تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/12/17 - 02:11
کد خبر: 229202

نهمین سالگرد اصحاب الشهدای دانشگاه خیام مشهد برگزار شد

حجت الاسلام سلامت با اشاره به وضعیت حرم حضرت زینب(س) و حمله داعش به حرم این بانو، گفت: حفاظت از حرم حضرت زینب(س) به عهده شهید ابوتراب بود که توانستند کم کم حرم این بانوی بزرگوار را از حالت قبل درآوردند و داعش فهمید که نمی‌شود با حرم ایشان شوخی کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: نهمین سالگرد اصحاب الشهدای دانشگاه خیام مشهد با حضور خانواده دانشجویان اصحاب الشهید و مسئولان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از دانشجو، حجت الاسلام سلامت، یک سخنران مذهبی در نهمین سالگرد اصحاب الشهدای دانشگاه خیام مشهد گفت: ما آمدیم در این دنیا تا توشه جمع کنیم، براساس آیات و روایات و عقل سلیم، صراط المستقیم یعنی راه کسانی که بر آنان نعمت داده شده یعنی انبیاء، امامان، شهدا و صدیقین و دسته‌ای که راه آنها را می‌روند.

وی با مهم دانستن زنده نگه داشتن یاد شهدا، بیان کرد: کسانی که برای شهید نفس و قدم زدند مورد تشکر امام زمان(عج) قرار می‌گیرند و شهدا نیز از آنها تشکر می‌کنند.

این سخنران مذهبی ادامه داد: روزی برادر شهید شاهچراغی گفت؛ شبی خواب برادر شهیدم را دیدم که به او گفتم چه خبر؟ گفت تو نمی‌دانی اینجا چه خبر است ما هر شب جمعه خدمت اباعبدالله الحسین(ع) هستیم.

حجت الاسلام سلامت با بیان اینکه شهدا به دیدار سالار شهیدان می‌روند و این را یقین بدانید که کسانی که در راه شهدا کار می‌کنند مورد عنایت ائمه(ع) قرار می‌گیرند، تصریح کرد: ما باید در زنده نگه داشتن یاد شهدا کوشا باشیم.

وی ولایتمداری را یکی از شاخصه‌های شهدا دانست و افزود: در تاریخ اسلام می‌بینیم که فاطمه الزهرا(س) برای دفاع از ولایت لحظه‌ای درنگ نکردند.

حجت الاسلام سلامت با گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم، گفت: شهدای مدافع هم در دفاع از ولایت و ایجاد امنیت اقدامات مهمی انجام داده و در این راه جانشان را فدا کردند.

در ادامه این همایش ابوتراب از مدافعان حرم، گفت: ما به اسم مهاجر به سوریه رفتیم.

وی با اشاره به وضعیت حرم حضرت زینب(س) و حمله داعش به حرم این بانو، گفت: حفاظت از حرم حضرت زینب(س) به عهده شهید ابوتراب بود که توانستند کم کم حرم این بانوی بزرگوار را از حالت قبل درآوردند و داعش فهمید که نمی‌شود با حرم ایشان شوخی کرد.

این رزمنده بیان کرد: در فتح سنگرهای داعش متوجه شدیم به نیروهای داعش مواد مخدر و نوعی قرص و آمپول آدرنالین می‌زدند تا عملیات انتحاری انجام دهند.

ابوتراب خاطرنشان کرد: نیروهای داعش افراد احمقی هستند؛ به طور مثال بعد از کشته شدن افراد داعش متوجه می‌شدیم یک قاشق همراهشان هست که بعدها متوجه شدیم این قاشق برای این است که هنگامی که آنها می‌میرند تصور می‌کنند ناهار را با پیامبر(ص) در بهشت خواهند خورد! یعنی در بهشت قاشق نیست؟

وی تاکید کرد: با توجه به رشادت‌های مدافعان حرم، داعش در میدان جنگ فهمید که کسی نمی‌تواند به حرم حضرت زینب(س) چپ نگاه کند.

این رزمنده با بیان اینکه کشور ما نسبت به شهدا ارادت خاصی دارند، بیان داشت: مدافعان حرم که از ایران رفتند اجازه ندادند داعش نزدیک خاک کشور ما شود. کشور ما از جنگ نمی‌ترسد چون رهبری داریم که بسیار مدبر و شجاع است.

ابوتراب در پایان تاکید کرد: اگر مدافعان حرم نرفته بودند اکنون مرکز شهرهایمان نا امن بود و ما این امنیت را مرهون رشادت آنان هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر علوم: محدودیت داخلی نباید به خودتحریمی علمی منجر شود
هشدار ایران به انگلیس و فرانسه درباره ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی
بزرگترین دشمن اسرائیل در قطر از نگاه رسانه عبری
حزب الله لبنان: عدم پاسخ به هر تجاوزی به معنای ضعف یا ناتوانی نیست
رایزنی عراقچی با همتای مصری درباره تحولات منطقه
عارف: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد
مدنی‌زاده: در جنگ ۱۲ روزه هم جلسات اصلاح بانک آینده برگزار شد
تاکید وزیران خارجه مصر و عمان بر کاهش تنش در منطقه
تاکید بر ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر در اجرای برنامه‌های بنیاد
انفجار در اتوبوسی در ریف دمشق و محکومیت حمله تل آویو از سوی قطر
برگزاری آیین غبارروبی ضریح مطهر رضوی
زاکانی: ظرفیت‌های مدیریت شهری تهران را در خدمت نظام سلامت قرار می‌دهیم
پیام تبریک آیت‌الله نوری همدانی به محسن رضایی
افزایش نگرانی‌ها از اقدامات مداخله‌جویانه ترامپ در انتخابات پیش‌رو
بهروزآذر: برای حل مشکلات کشور به ظرفیت وکلا نیاز داریم
ظفرقندی: پزشک امروز دغدغه سلامت مردم و کشور را دارد
یمن: تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله برای کمک به رژیم صهیونیست است
پزشکیان: اگر به فکر مردم باشیم برای حل مشکلات کشور راه پیدا می‌کنیم
ارتقای دانشکده فنی و مهندسی گرمسار به دانشگاه در حال بررسی است
ابوالفضل رحمانی به مدال نقره بسنده کرد
مراسم گرامیداشت «روز پزشک» +عکس
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top