تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/11/05 - 17:12
کد خبر: 224294

کامپیوتر می‌تواند بیماری «اوتیسم» را تشخیص دهد

محققان الگوریتمی ابداع کرده‌اند که حرکات صورت و سر را با ضریب دقت بالایی تجزیه و تحلیل می‌کند و پزشکان می‌توانند از اطلاعاتی که از این طریق به‌دست می آید استفاده و شرایط بیمار مبتلا به اوتیسم را بهتر درک کرده و اقدامات لازم برای درمان را ادامه دهند.

خبرنامه دانشجویان ایران: محققان الگوریتمی ابداع کرده‌اند که حرکات صورت و سر را با ضریب دقت بالایی تجزیه و تحلیل می‌کند و پزشکان می‌توانند از اطلاعاتی که از این طریق به‌دست می آید استفاده و شرایط بیمار مبتلا به اوتیسم را بهتر درک کرده و اقدامات لازم برای درمان را ادامه دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ مقاله‌نویس نشریه نیوساینتیس می‌گوید: «به‌طور کلی هیچ آزمایش ساده‌ای برای اوتیسم یا اختلال کم‌توجهی بیش‌فعالی (ADHD) وجود ندارد. با این حال پزشکان همواره به رفتارهای بیمار دقت می‌کنند تا از این طریق ارزیابی‌هایی انجام داده و در نهایت روش درمانی مناسبی را اتخاذ کنند. به گفته مایکل والستر از دانشگاه ناتینگهام در بریتانیا، این دسته از اختلالات همراه با هم روی داده و رفتارهای همراه با آنها نیز معمولا شباهت‌های زیادی به هم دارند.»

این نشریه در ادامه می‌افزاید: «والستر و همکارانش پروژه جالب توجهی را آغاز کرده‌اند. آنها از یادگیری ماشینی برای تشخیص دقیق‌تر رفتارهای یاد شده استفاده می‌کنند. در واقع حالا از یک سیستم هوشمند رایانه‌ای برای بررسی رفتارهای افراد مبتلا به اوتیسم و سایر اختلالات رفتاری مشابه استفاده می‌شود و قطعا این اطمینان خاطر وجود دارد که نتیجه کار دستیابی به نتایج دقیق‌تر خواهد بود. آنها در این پروژه، ویدیوهایی مربوط به نحوه مطالعه و گوش دادن ۵۵ نفر فرد بزرگسال به سؤالاتی که از آنها مطرح می‌شود را به‌کار گرفتند. محققان با استفاده از این الگوریتم توانستند شناخت بهتری از رفتار این دسته از بیماران پیدا کنند. از آن جمله که سیستم آموخته است افرادی که همزمان به اوتیسم و اختلال ADHD مبتلا هستند در مواجهه با اخبار هیجان‌انگیز کمتر ابروهایشان را بالا می‌اندازند. اوج هیجانی که در این نوآوری مشاهده می‌شود مربوط به ضریب دقت آن است یعنی تا جایی که بیماران مبتلا به اوتیسم یا ADHD با ضریب دقت ۹۶ درصد تشخیص داده می‌شوند.»

مقاله‌نویس این نشریه در پایان می‌نویسد: «حالا این پرسش مطرح است که آیا می‌توان صرفا به یک الگوریتم برای تشخیص چنین بیماری‌های مهمی اکتفا کرد؟ والستر معتقد است که چنین نخواهد بود. در واقع چنین فناوری‌هایی به عنوان ابزار کمکی در تسریع روند تشخیص بیماری به کمک پزشکان می‌آیند.»

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
طرح آیفون ۱۶ فاش شد +عکس
اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
سیستم درمانی هدف اصلی هکرهای باج‌افزار است
ویژگی‌های شخصیتی که توسط ایمیل‌ها افشا می‌شوند
چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره
هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
رژیم اسرائیل در دو راهی تسلیم و شکست
اذعان ارتش اسرائیل به شلیک ۶۵ موشک توسط حزب الله
کاهش قیمت دلار و سکه در معاملات امروز بازار
نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
کاریکاتور| پشت پرده مضحکه افشاگری پر از گاف بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
دسته عزاداری شهادت امام جعفر صادق(ع) در یزد +عکس
کاریکاتور| خلیج فارس بخشی‌ از هویت تاریخی و فرهنگی ایران
حفاظت از کودکان اینترنت در کشور‌ها با وضع قوانین سختگیرانه
پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top