاری فرصت دارند در مرحله تکمیل ظرفیت دستیاری پزشکی ثبت‌نام کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به پذیرش بیش از ۳۰۰ نفر در مرحله تکمیل ظرفیت دستیاری پزشکی، گفت: داوطلبان از امروز(دیروز) تا 9 آذرماه جاری فرصت دارند در مرحله تکمیل ظرفیت دستیاری پزشکی ثبت‌نام کنند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، دکتر محمدحسین پورکاظمی، با اعلام این مطلب اظهار کرد: ثبت‌نام برای مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری پزشکی سال جاری از امروز شنبه ششم آذرماه شروع و تا سه‌شنبه نهم این ماه ادامه دارد.

وی در ادامه تصریح کرد: داوطلبانی می‌توانند در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری پزشکی ثبت‌نام کنند که در این آزمون پذیرفته نشده باشند. چراکه در صورت ثبت‌نام افراد پذیرفته شده، احتمال جابه‌جایی در بخش‌هایی که به خدمت‌رسانی آنها نیاز است مشکل ایجاد می‌شود.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه تکمیل ظرفیت برای دستیاری پزشکی بیشتر در رشته‌های خاص صورت می‌گیرد، گفت: در این مرحله تعداد ۳۰۵ داوطلب در رشته‌های خاص نظیر (بیماری‌های عفونی، روانپزشکی، کودکان، بیهوشی، بیماری‌های داخلی، زنان و زایمان، جراحی عمومی، طب اورژانس، پزشکی اجتماعی و طب کار) و ۱۶ رشته پرطرفدار در مناطق محروم ازجمله (ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب، بیماری‌های قلب و عروق، جراحی کلیه و مجاری ادرار، مغز و اعصاب و رادیولوژی) پذیرفته می‌شوند.

دکتر پورکاظمی در پایان با تاکید بر اینکه نتایج نهایی پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت دستیاری پزشکی تا پایان آذرماه جاری اعلام می‌شود، خاطر نشان کرد: برای اولین بار دانشگاه آزاد اسلامی نیز چهار داوطلب در رشته داخلی در مرحله تکمیل ظرفیت دستیاری پزشکی را به عنوان دانشجو پذیرش می‌کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top