تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/01/01 - 17:05
کد خبر: 230525

درخواست فعالین دانشگاهی از رئیس قوه قضاییه برای ورود به پرونده منصور نظری

در بخشی از نامه با اشاره به اینکه نباید با احکام سنگین حبس با عدالتخواهان برخورد شود آمده است: از نظر ما، نظری بهترین راه را برای مقابله با تخلفات در دستگاه قضایی پیموده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: جمعی از فعالین دانشگاهی در آستانه آغاز سال نو طی نامه ای به آملی لاریجانی از وی خواستند شخصا به پرونده منصور نظری ورود کند.

جمعی از فعالین دانشگاهی در آستانه آغاز سال نو طی نامه ای به ریاست قوه قضاییه نوشتند: تا ساعتی دیگر سال تحویل می‌شود و در شرایطی که چشم رسانه‌ها پُر است از مرخصی ویژه‌ی آقازاده‌ها، دادگستری چهار محال و بختیاری به منصور نظری شاعر مدافع حرم و معترض به فساد اجازه نداده است برای نوروز به مرخصی برود.

در بخشی از نامه با اشاره به اینکه نباید با احکام سنگین حبس با عدالتخواهان برخورد شود آمده است: از نظر ما، نظری بهترین راه را برای مقابله با تخلفات در دستگاه قضایی پیموده است.

این فعالین دانشگاهی همچنین در بخش دیگری از نامه خود خطاب به ریاست قوه قضاییه اعلام کردند: فارغ از اینکه نوع برخورد با منصور نظری و حکم صادر شده برای وی باید مورد تجدید نظر جدی قرار بگیرد، عدم مرخصی نوروزی به وی، در شرایطی که طبق روال با درخواست مرخصی نوروزی سارقین مسلح هم موافقت می‌شود برخوردهای سوگیرانه و تبعیض آمیز با این شاعر مدافع حرم را عیان تر از پیش کرده است.

در پایان نامه با اشاره به اینکه به لطف خداوند، قطرات اشک‌های دختر منصور نظری که در حال تجربه اولین نوروز بدون‌ پدر است آشکار کننده‌ مظلومیت وی از ریاست قوه قضاییه خواسته شده شخصا به این پرونده ورود کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمایت از نقش مادری در کنار مشارکت اقتصادی زنان باید در دستورکار باشد
۱۴ میلیون جوان در سن ازدواج، مجرد هستند
توافق مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بررسی سهمیه‌های کنکور
ضریب جینی خانوارها کاهش یافت
حمایت سازمان بهزیستی از ۴۶ هزار خانواده دارای فرزندان چندقلو
تفاهم‌نامه چهارجانبه طرح رداکارت دانشجویان فردا ۱۴ مهر امضاء می‌شود
وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح معرفی شد
پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله از طریق کنکور ۱۴۰۵
گردشگری خانواده‌محور باید به سیاست‌گذاری شهری راه پیدا کند
ورود AFC به پرونده بازیکن استقلال
پهپاد «وینگ لونگ ۲» ارتش سعودی سرنگون شد
۲ نفر از عوامل شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان اعدام شدند
در صورت اشتباه مجدد دشمن، پاسخ کوبنده می‌دهیم
برندگان نوبل پزشکی ۲۰۲۶ معرفی شدند
کاهش قیمت طلا و سکه در ۱۳ مهر
آمریکا آرزوی خاموش شدن چراغ صنعت هوایی ایران را به گور می‌برد
ایران قاطعانه از منافع و امنیت ملی خود دفاع می‌کند
ضرورت پاسخگویی مسئولان در بزنگاه‌های اقتصادی
چرا بعضی سقف‌های تیرچه‌بلوک ترک می‌خورند؟ بررسی علت‌ها از خرید تا اجرا
معمای ایرانی که بازار نفت هنوز نتوانسته آن را حل کند
«در آغوش نیل»؛ وقتی تاریخ را باید فراتر از محاسبات مادی خواند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top