تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/12/10 - 16:29
کد خبر: 228528

اظهارات جنجالی رئیس دانشگاه ارومیه برای مقبره مسیونر آمریکایی چه بود؟ +صوت

اظهارات جنجالی رئیس دانشگاه ارومیه برای مقبره مسیونر آمریکایی چه بود؟ +صوت

در حالی که دانشگاه ارومیه، درخواست رئیس این دانشگاه مبنی بر درخواست ساخت مقبره برای میسیونر آمریکایی را تکذیب کرد اما صوت مربوط به اظهارات حب نقی به دست خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسیده است که در ادامه خبر می‌شنوید.

خبرنامه دانشجویان ایران: در حالی که ساخت مقبره‌ای مناسب برای شهدای گمنام در بسیاری از دانشگاه‌‎ها هنوز با مشکلاتی مواجه است، رئیس دانشگاه ارومیه طی اظهاراتی رسمی، خواستار احداث آرامگاه برای یک میسیونر آمریکایی شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رحیم حب نقی، رئیس دانشگاه ارومیه در در چهارمین کنگره تاریخ، معماری و شهرسازی ایران که در این دانشگاه برگزار شد، درباره احداث آرامگاه برای یک میسیونر آمریکایی، پیشنهاداتی ارائه کرد بیش از هرچیز باعث ایجاد تشنج و حاشیه شد.

این در حالی است که بلافاصله بعد از انتشار این خبر، روابط عمومی دانشگاه ارومیه این موضوع را تکذیب کرد.

در تکذیبیه دانشگاه ارومیه که در فضای مجازی نیز منتشر شده، آمده است: دانشگاه ارومیه به اطلاع عموم می‌رساند فیلم تصویری و شنیداری سخنان رئیس دانشگاه در کنگره ایران شناسی موجود می‌باشد و ایشان به هیچ وجه خواستار چنین امری نشده‌اند و دانشگاه حق شکایت از عاملان نشر اکاذیب را برای خویش محفوظ می‌شمارد.

اما طبق صوت سخنان رئیس دانشگاه ارومیه در این باره که به دست خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسیده است، اظهارات حب نقی بدین شرح است: ما اینجا یک دوره‌ی زبان انگلیسی داشتیم از سفارت انگستان آمده بودند برای تائید این مدارک، گفتند شرطش این است که ما در این روستای سیر، قبر سرکنسول انگلیس که در تبریز بوده است را بازدید کنیم.

ایشان می‌روند آنجا و بعد متوجه شدند که قبر میسیوکاکرا هم در همین روستای سیر در کنار ارومیه است؛ ایشان خیلی تعجب ‌کردند و گفتند که اگر این‌ها دست ما بود، با اینها هزاران گردشگر را به اینجا می‌کشانیدم، چرا به اینها رسیدگی نمی‌شود؟ این‌ها را باید مسئولین شهر ما آباد کنند و در اختیار گردشگران شهر ما قرار دهند.

صوت مربوط به اظهارات حب نقی را نیز در ادامه می‌شنوید:


اما نگاهی به سابقه حب نقی، نشان می‌دهد که وی بعد از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید به ریاست این دانشگاه منصوب شده است و تشکل های دانشجویی و از جمله انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه انتقاداتی را به بعضی از تصمیم گیری ها و اتفاقات از جمله انتشار عکس سیدمحمد خاتمی در صفحه اینستاگرام منتسب به این دانشگاه داشته اند.

مهدی نصیری عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه درباره این مسئله گفت: این روزها خبرهایی بگوش می رسد که سعی می کنند مهر ننگینی که به پیشانی فتنه گران زده شده را می خواهند با تطهیر چهره های تک تکشان این مهر ننگین را برداشته و بازی انتخاباتی ۹۶را راه بندازند. (اینجــــا)

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
محمدحسین
1396/03/14 - 19:55

وقتی یک مسئول خود را درگیر حاشیه کند دیگر نمی تواند مجموعه تحت مدیریتش را به درستی اداره کند
معرفی کسب و کارها
محبوب‌ترین مدل‌های لباس بچه گانه در سال ۱۴۰۵
بیمه آسیا چه خدمات دندانپزشکی را پوشش می‌دهد؟
مقایسه چهار کتاب پرفروش زیست جامع کنکور
۶ لپ تاپ گیمینگ استوک که خریدشان پشیمانتان می کند
مترو در شهرهای مختلف؛ از اخبار روز تا اطلاعات کاربردی
قیمت برنج هاشمی امروز در تهران؛ استعلام شفاف و مستقیم از کارخانه
بهترین ابزارهای رزومه ساز در سال ۲۰۲۶
ادعاهای مکرر ترامپ علیه ایران صحت ندارد
۱۴۸ هزار میلیارد تومان جرایم مالیاتی بنگاه های آسیب دیده بخشوده شد
مشکل آمریکا با ایران و ایرانی است
شیوه جدید پذیرش دانشجو در دوره های «هم‌آموز» کلید خورد
حل معادله چندوجهی تعیین ظرفیت پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی کنکور ۱۴۰۵
مردم از نتایج تیم ملی فوتبال رضایت ندارند
افزایش بهای جهانی طلا و نقره در معاملات بازار فلزات گران‌بها
ترامپ از انتخاب سخنگوی جدید کاخ سفید خبر داد
مبلغ کالابرگ در مهرماه افزایش می‌یابد؟
جانشین آسانی در ترکیب استقلال مشخص شد
حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان ممنوع شد
گذر کاخ سفید برای بزک چهره غرب به آکروپولیس افتاد!
شروط ایران در «طرح ۷ روزه» پابرجاست
افزایش چشمگیر کاربران وفادار به سکوهای ایرانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top