تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/09/07 - 15:25
کد خبر: 217561

برگزاری کرسی آزاد اندیشی در در دانشگاه خلیج فارس

دومین کرسی آزاد اندیشی، نخبگان و سبک زندگی ایرانی اسلامی با موضوع بررسی دیدگاه اسلام درخصوص تعالی علمی با همکاری دانشگاه خلیج فارس و بنیاد نخبگان استان بوشهر برگزار شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: دومین کرسی آزاد اندیشی، نخبگان و سبک زندگی ایرانی اسلامی با موضوع بررسی دیدگاه اسلام درخصوص تعالی علمی با همکاری دانشگاه خلیج فارس و بنیاد نخبگان استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه خلیج فارس، دومین کرسی آزاد اندیشی، نخبگان و سبک زندگی ایرانی اسلامی با موضوع بررسی دیدگاه اسلام درخصوص تعالی علمی با همکاری دانشگاه خلیج فارس و  بنیاد نخبگان استان بوشهر در تالار فردوسی دانشگاه برگزار شد.

آیت الله صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در این نشست با بیان اینکه از ابتدای خلقت مسئله علم یکی از مسائل فطری و بدیهیات و مستقلات عقلی و اثباتی در اذهان بشر بوده است، افزود: توصیه تمامی ادیان الهی و بشریت درخصوص تحصیل علم، ارشاد به حکم عقل و فطرت است.

وی افزود: اولین چیزی که خداوند متعال بعد از خلقت انسان به او عنایت کرد علم بود و خود در این مسیر معلم او شد، این خلاقیت انسان در عرصه های مختلف دانش هم از همین معلم بودن خداوند است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به آیات و روایاتی درخصوص عظمت اصحاب دانش، گفت: انسان موجودی است که وقتی اصحاب دانش شد گویا جهانی است بنشسته در گوشه ای، وقتی انسان در علم نجوم به چنان تبحری برسد که حفره های کهکشانی را بشناسد و نامگذاری کند، به اندازه آن کهکشان وسعت پیدا کرده است.

در ادامه این نشست نخبگانی، نخبگان و اساتید دانشگاه به بحث و تبادل نظر درخصوص تعالی علمی و جایگاه علمی ایران در بین کشورهای جهان پرداختند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت دختر شهیدنصیرزاده از واکنش پدرش به احترام زارع به پرچم ایران
هواشناسی تهران هشدار زرد افزایش وزش باد صادر کرد
دستور وزیر نیرو برای استفاده مدیران آب و برق از خودروهای برقی
برنز نماینده بوکس ایران قطعی شد
امیریان به فینال دوی ۸۰۰ متر رسید
پزشکیان: آمریکا محو، نابودی و ساقط کردن ایران را در خواب خواهد دید
تغییر زمان بازی گل گهر و استقلال خوزستان
باید از جام جهانی برای جام ملتها درس بگیریم
توجیه شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل ازبکستان از زبان یک مدافع
برگزاری آئین روز ملی پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه محقق اردبیلی
حضور بیش از ۸۵ درصد دانشجویان کارشناسی در هفته اول مهر
شیوا مقانلو دبیر علمی نوزدهمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد شد
جولین مور جایزه نماد طلایی زوریخ را دریافت کرد
حجت‌الاسلام قمی: زنجیره جنایت باید با خونخواهی رهبر شهید قطع شود
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top