تاریخ انتشار: شنبه 1395/12/14 - 17:12
کد خبر: 228885

وحید دستجردی: 10 کاندیدای منتخب جمنا مشخص شدند

دستجردی گفت: پیش نیاز برگزاری مجمع این است که باید با 10 کاندیدایی که بیشترین آراء را در مجمع عمومی اول کسب کرده‌اند، گفت‌و‌گو و مذاکره کنیم.

خبرنامه دانشجویان ایران: سخنگوی شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب از رایزنی شورای مرکزی این جبهه با کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مرضیه وحیددستجردی سخنگوی هیئت‌رئیسه شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در گفت‌و‌گو با پایگاه اطلاع‌رسانی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، از ادامه رایزنی با کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری خبر داد و گفت: برای برگزاری دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، یک پیش‌ نیاز وجود دارد که تا این پیش‌نیاز محقق نشود، امکان برگزاری مجمع عمومی دوم جبهه مردمی نیروهای انقلاب، وجود ندارد.

دستجردی گفت: پیش نیاز برگزاری مجمع این است که باید با 10 کاندیدایی که بیشترین آراء را در مجمع عمومی اول کسب کرده‌اند، گفت‌و‌گو و مذاکره کنیم.

وی ادامه داد: هیئت رئیسه شورای مرکزی در حال رایزنی و گفت‌وگو با این نامزده‌هاست. این کار آغاز شده و تا حصول به نتیجه، همچنان ادامه خواهد داشت.

سخنگوی هیئت‌رئیسه شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه اگر قرار بود مجمع ملی دوم جبهه مردمی در اسفندماه برگزار شود، عملا به دلیل کمبود وقت، این موضوع امکان نداشت، گفت: به همین دلیل برای اینکه زمان کافی برای گفت‌وگو با کاندیداها داشته باشیم، دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در فروردین ماه 96 برگزار خواهد شد.

به گزارش تسنیم، پیشتر علی همتی عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی اعلام کرده بود که دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی نیمه فروردین 96 برگزار می‌شود و همان زمان اسامی 10 کاندیدای نخست که بیشترین رای را در نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی کسب کرده‌اند، اعلام خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سفر به سلامت پرزیدنت!
«پنجره ۵۰ روزه» فرصت ایران برای پایان جنگ / ایران معطل تفاهم نماند
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top