تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/09/14 - 08:57
کد خبر: 218206

حسین نادیان

ما و نوسان قیمت ارز

ما و نوسان قیمت ارز

اما چگونه می توان پشتوانه پایه پولی کشور را تغییر داد و مبنای ثابت و مشخصی در نظر گرفت؟ بنظر بنده جمعیت و سیستم حیات در جهان آفرینش می تواند بهترین مبنا برای پایه پولی می باشد که طبق اقتصاد برکت مبنا نیز صحیح بنظر می رسد.

خبرنامه دانشجویان ایران: حسین نادیان*// اقتصاد ایران نیاز به یک جراحی بزرگ دارد و رکود و تورم مانند میکروب سلامتی معیشت مردم را به خطر انداخته انداخته است.در اقتصادی که رکود و تورم مانند دو کفه عرضه تقاضا در نظری بازار عمل می کنند و هرگاه بخواهیم رکود را علاج کنیم دچار بیماری تورم می شویم و برعکس هرگاه تورم را درمان کردیم رکود بی سابقه کشور را فرا می گیرد. راه علاج بنیادین کجاست؟

از سوی دیگر از سال ها قبل تاکنون داروهای مختلفی برای اقتصاد بیمار ایران تجویز شده است که هیچ کدام برای مقابله با تحریم ها مؤثر نبوده است.مذاکره برد-برد برای لغو تحریم ها و چرخیدن همزمان چرخ سانتریفیوژها و چرخ صنعت به دلیل عدم پایبندی طرف مقابل به تعهد های خود ناکارآمد است و دور زدن تحریم ها با حفظ روحیه مقاومت نیز به عنوان یک راهحل موقت و ناقص دانسته می شود.راه حل اصلی تولید علم اقتصاد با تکیه بر نیروهای متخصص جوان ایرانی است.

اگر ورود علم و تکنولوژی به کشور از کشورهای صاحب علم یک ضرورت محسوب می شود ولی تولید تکنولوژی بومی با تکیه بر شرکت های دانش بنیان،با توجه به وجود ساختار تحریم بین المللی علی رغم پایبندی ایران به تعهدات برجام بسیار مهم تر است.تمام نقاط اقتدار تکنولوژی ایران از جمله فناوری هسته ای،سلول های بنیادین،فناوری موشکی نیز تا کنون با همت جوانان این مرز وبوم تولید شده است و هیچ نمونه ای را نمی توان مثال زد که با ورود تکنولوژی از خارج محقق شده باشد.اما این ها نیز راه حل اساسی نیست. اقتصاد مقاومتی نه تنها اصلی ترین و مهم ترین راهکار مقابله با تحریم هاست بلکه می بایست با تکیه بر توان داخلی به تولید علوم بومی دست یافت.اقتصاد مقاومتی یعنی مدیریت کشور بر مبنای علوم اقتصادی اسلامی-ایرانی. اقتصاد مقاومتی به ما می آموزد که نباید اقتصاد کشور زیر سلطه امپریالیسم جهانی اداره شود. 

اما اقتصاد ایران این روزها به دلار وابسته است و پایه پولی کشور باآن سنجیده می شود که ماهیت استقلال اقتصادی کشور را زیر سؤال برده است.باید روزی برسد که با نوسان قیمت ارز نه عزا بگیریم و نه شادمان شویم.باید بدانیم که اقتصاد دنیا با افزایش بحران بدهی آمریکا ادامه حیات می دهد و جادوی دلار توانسته است با خلق پول بدون پشتوانه آمریکا را روز به روز ثروتمندتر و مردم دنیا را فقیر تر کند.اگر بخواهیم مانند دیگر کشورهای دنیا هر روز خود را وابسته تر به دلارهای آمریکا بکنیم بایستی به زودی دچار انفعال در برابر تمام خواسته های مستکبرانه شیطان بزرگ باشیم و برجام های 1 و 2 و3 را به مرور زمان بپذیریم.اگر به شعار لا اله الا الله معتقدیم نباید بگذاریم سلطه اهریمن بر شاهرگ اقتصادی کشور تسلط یابد.قاعده نفی سبیل در قرآن به ما می آموزد که خداوند اجازه نفوذ کفار را بر مسلمین بسته است پس چرا خود ما به راحتی دروازه ورود دشمن را باز نگه داشته ایم؟امروزه دلار بدون هیچ پشتوانه و مبدأ و منبعی خلق می شود تا عصای سحر بانک ها قدرت مفتون کننده خود را نشان دهند.

