تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/11/17 - 08:00
کد خبر: 225668

گزارش کامل روز اول نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»؛

قانون سرمایه‌داری را سرمایه‌داری دین خاموشی می‌کند/ درس خاص تشکیلاتی برای دختران +تصاویر

مدیر گروه کارشناسی ایتان تاریخ ایران را منبع تولید آب دانست و بیان کرد: کشور ما از دیرباز با مسئله آب و خشکسالی درگیر بوده است اما تا قبل از ورود فرهنگ غرب و اقتصادی کردن نفت مردم ما خود منابع تولید آب را از چاه ها و قنات انجام می دادنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: اولین روز از نشست جنبش عدالتخواه دانشجویی  در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ۳۴مین نشست (شهید رجایی) جنبش عدالتخواه دانشجویی در مشهد مقدس در حالی آغاز شد که مهمانان امروز نشست جنبش عدالتخواه محمد جعفرنژاد (دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی) حسن حیدری (کارشناس ارشد مسائل کشاورزی) مجید عسکری و حسین کمیلی که هر دو عضو ادوار جنبش عدالتخواه دانشجویی بودند، برگزار شد.

در ادامه نشست روز نخست کریمی عضو فعال مجمع مطالبه مشهد درباره حضور زنان و نیاز جامعه صحبت کردند و همچنین مستند داد برنده جایزه ویژه جشنواره عمار در این نشست اکران شد و سید میثم صفاهیان نماینده رانندگان معترض به فساد در سیستم حمل و نقل کشور در ادامه اکزان مستند به سخنرانی پرداختند.

دبیر سابق جنبش عدالتخوه دانشجویی: انباشت سرمایه عامل ظهور سرمایه داری است
محمد جعفرنژاد دبیر سابق جنبش عدالتخوه دانشجویی در جمع 34 مین نشست (شهید رجایی) جنیش عدالتخواه در مشهد مقدس  به مسئله سرمایه داری و جدال دو اسلام پرداخت و اظهار داشت: قانون سرمایه داری را سرمایه داری دین خاموشی می نامیم که به صورت آرام در لایه های مختلف فکری، اعتقادی وعلمی کشور رسوخ می کند.

وی مولفه های سرمایه داری را برشمرد و گفت: پیگیری نفع شخصی و سود محوری، لذت گرایی و اصالت قدرت از مولفه های سرمایه داری است.

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

جعفرنژاد انباشت سرمایه را عامل ظهور سرمایه داری دانست و افزود: تغییر مفهوم ثروت به قدرت شیوه نظام سرمایه داری را تغییر داد و به سمت انباشت سرمایه سوق داده است.

دبیر سابق جنبش عدالتخوه دانشجویی به بازیابی مولفه های دینی اشاره کرد و ابراز داشت: هر دینی یک جهان بینی دارد که نگاه دین ما در حوزه؛ هستی شناسی، معرفت شناسی و انسان شناسی است.

وی ادامه داد: ایدئولوژی مبتنی بر جهان بینی است و هردین برای پیروان خود بایدها و نبایدهایی را برای ارتباط ارائه می دهد که دین خاموش فاقد این مولفه و جهان بینی ها است.

جعفرنژاد عنوان کرد: از جمله راهکارها برای مقابله با دین خاموش ایده اجزا به جای ایده ابعاد، توهم ایستایی به جای پویایی و راهبرد هماهنگ سازی به جای یکسان سازی است.

کاهش آب مصرفی به علت تخریب ساختمان خاک
حسن حیدری کارشناس ارشد کشاورزی در 34 مین نشست جنبش عدالتخواه دانشجویی در مشهد مقدس به بررسی بحران آب در کشور پرداخت.

حسن حیدری کارشناسی کشاورزی گفت: دلیل کاهش ۱۰درصدی در آب مصرفی، تبخیر در شبکه های انتقال و توزیع آب است که علت این امر آب شویی یا همان تخریب ساختمان خاک است.

حسن حیدری در ۳۴مین نشست جنبش عدالتخواه دانشجویی شهید رجایی در خصوص بحران های آبی بیان کرد: چالش و مشکلات آب، مسئله شناسی و ضرورت تشکیل جریان اجتماعی با رویکرد دفاع از روستاییان و کشاورزان را از جمله مسائل مهمی دانست که مورد بررسی قرار گرفتند.

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

وی گفت: پیامد بحران آب مهاجرت اجباری روستاها است که در پی آن حدود ۳۴ درصد روستاها خالی از سکنه شده است.

حیدری تاکید کرد: پوشش گیاهی یکی از چشم انداز های تمدن ایران است که نبود پوشش های گیاهی بر محیط زیست انسانی اثرات جبران ناپذیری بر جای خواهد گذاشت.

حیدری اظهار کرد: افرادی که خود بر کشاورزان خرده می گیرند و کشاورزی را عامل کم آبی می دانند تصمیماتی می گیرند که به تخریب پوشش های گیاهی منجر می شود.

وی گفت: هدر رفت آب تا قبل از رسیدن به دست مردم، ۵ برابر بیشتر از مصارف عادی مردم است ولی با این حال مقصر اصلی در مصرف آب را مردم می دانند.

در خصوص بخش مسئله آب اعلام کرد: ۴۲۴ میلیارد متر مکعب آب وارد می شود که ۲۳ درصد توزیع، ۳۱درصد قابل تجدید پذیر، ۱۳ درصد مصرف درست و ۶ درصد بهره وری می شود.

