تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/12/16 - 08:51
کد خبر: 229083

اظهارات بی‌سابقه کاسترو درباره ترامپ

رئیس جمهوری کوبا سیاست های همتای آمریکایی خود را به ویژه در زمینه هایی چون تجارت و مهاجرت، خودپرستانه و به دور از واقع گرایی توصیف کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس جمهوری کوبا سیاست های همتای آمریکایی خود را به ویژه در زمینه هایی چون تجارت و مهاجرت، خودپرستانه و به دور از واقع گرایی توصیف کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر به نقل از رویترز، «رائول کاسترو» رئیس جمهوری کوبا در اظهاراتی بی سابقه که به طور مستقیم دونالد ترامپ همتای آمریکایی وی را هدف قرار می داد، از سیاست های وی به ویژه در زمینه هایی چون مهاجرت و تجارت انتقاد کرد.

این در حالی است که ترامپ در حال بررسی صلح شکننده ای است که در اواخر سال ۲۰۱۴، بین دولت قبلی واشنگتن و هاوانا حاصل شد.

در همین راستا، کاسترو سیاست های تجاری ترامپ را خودپرستانه و طرح مهاجرتی وی برای ساخت دیوار حائل در مرز آمریکا-مکزیک را غیر واقع بینانه توصیف کرد.

گفتنی است ترامپ پیش از پیروزی در رقابت ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا تهدید کرد که دوام صلح نیم بندی که میان دولت «باراک اوباما» رئیس جمهوری قبلی آمریکا و کوبا حاصل شده در گرو بازمذاکره برای حصول توافقی بهتر است.

کاسترو که در نشست رهبران چپ گرای ونزوئلا سخنرانی می کرد، هشدار داد که دستورکار دولت جدید واشنگتن تهدیدی در راستای تحقق یک سیاست تجاری افراط گرایانه و خودبینانه تلقی می شود و اثرات سوء آن توانایی رقابت دیگر کشورها در عرصه تجارت خارجی را تحت الشعاع قرار داده و در عین حال ناقض قوانین زیست محیطی است و موجب ارعاب مهاجرین می شود.

به گفته رئیس جمهوری کوبا، مهاجرت نتیجه رشد نابرابری و فقر ناشی از سیستم ناعادلانه اقتصاد بین الملل است. وی همچنین ساخت دیوار حائل در مرز مکزیک را نامعقولانه توصیف کرد و گفت که این اقدام همه کشورهای آمریکای لاتین را متضرر می کند.

به گفته کاسترو، نمی توان فقر، مصائب و مهاجرت را با دیوارکشی مهار کرد بلکه حل این معضلات در گرو همکاری، تفاهم و صلح است.

گفتنی است آمریکا و کوبا بعد از ۵۰ سال قطع رابطه، در دسامبر ۲۰۱۴ اولین قدم ها را برای عادی سازی روابط برداشتند و از آن تاریخ تا کنون توافق هایی بین واشنگتن-هاوانا در راستای همکاری های دوجانبه منعقد شده است.

با این حال، کاخ سفید که سکان آن به دست دونالد ترامپ است، ماه گذشته اعلام کرد که در میانه راه بررسی کامل سیاست های آمریکا در قبال کوبا است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top