تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/09/24 - 12:02
کد خبر: 219478

سردار صفوی: موصل را هم آزاد می‌کنیم

دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا، گفت: ائتلاف میان ایران، روسیه، سوریه و حزب‌الله لبنان باعث آزادسازی حلب شد و به زودی نیز موصل را هم آزاد می‌کنیم.

خبرنامه دانشجویان ایران: دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا، گفت: ائتلاف میان ایران، روسیه، سوریه و حزب‌الله لبنان باعث آزادسازی حلب شد و به زودی نیز موصل را هم آزاد می‌کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سرلشکر سیدیحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری که در نهمین کنفرانس ملی  فرماندهی و کنترل ایران،  با موضوع C4I توانمندی  تصمیم گیری هماهنگ ، صحیح ، سریع و بهینه در اجرای ماموریت ها سخنرانی  می کرد  در ابتدای سخنان خود  در خصوص کاربرد C4I در  ساختار مدیریت  اجرایی و تصمیم گیری   گفت: اگر بتوانیم این علم را که علم نوینی است  به نخبگان کشور  و مدیرانمان به صورت صحیح معرفی کنیم  و دستگاه های مختلف اجرایی  به این علم  مسلط شوند و در برنامه ریزی هایشان  و تصمیم گیری هایشان  از این علم بصورت صحیح استفاده نمایند  و کاربرد C4I  را در صحنه  عمل  در مدیرت اجرایی  کشور و ساختارهای  مختلف دولتی و  غیر دولتی و نیروهای مسلح   به کار ببرند ، قدم بزرگی را  به سمت پیشرفت کشور عزیزمان ایران برداشته ایم.

عضو انجمن علمی  فرماندهی و کنترل ایران  افزود: متاسفانه هنوز  این علم نه برای مردم و نه برای نخبگان و تصمیم گیران  و تصمیم سازان  شناخته شده نیست و عموم مدیران و تصمیم گیران ما نمیدانند که این علم چقدر کارایی دارد.

صفوی در ادامه با ارائه تحلیل محیط بین المل گفت: واقعیت آن است که منطقه ما در غرب آسیا و در حد واسط قاره اروپا ، آسیا و آفریقا قرار گرفته است  و ایران بمثابه پل ارتباطی  در این منطقه است و بایستی تحولات در سطح منطقه ای و بین الملل را بخوبی درک کنیم.

وی افزود: بازیگران قدرت در بعد منطقه ای و بین المللی  در حال ازدیاد هستند  و البته در منطقه ما آمریکائی ها درک کرده اند که جمهوری اسلامی ایران بازیگر اول منطقه جنوب غرب آسیا است و وزن ژئوپلیتیکی ایران بیشترین وزن و تاثیر گذاری را در این منطقه داراست.

وی ادامه داد: واقعیت این است که ایران در صحنه  منطقه غرب آسیا، عراق و سوریه  به عنوان قدرت اول  نقش آفرینی می کند و ائتلاف  ایران ، روسیه و سوریه و حزب الله لبنان  باعث آزادی حلب شده است و به زودی موصل را آزاد خواهد کرد و اینکه دولت های سوریه و عراق از ایران درخواست کمک کرده اند  و ایران به  دولتهای آنها پاسخ مثبت داده است  و این ائتلاف  در حال پیروز شدن است ، باعث افزایش وزن سیاسی جمهوری اسلامی ایران شده است و ریاست جمهوری جدید آمریکا بایستی با این واقعیت  روبرو شود که ایران  قدرت اول منطقه است.

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری  در ادامه با اشاره به جهت گیری قدرت در قرن حاضر گفت: جهت گیری قدرت در قرن حاضر موضوع فرهنگ و اقتصاد است  و ما به فضل الهی فرهنگ و تمدن کهنی داریم  و آنچه که در آن ضعف داریم وضعیت اقتصادی است   و البته ضعف وضعیت اقتصادی شامل منابع اقتصادی نمی گردد ، بلکه مشکل اصلی استفاده از  منابع اقتصادی  است که خداوند در اختیار ما قرار داده است که بایستی با مدیرت صحیح از آن استفاده کنیم.

وی افزود: البته پاردوکس بین  توسعه و امنیت  ، خصوصا در توسعه فن آوری اطلاعات  وجود دارد که بایستی آن را بومی سازی کنیم که هم امنیت ملی را حفظ کنیم و هم توسعه دهیم.

سرلشکر صفوی درتشریح  انطباق اقدامات تاکتیکی و اثرات استراتژیکی  و در تحلیل محیط بین الملل  گفت: حادثه 11 سپتامبر یه حادثه  تاکتیکی بود که اگر چه سازمانهای اطلاعاتی موساد و CIA آمریکا پشت پرده پیدایش آن بودند ، لیکن منجر به پیدایش  یک استراتژی آنهم به عنوان اسلام ستیزی و حضور در منظقه غرب آسیا شد که از اهداف برنامه ریزان آین حادثه تاکتیکی بود.

وی با اشاره به  بازگشت انگلیس در خلیج فارس گفت: انگلیسی ها که در سال 1971  از منطقه خارج شدند  ، دوباره بازگشتند و در بحرین پایگاه دائمی گرفتند  و بازگشت  انگلیس در خلیج فارس  یک استراتژی جدید است.

رئیس انجمن ژئوپلیتیک ایران در تشریح فرآیند تصمیم گیری و هدایت عملیات گفت: واقعیت این است که در جنگ و هشت سال دفاع مقدس  علم  فرماندهی و کنترل را بصورت آکادمیک  نداشتیم، لیکن در صحنه نبرد  ما این علم را به بهترین شکل اجرا کردیدم .

صفوی با اشاره به کاربردهای C4I ادامه داد: فرماندهی و کنترل امروز یک واژه نظامی نیست و در همه فرایندهای سریع و پر ریسک  کاربرد دارد.

وی افزود: C4I فقط برای مدیرت بحران نیست و امروز کلیه سیتم های مدیریتی ما از جمله سیستم های بانکی ، گمرکی ، سیستم های هوانوردی و غیره به این علم احتیاج دارند و حداقل بایستی C4I را برای تهران  خصوصا در بحث زلزله ، محیط زیست ، کنترل ترافیک  بکار گیریم و تهران را به عنوان مدلی برای C4I تبدیل کنیم .

صفوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به  پیشرفت فنآوریهای ارتباطات و  اطلاعات و ضرورت سازگاری  آن با شرائط متغییر جهانی گفت: شرایط حاضر جهانی بسیار متغیر بوده و شتاب توسعه جوامع و سیستمها زیاد است.بنابراین لازم است سیاستهای توسعه ای در حوزة مخابرات و اطلاعات (بعنوان هسته های اصلی توسعه و بهبود فرماندهی و کنترل ) هم از دید توسعة تکنولوژیکی و هم از دید نحوة بکارگیری   با شرایط متغیر جهانی سازگار باشد. بعبارت دیگر تجویز یک سیستم خاص با مشخصات معلوم به یک نیرو در یک مقطع خاص علاوه بر اینکه مشکلات ناسازگاری با سایر نیروها و از بین بردن روح وحدت فرماندهی به دنبال دارد ، دارای طول عمر کم بوده و هزینههای متعدد و هنگفتی را تحمیل می‌نماید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top