حیدری تخریب ساختمان خاک را دلیل اساسی هدر رفت آب دانست و گفت: کاهش ۱۰درصدی در آب مصرفی، تبخیر در شبکه های انتقال و توزیع آب است که علت این امر آب شویی یا همان تخریب ساختمان خاک است.

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

مدیر گروه کارشناسی ایلام ابراز کرد: از ۴۱۱ میلی متر مکعب بارش و ۴۲۴ میلی متر مکعب آب ورودی به کشور، حدود ۲۹۴ متر مکعب تبخیر می شود.

حیدری ادامه داد: با تفکر و برنامه ریزی می توان از تبخیر بی رویه آب جلوگیری کرد چرا که آب یک کالای اقتصادی نیست، بلکه منبع حیاطی مردم است.

مدیر گروه کارشناسی ایتان تاریخ ایران را منبع تولید آب دانست و بیان کرد: کشور ما از دیرباز با مسئله آب و خشکسالی درگیر بوده است اما تا قبل از ورود فرهنگ غرب و اقتصادی کردن نفت مردم ما خود منابع تولید آب را از چاه ها و قنات انجام می دادنند.

وی ساخت سدها را بیش از نیاز کشور دانست و عنوان کرد: سد سازی یک اقدام ضرب العجلی و کوتاه مدت برای ذخیره آب است که بدلیل سرمایه گذاری نامناسب به بیش از ۱/۷ نیاز کشور سد ساخته شده است.

وی بهترین راه حل برای ذخیره آب را تقویت خاک دانست و بیان کرد: سوء مدیریت در آب به دلیل فرسایش خاک و نبود کشاورزی است چراکه بهترین خاک ها به دلیل زی استفاده ماندن و عدم کشاورزی با بارش باران پشت سدها جمع می شوند.

وی افزود: جذب آب در خاک سفره های زیر زمینی را تقویت می کند بر همین اساس ضرورت مسئله خاک از ذخیره آب بیشتر است.

حضور زنان باید همراه با ضرورت و نیاز جامعه باشد
در اولین روز از ۳۴امین نشست سراسری جنبش عدالتخواه دانشجویی خانم کریمی، عضو فعال مجمع مطالبه مشهد در خصوص حضور اجتماعی زن در اسلام، گفت: نقش زنان در جامعه اسلامی آنقدر حیاتی بوده که چند داستان در قران کریم از زنان ذکر شده است.

وی ابتدا به داستان دختران حضرت شعیب اشاره کرد و افزود: دخترانِ شعیب در جامعه ای زندگی می کردند که پر از فساد بود اما جامعه اگر فاسد هم باشد زنان نباید گوشه گیر شوند و به کلی از فضا فاصله بگیرند.

این فعال فرهنگی ابراز داشت: اولین شرط حضور زن در جامعه، حفظ نقش همسری و مادر بودن در خانه است.

همچین حضور زن باید همراه با ضرورت و نیاز جامعه باشد.

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

وی ادامه داد: حفظ حیا و داشتن صبر در مقابل سختی ها، از دیگر اصول حضور زنان در جامعه است که باید مدنظر قرار بگیرد.

کریمی خاطرنشان کرد: حضرت مریم و حضرت آسیه زنانی هستند که در قرآن به عنوان اسوه پاکی و صبوری در سختی ها از آنها یاد شده است.

عضو فعال مجمع مطالبه عنوان کرد: در تاریخ اسلام و در انقلاب اسلامی نمونه های زیادی از زنان هستند که با عملکردشان در پیشبرد اهداف اسلام موثر واقع شدند.

کریمی یادآور شد: اولین راهپیمایی که مسلسل وار به پیروزی انقلاب منجر شد در ۱۷ دی ماه سال ۵۶، توسط زنان مشهدی در سالگرد کشف حجاب صورت گرفت.

در ادامه تصاویر روز اول این نشست سراسری آمده است:

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

نشست سراسری «جنبش عدالتخواه دانشجویی»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پدر کوه‌ها/« کلنگ» دژ نفوذناپذیر و کابوس جبهه آمریکایی_صهیونیستی
همکاری سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایران با ۱۰ وزنه‌بردار در رقابت‌های جهانی چین
دیدار عراقچی و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی مقابل رژیم صهیونیست
ضرورت فراهم‌سازی دسترسی عادلانه زنان به خدمات سلامت
عراقچی: فلسطین مهم‌ترین مساله جهان اسلام و بشریت است
هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه
دیدار سردار رادان با وزیر پیشنهادی دفاع
زنگ آغاز جشنواره «تهران مبارک» نواخته شد
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک ایران و چین در حوزه میراث فرهنگی
تیم آلومینیوم اراک باید از شرایط فعلی خارج شود
افتتاح جشنواره نمایش عروسکی «تهران مبارک» +عکس
چرا هیچ‌کس صلاح نمی‌بیند ابهام‌زدایی کند؟
دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مهرداد اخلاقی
یحیی سریع: یمن هدف ۲۵۴۲ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
عقد ۱۳۰ زوج جوان در حرم بانوی کرامت هم‌زمان با میلاد حضرت زینب(س)
شخصیت کودک پیش از ورود به مدرسه شکل می‌گیرد
مراسم افتتاح بزرگراه شهید سید عبدالرحیم موسوی +عکس
صیادمنش دومین خرید برتر لیگ لهستان شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top