از سال 1935 تا 1965 به مدت 30 سال پشتوانه دلار طلای کشورهای مختلفی بود که در جنگ جهانی دوم در آمریکا قرار داده بودند .پس از خروج طلا از آمریکا بنابر اصرار ژنرال دوگل رئیس جمهور فرانسه و همراهی دیگر کشورها نفت و گاز به عنوان دومین پشتوانه دلار قرار گرفت.پروژه ایگنوتوس هنری کسینجر تا سال 2005 توانست با تأسیس سازمان اوپک و انجام تمام معاملات نفتی با دلار این معضل را حل نمود.پس از آن ایران اعلام کرد که معاملات نفتی باید با پول هر کشور انجام شود.

ایران به سمت یورو رفت و معاملات نفتی خودرا با چین به صورت تهاتری و مبادله کالا با نفت انجام می داد. در این زمان آمریکا اعلام کرد که پشتوانه پول خود را اطلاعات و دانش قرار می دهد که تا کنون نتوانسته منبع مناسبی برای دلار های آمریکا باسد چرا که تنها 5 درصد از اقتصاد جهانی بر اساس اقتصاد دانش بنیان و علوم ارتباط در اینترنت انجام می گیرد.پس از آن در برهه ای نیز تولید ناخالص داخلی مبنای دلار در نظر گرفته شده است و با ایرادات اساسی کنار گذاشته شد.

اکنون خود دلار پشتوانه خود قرار گرفته است تا بهتر بتواند نقش پروردگاری خود را در اقتصاد جهانی نشان دهد و شعار .... برجسته شده روی کاغذ دلار به حقیقت تبدیل شده باشد. اما دلار به زودی نابود می شود چرا که چهره اصلی خود را نمایان کرده است و از زیر نقاب ها بیرون آورده شده است. خداوند کسانی را که ادعای الوهیت می کنند نابود می کند. اگر روزی سوزاندن پرچم آمریکا نماد پایبندی به ارزش های الهی شناخته می شد اما امروز لازم است سوزاندن کاغذ های دلاررا شاهد باشیم. اربعین بدون دلار باید در تمام زمان و زمین گسترش یابد و با قرار دادن پشتوانه محکم برای پول کشور بتوانیم وابستگی خود را به ابزار سلطه جهانی از بین ببریم.

اما چگونه می توان پشتوانه پایه پولی کشور را تغییر داد و مبنای ثابت و مشخصی در نظر گرفت؟ بنظر بنده جمعیت و سیستم حیات در جهان آفرینش می تواند بهترین مبنا برای پایه پولی می باشد که طبق اقتصاد برکت مبنا نیز صحیح بنظر می رسد. حی به معنای دانا و توانای مطلق است و کسی نیست جز خداوند متعال.حیات انسان نیز درجه ای از توانایی و دانایی را توسط دمیدن روح خدا در نفس انسان به او هدیه می کند تا بتواند الی الابد زیست کند.

بر این اساس تنها کسی که قدرت خلق حیات را دارد خداوند است و همه انسان ها و آفرینش به او نیاز مند هستند و او بی نیاز مطلق می باشد.پس با هر تولدی در جهان صورتی از حیات شکل می گیرد که به میزانی از درجه وجودی خود به توانایی و دانایی می رسد.این حیات بشریت هست که به دست خدا اداره می شود و کسی قدرت خلق حیات بشر را ندارد.بنابراین جمعیت بشریت همان طور که بهترین قدرت خلق تولید در اقتصاد دانسته می شود باید پشتوانه پول نیز قرار بگیرد تا با رشد جمعیت میزانی از افزایش نقدینگی را شاهد باشیم که پاسخ گوی نیازهای جمعیت باشد.دراین رابطه سخن بسیار است و فرصت این یادداشت کوتاه.

* فعال دانشجویی دانشگاه یزد

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top