تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/09/07 - 05:15
کد خبر: 217486

هوش مصنوعی مجرمان را تنها از طریق چهره شناسایی می کند

با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی امکان شناسایی مجرمان بدون وجود هیچ سابقه ای از آنان و تنها از طریق بررسی دقیق ویژگی های چهره افراد به وجود آمده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی امکان شناسایی مجرمان بدون وجود هیچ سابقه ای از آنان و تنها از طریق بررسی دقیق ویژگی های چهره افراد به وجود آمده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از نکست وب، Xiaolin Wu  و Xi Zhang از محققان دانشگاه جیا تونگ در شانگهای چین موفق به ابداع یک شبکه عصبی مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی شناسایی چهره افراد شده اند که تنها با بررسی عکس های موجود از چهره انسان ها می تواند تشخیص دهد آیا آنها جنایتکار هستند یا خیر.

در این سیستم از مجموعه ای از الگوریتم های کنترل بصری استفاده شده و برای آموزش اولیه آن ۱۸۵۶ مورد از عکس های افراد عادی و جنایتکار در اختیار سیستم قرار گرفته تا از این طریق خودآموزی هوش مصنوعی انجام شود. چهره های یاد شده مربوط به مردان ۱۸ تا ۵۶ ساله بوده که تنها نیمی از آنها سوابق جنایی داشته اند.

این سیستم هوش مصنوعی بعد از بررسی این چهره ها به الگوهای خاصی برای شناسایی صورت افراد جنایتکار دست یافت و در ادامه توانست با دقت ۸۹.۵ درصد چهره افراد جنایتکار را از افراد عادی تشخیص دهد.

بررسی هایی که پیش از این در دانشگاه ام آی تی انجام شده بود نیز نشانگر تفاوت هایی میان چهره افراد عادی و خاطی است. از جمله اینکه انحنای لب بالای افراد جنایتکار به طور متوسط ۲۳ درصد بزرگتر از افراد عادی است. فاصله میان دو گوشه داخلی چشم های جانیان ۶ درصد کمتر است و زاویه بین دو خطی که از نوک بینی آنها به دو گوشه دهانشان کشیده شود تا ۲۰ درصد کوچک تر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید مقاله محققان این طرح را در نشانی https://arxiv.org/pdf/۱۶۱۱.۰۴۱۳۵v۲.pdf مطالعه کنید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ باید با درد اقتصادیِ جنگ دست‌و‌پنجه نرم کند
افت صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین حجم در ۸ ماه اخیر
انصارالله حمله به یک نفتکش عربستان را تأیید کرد
حادثه امنیتی دریایی در جنوب شرقی عدن
لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران
گفتگوهای لبنان و اسرائیل فردا از سرگرفته خواهد شد!
رایزنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران
حال تیم خوب است جز پنجره بسته!
آمریکا تحریم‌های یک شرکت هواپیمایی عراقی را لغو کرد
پیش‌نویس توافق میان ایران و عمان نهایی شد
تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان باقی مانده است
کاپیتان پرسپولیس به گل‌گهر سیرجان پیوست
فلسطین مسئله نخست جهان اسلام به شمار می‌رود
در نشست وزیران خارجه کشورهای عربی و اسلامی در امان چه گذشت؟
پس از ماه‌ها کشمکش با دولت ترامپ، رئیس دانشگاه براون کنار می‌رود
سازش با یزید زمان، هرگز امنیت و رفاه به همراه نداشته است
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top