تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/10/08 - 19:44
کد خبر: 221140

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران؛

سونامی سالمندی در راه است

رئیس انجمن فیزیوتراپی با بیان اینکه طی۳۰ سال آینده ۲۵ درصد جمعیت کشور را سالمندان بالای ۶۵ سال تشکیل می دهند، گفت: باید از هم اکنون به فکر باشیم.

خبرنامه دانشجویان ایران: دکتر محمدعلی محسنی بندپی در هفدهمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات اظهار کرد: ما کمتر از ۳۰ سال فرصت داریم برای این منظور برنامه ریزی کنیم و برای تصمیم گیری و اقدام مقتضی نباید منتظر واقع شدن سونامی و طوفان بمانیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از مهر، وی به شیوع اختلالات ناحیه ستون فقرات در اقشار سنی مختلف جامعه اشاره کرد و افزود: این اختلالات مختص گروه سنی خاصی نیست و با توجه به زندگی های صنعتی و کم تحرکی ناشی از آن، حتی کودکان و جوانان را نیز درگیر کرده و سبب بی تحرکی آنها شده است.
 
محسنی بندپی ادامه داد: یکی از گروه هایی که می توانند به بازگرداندن سلامت و تحرک به این بیماران کمک کند، فیزیوتراپیست ها هستند که تعداد آنها با توجه به جمعیت ایران در کشور ما بسیار کم است.
 
وی گفت: به ازای هر ۱۰ هزار نفر، در آمریکا ۶، در آلمان ۱۶، در دانمارک ۲۸ و حتی در آفریقای جنوبی ۱.۲ فیزیوتراپیست مشغول ارایه خدمات به بیماران هستند، اما در ایران تنها ۷ دهم نفر فیزیوتراپیست داریم که نشان دهنده نیاز بسیار زیاد کشور به افزایش متخصصان این رشته است.
 
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران اظهار کرد: پایه سلامت و تحرک فیزیکی افراد جامعه سلامت ستون فقرات است بنابراین اگر بخواهیم جامعه سالمی داشته باشیم، باید حفظ سلامت ستون فقرات را از مهدکودک ها و مدارس آغاز کنیم و با آموزش به کودکان از همان سنین کودکی، از بروز اختلالات ستون فقرات در سنین بالاتر پیشگیری کنیم.
 
وی از اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور قدردانی و ادامه این روند را لازم دانست و افزود: اگر قرار است تحولی در توانبخشی کشور ایجاد شود، بازوی آن وزارت بهداشت است و اگر قرار است تحولی در فیزیوتراپی رخ دهد، انجمن و بورد فیزیوتراپی ایران دو بال تحقق این تحول هستند.

بنابراین از وزارت بهداشت تقاضا داریم که در تصمیم گیری ها از نظرات این دو مرکز اصلی در این عرصه نیز استفاده کنند تا در آینده جامعه ای سالم و با هزینه های کم درمانی و امید به زندگی الا داشته باشیم.
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره وضعیت تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز
معاون ترامپ مدعی «گفتگوهای مستقیم» با ارتش و رزمندگان یمنی شد
معاون ترامپ مدعی «گفتگوهای مستقیم» با ارتش و رزمندگان یمنی شد
میدری: مستمری بازنشستگان با هزینه‌های زندگی نمی‌خواند
خط لوله نفت عربستان برای چند هفته از مدار خارج خواهد بود
زاکانی: ایران می‌تواند با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی الگوی پیشرفت بسازد
دارابی: زبان فارسی و باور دینی، ستون‌های هویت تاریخی ایران هستند
حدادعادل: اقتدار ایران ریشه در فرهنگ ریشه‌دار آن دارد
ترامپ: روسیه و اوکراین توافق کردند به تأسیسات انرژی حمله نکنند
حداد عادل: نقشه ایران باید در همه کلاس‌های درس نصب شود
موش‌ها به نظامیان و شهرک‌نشینان حمله ور شدند
عارف: سینماگران عظمت ملت ایران را به تصویر بکشند
صنعا: پس از ۳۰۰ حمله هوایی برای دشمن سعودی امنیتی در کار نیست
تاکید عراقچی بر حمایت کامل ایران از مقاومت لبنان
سحرخیزان: السد فکر می‌کرد بازی را از پیش برده است
یمن: بانک اطلاعاتی کاملی از پایگاه‌های نظامی عربستان داریم
بختیاری‌زاده: استقلال شایسته این برد بود/ السد یکی از بهترین تیم‌هاست
رحمتی: الجزیره را آنالیز کرده‌ایم/ سه امتیاز بازی را می‌خواهیم
استقلال آسیا را با طوفان آبی آغاز کرد/ شب سیاه برای نماینده قطر
نکونام: استحقاق کسب یک امتیاز مقابل شباب الاهلی را داشتیم
پزشکیان: هدف بریکس مقابله با یکجانبه گرایی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top