تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/09/07 - 15:31
کد خبر: 217562

ناگفته‌‌هایی از لغو «میتینگ سیاسی» نماینده جنجالی

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با بیان اینکه شورای تامین استان مجوزی برای سخنرانی مطهری صادره نکرده بود گفت: برخی به دنبال سناریوسازی هستند.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با بیان اینکه شورای تامین استان مجوزی برای سخنرانی مطهری صادره نکرده بود گفت: برخی به دنبال سناریوسازی هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، حسین مقصودی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به پیگیری‌های مجلس درباره لغو سخنرانی علی مطهری نائب رئیس مجلس در مشهد گفت: زمانی که این اتفاق رخ داد بنده نامه‌ای به رحمانی‌فضلی وزیر کشور و دادستان نوشتم تا گزارشی از این موضوع به مجلس ارائه کنند.

وی افزود: پس از این اتفاق اعضای مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی جلساتی را با نهادهای امنیتی برگزار کردند، اقدام دادستان در لغو سخنرانی مطهری قدری عجولانه بود و این فرصت را به برخی‌ها داد که این موضوع سیاسی شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی ادامه داد: استاندار و معاون سیاسی امنیتی وی اعلام کرده‌اند که لغو این سخنرانی باید با نظر شورای تامین انجام می‌گرفته است، اما بنده هیچ مصوبه ای را پیدا نکردم که شورای تامین برای برگزاری این جلسه صورت جلسه‌ای داشته باشد.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس افزود: اینکه گفته می‌شود شورای تامین مجوز برگزاری سخنرانی علی مطهری را داده کذب محض است.

مقصودی با بیان اینکه در گزارش نهادهای امنیتی استان ذکر شده که دادستان اعلام کرده است پیش از سخنرانی علی مطهری باید دو نفر تعهد بدهند تا اتفاقی رخ ندهد، گفت: اما هیچ نهاد یا شخصی عهده‌دار این تعهد نشده است.

وی با بیان اینکه برگزاری این نشست در روز اربعین برنامه‌ای از پیش تعیین شده بود، ادامه داد: سخنرانی مطهری در روز اربعین سخنرانی نبوده بلکه یک میتینگ سیاسی به بهانه اربعین بوده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با بیان اینکه برخی با ایجاد بهانه‌های سعی دارند افکار عمومی را از کم‌کاری خود منحرف کنند، تصریح کرد: مشکلات امروز کشور بیکاری جوانان و عدم رسیدگی به حقوق سهامداران پدیده و میزان است و لغو یک سخنرانی نباید حواشی در کشور ایجاد کند.

مقصودی ادامه داد: کسانی که لغو سخنرانی نائب رئیس مجلس را از یک سو سیاسی جلوه دادند و از سوی دیگر آن را به نماینده ولی فقیه در استان نسبت دادند باید عذرخواهی کنند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های بنده انجام داده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی نقشی در این موضوع نداشته است.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با تاکید براینکه سناریوهای مختلفی برای منحرف کردن افکار عمومی در کشور نوشته شده است، افزود: پیش کشیدن املاک‌های نجومی و حساب‌های رئیس قوه قضائیه تماماً برای منحرف کردن افکار عمومی از کم‌کاری‌های دولت در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال آینده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گروه A جام جهانی ۲۰۲۶، گروهی یکدست با حضور میزبان
«حنظله» مرکز هولوکاست را هک کرد
خسروپناه: شهید رییسی در حکمرانی اجتماعی مرد میدان بود
پزشکیان: حل مشکلات کشور از حاشیه و با نظاره‌کردن امکان‌پذیر نیست
راهپیمایی ۱۰ کیلومتری از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی در تهران
نوسازی تجهیزات به جای شوک قیمتی
زلفی‌گل: شهید رئیسی منافع ملی را بر همه ملاحظات ترجیح می‌داد
به ابهامات خبری و چندصدایی در جامعه پایان دهید / افکار عمومی نباید از رسانه‌های دشمن اخبار مذاکرات را بشنود
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top