تاریخ انتشار: شنبه 1395/11/02 - 08:51
کد خبر: 223761

راه‌اندازی قطار فرهنگی در یک وزارتخانه

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: در وزارت بهداشت سعی کرده‌ایم قطار فرهنگی راه‌اندازی کنیم که همه اقشار دانشجویی با توجه به عقاید و سلایق خود بتوانند سوار این قطار شوند.

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: در وزارت بهداشت سعی کرده‌ایم قطار فرهنگی راه‌اندازی کنیم که همه اقشار دانشجویی با توجه به عقاید و سلایق خود بتوانند سوار این قطار شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حسام‌الدین علامه جمعه‌شب در نشست شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه بین ۵۰ تا ۹۰ درصد دانشجویان خاکستری هستند افزود: ما برای قشرهای خاکستری دانشجویان برنامه‌ای نداشته‌ایم و اگر برای این دسته از دانشجویان  برنامه نداشته باشیم، قطعاً دشمنان بیکار نمی‌نشینند و این خلأ را با برنامه‌های دلخواه خود پر می‌کنند.

وی بیان داشت: ما در وزارت بهداشت سعی کرده‌ایم قطار فرهنگی راه‌اندازی کنیم که همه اقشار دانشجویی با توجه به عقاید و سلایق خود بتوانند سوار این قطار شوند و در برنامه‌های متفاوت فرهنگی و هنری مشارکت کنند.

علامه با اشاره به فرمان امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر که فرموده‌ است«همه مردم درحکومت اسلامی دارای حقوق هستند» گفت: در برنامه‌های فرهنگی، باید به همه اقشار دانشجویی توجه شود و با در نظر گرفتن توانایی‌های آنان برنامه‌های متناسب با سلایق و علایق دانشجویان تدارک ببینیم.

تکیه بر آینده پژوهی فرهنگی
وی افزود: هر انسانی در دوره جوانی و نوجوانی خود مرتکب اشتباهاتی می‌شود و ما باید به دانشجویان این فرصت را بدهیم تا در برنامه‌های هنری و فرهنگی با احتمال بروز اشتباهات، فعالیت کنند زیرا در اشتباهات انسان رشد پیدا می‌کند.

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با الهام از فرمایشات امام علی(ع) که فرموده‌اند«فرزندان خود را متناسب با زمان خود تربیت کنید» بیان کرد: باید با تکیه بر آینده پژوهی فرهنگی، برنامه های نو با مضامین جدید تدوین و اجرا کنیم و در این زمینه عرصه را برای دانشجویان باز بگذاریم.

علامه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه اندازی انجمن های علمی در دانشگاه‌ها گفت: با تأکید وزیر بهداشت، انجمن‌های علمی باید جدی گرفته شود زیرا این انجمن ها می توانند در ارتقای علمی جامعه و دانشگاه نقش موثری ایفا کنند.

افزایش مشارکت دانشجویان در حوزه فرهنگی
وی اضافه کرد: مشارکت دانشجویان در برنامه های فرهنگی از ۵ درصد به ۱۵ درصد رسیده و باید سعی کنیم این میزان به ۹۰ درصد برسد و دانشجویان بیشتری به حوزه های مختلف ورزشی علمی هنری و فرهنگی جذب شوند.

علامه به بودجه فرهنگی دانشگاه ها نیز اشاره کرد و گفت: سهم بودجه حوزه فرهنگ در دانشگاه‌ها به ازای هر دانشجو ۷ میلیون ریال در سال است که این بودجه نباید صرف حقوق و غذا شود و اگر این بودجه تحقق پیدا کند شاهد چشم انداز خوبی در حوزه فرهنگی دانشگاه ها خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: همه برنامه ریزی و سعی ما بر این بوده و هست که در رنکینگ معاونت فرهنگی وزارت بهداشت، تیپ بندی دانشگاه ها در نظر گرفته شود و عدالت در این زمینه رعایت شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مدرسه، شادی و مسئولیت؛ بازخوانی فرهنگ نشاط در محیط آموزشی
مام‌عبدالله: برنز بازی‌های آسیایی را از من گرفتند
پاداش ۲ میلیاردی فدراسیون کشتی در انتظار مدال آوران طلایی ناگویا
پزشکیان فرا رسیدن سالگرد استقلال ترکمنستان را تبریک گفت
جدال شاگردان پیاتزا با سرمربی اسبق تیم ملی والیبال
جریمه ۵.۷ میلیارد دلاری برای اپل
زمان ثبت درخواست دانشگاهها برای ایجاد رشته‌های جدید اعلام شد
ماکان هنوز در میان وسایلش پیداست
حداد عادل: یکی از برنامه‌های دشمن ایجاد فشار اقتصادی است
تعیین مجازات برای همکاری با بیگانگان
نغمه‌های ایرانی در روسیه؛ ارکستر ملی در مسکو و کازان کنسرت می‌دهد
راهنمای انتخاب شیر توپی آلفا؛ فلنجی کلاس ۱۵۰، ویفری یا شیر گازی؟
راز انرژی پایان‌ناپذیر کارآفرینان برتر؛ چطور با تمرینات هوشمندانه خستگی ساعت ۵ عصر را مدیریت کنیم؟
راهنمای جامع خرید ویلا در شهرک دریاکنار و خزرشهر؛ تحلیل ارزش سرمایه‌گذاری و قیمت روز
دانلود موزیک اردلان به نام بحث منطقی
کیت بارسلونا بر تن مسی در الکلاسیکو
حسینی: حق ریحانه کریمی مدال نقره بود/ تاریخ‌سازی مبارک مردم باشد
بانک مرکزی نامه منتسب به خود درباره یک پلتفرم‌ طلا را تکذیب کرد
علی‌نژاد: ریحانه کریمی برای کسب این برنز تاریخی غیرت کرد
پرچم ایران بر فراز دانشگاه شیراز به اهتزاز درآمد
رحیم‌صفوی: بخش بزرگی از معادله قدرت در میدان‌های نفتی رقم می‌خورد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top