تاریخ انتشار: پنجشنبه 1395/12/19 - 09:07
کد خبر: 229460

افتتاح دفاتر جمنا در 450 شهرستان

تقریبا 3 باری که در انتخابات‌های گذشته برای موضوع وحدت تلاش شده هر بار بدنه نیروهای انقلابی از رای خود ناامید و سرخورده شدند و مکانیزم‌های اجماع و وحدت عموماً به نتیجه نرسیده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب از افتتاح ۴۵۰ دفتر جبهه مردمی نیروهای انقلاب در شهرستان‌ها خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مهدی محمدی عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به ضرورت تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: تجربه‌های وحدت و اجماع در جبهه نیروهای انقلاب در گذشته تجربه تلخی بوده است اما به آینده امیدواریم.

وی ادامه داد: تقریبا 3 باری که در انتخابات‌های گذشته برای موضوع وحدت تلاش شده هر بار بدنه نیروهای انقلابی از رای خود ناامید و سرخورده شدند و مکانیزم‌های  اجماع و وحدت عموماً به نتیجه نرسیده است.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تاکید کرد: این جبهه نقطه آغاز حرکت خود را آسیب شناسی ناکامی‌های گذشته در امر وحدت و اجماع جریان انقلاب قرار داد.

محمدی با بیان اینکه در آسیب شناسی‌های خود به چند نکته رسیدیم، تصریح کرد: نکته اول این بود که مهمترین دلیل شکست خوردن مکانیزهای اجماع در گذشته این بود که بدنه نیروهای انقلابی در سراسر کشور در این گونه مکانیزم‌ها به بازی گرفته نمی‌شد و کسانی که از افراد دلسوز و شریف بودن در اتاق‌های در بسته می‌نشستند و بر اساس ملاحظات سیاسی خود تصمیماتی می‌گرفتند و آن را به بدنه ابلاغ می‌کردند.

وی با بیان اینکه در مدل قبلی بدنه در بسیاری از موارد انگیزه‌ای برای پذیرش این تصمیمات را نداشت، گفت: ما در جبهه مردمی نیروهای انقلاب تلاش کردیم این روند معکوس شود، ما امروز با یک روند پایین به بالا مواجهه هستیم که این یک روند انتخاباتی است.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه اگر نیروهای انقلابی با روند پایین به بالا در انتخابات حرکت کنند احتمال موفقیت بالاتر می‌رود، گفت: اگر کسانی خارج از فرایند باشند هزینه‌های اجتماعی زیادی در بدنه نیروهای انقلاب باید پرداخته شود و ضمانت بیشتری را برای موفقیت در مسیر ایجاد می‌کند.

محمدی تصریح کرد: بنده تصورم این است که جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شروع خیلی خوبی داشته و با وجود اینکه بیش از 2 ماه از اعلام موجودیت این جبهه نمی‌گذرد ولی در طول این مدت توانسته‌ایم در بیش از 450 شهرستان  دفاتر جبهه را افتتاح کنیم. امیدواریم ظرف ماه‌های آینده به ویژه در ایام انتخابات، شورای مرکزی جبهه مردمی بتواند کارنامه خوبی از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ارائه دهد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در 31 استان مجامع استانی تشکیل شده و 27 قشر نیز به جبهه پیوستن و انتخابات برگزار کردند، هیئت موسس نیز بیش از 20 جلسه برگزار کرد و اسناد بالادستی جبهه همه تنظیم شده است.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی از حمایت علما و فقهای معظم از این جبهه خبر داد و گفت: تمام تصمیات جبهه مردمی با اطلاع و ارشاد آنها اتخاذ شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
حضور خانواده مرحوم محمدمهدی محمدی در دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
از راه‌اندازی مرکز مشاوره تا اجرای ۲ پروژه مسکن توسط شهرداری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد
واکنش حماس به اقدام شنیع صهیونیست‌ها در آتش زدن مسجدی در کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
زاکانی: هرکس وقایع دی‌ماه را درونی کند، جاده صاف‌کن آمریکا است
فرماندار عسلویه: کمبودهای مراکز تفریحی و اقامتی رفع شود
چند نکته مهم تغذیه‌ای به نوجوانان روزه‌دار
اعتکاف به سبک«حالت پرواز»/ خاموش کردن صدای دنیا و اوج گرفتن در بندگی
چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان/ بازگشت زردها به نزدیکی صدر
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
رؤسای دانشگاه‌ها با سعه‌صدر با دانشجویان تعامل داشته باشند
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top