تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/10/26 - 11:10
کد خبر: 223110

قطع گاز جایگاه‌های CNG شمال کشور

در ادامه برنامه های وزارت نفت به منظور تأمین مطلوب گاز بخش خانگی در استانهای شمالی کشور که پس از قطع صادرات گاز ترکمنستان به ایران در دستور کار قرار گرفته بود، از شب گذشته گاز جایگاههای CNG در شمال ایران قطع شد تا ارسال گاز طبیعی با حداکثر توان در بخش خانگی متمرکز شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: در ادامه برنامه های وزارت نفت به منظور تأمین مطلوب گاز بخش خانگی در استانهای شمالی کشور که پس از قطع صادرات گاز ترکمنستان به ایران در دستور کار قرار گرفته بود، از شب گذشته گاز جایگاههای CNG در شمال ایران قطع شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، به دنبال ورود سامانه جدید بارشی و کاهش دمای هوا از ساعات اولیه صبح امروز، تدابیر جدیدی برای تأمین گاز استانهای شمالی در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت.

در ادامه برنامه های وزارت نفت به منظور تأمین مطلوب گاز بخش خانگی در استانهای شمالی کشور که پس از قطع صادرات گاز ترکمنستان به ایران در دستور کار قرار گرفته بود، از شب گذشته گاز جایگاههای CNG در شمال ایران قطع شد تا ارسال گاز طبیعی با حداکثر توان در بخش خانگی متمرکز شود.

«محمد اسماعیل ابراهیم زاده» مدیر عامل شرکت گاز مازندران در این خصوص گفت : بر اساس دستورالعمل شرکت ملی گاز ایران ، با هدف پیشگیری از افت احتمالی فشار ، گاز جایگاههای CNG استان مازندران از دیشب (شنبه بیست و پنجم دی ماه) قطع شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه پایداری گاز مشترکان خانگی اولویت اول شرکت ملی گاز ایران است افزود : با توجه به کاهش دمای هوا ، این اقدام پیشگیرانه صورت گرفته است .

وی ادامه داد : سرما در روزهای اخیر بیش از 11 استان کشور را تحت تاثیر قرار داد و احتمال افزایش مصرف و افت فشار گاز وجود دارد.

ابراهیم زاده تعداد جایگاههای CNG مازندران را 118 مرکز اعلام کرد و گفت : با قطع جریان گاز این جایگاهها ، روزانه بیش از یک میلیون متر مکعب گاز به مصرف خانگی اضافه می شود.

مدیر عامل شرکت گاز مازندران افزود : در حال حاضر کمبود گاز و افت فشار در هیچ یک از نقاط استان گزارش نشده است و فشار گاز مطلوب است.

ابراهیم زاده اظهار داشت : مصرف روزانه مشترکان گاز خانگی در مازندران 22 تا 26 میلیون متر مکعب است که با برودت هوا به 30 میلیون متر مکعب هم می رسد.

طبق اعلام سازمان هواشناسی، یک سامانه بارشی از اوایل امروز با  بارش پراکنده برف در غرب کشور آغاز به کار کرده و بتدریج شدت و گستره آن افزایش می یابد و  بعداز ظهر امروز، مناطق غرب، ارتفاعات زاگرس، برخی مناطق شمال غرب و  دامنه های جنوبی البرز غربی بارش برف و در نواحی جنوب غرب کشور همراه با بارش  باران و برف خواهد شد.

در حال حاضر میزان مصرف گاز رد بخش خانگی و تجاری و صنایع کوچک و غیرعمده، حدود 500 میلیون مترمکعب در روز است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top