تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/01/03 - 15:44
کد خبر: 230643

نهایی شدن لیست جمنا تا ۲۱ فروردین

قناعتی در پاسخ به این سوال که گفته می شود شورای کنونی شورای شهرداری بوده نه شورای شهر، گفت: اگرچه باید شورای اسلامی شهر تهران باشیم اما متاسفانه به شورای شهرداری تهران تبدیل شدیم اما امیدواریم با اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری به طور واقعی به شورای شهر تبدیل شویم.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضوهیات رئیسه شورای شهر تهران ازنهایی شدن کاندیدای جمنا تا ۲۱ فروردین خبر داد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، ابوالفضل قناعتی صبح امروز با حضور در فرمانداری ضمن اعلام رسمی کاندیداتوری خود برای انتخابات شورای شهر پنجم در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه آیا در لیست خاصی قرار می‌گیرید؟ اظهار داشت: علاقمندم در لیست جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی(جمنا) برای شورای شهر در انتخابات شرکت کنم.

وی بابیان اینکه اسامی ۲۱ کاندیدای جبهه مردمی برای شورای شهر تا اواخر فروردین نهایی می‌شود گفت: در مورد موضوعات شهری نیز باید بگویم که شورای شهر را نمی توان تک بعدی دید بلکه باید نگاهی جامع به شورا داشت و با توجه به اینکه شورای شهر در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و.. فعالیت هایی دارد، به همین دلیل حضور اعضایی که در هر زمینه تخصص هایی دارند، نیاز است.

وی درباره عملکرد شورای چهارم تهران به ویژه در حوزه مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی، گفت: با پیگیریهای شورای شهر، بسیاری از تخلفات حوزه ساخت و ساز در شهر تهران کم شده است و اغلب ساخت و سازهای کنونی نیز در قالب طرح تفضیلی انجام می شود.

قناعتی در پاسخ به این سوال که گفته می شود شورای کنونی شورای شهرداری بوده نه شورای شهر، گفت: اگرچه باید شورای اسلامی شهر تهران باشیم اما متاسفانه به شورای شهرداری تهران تبدیل شدیم اما امیدواریم با اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری به طور واقعی به شورای شهر تبدیل شویم.

وی با اشاره به اینکه طرح مدیریت یکپارچه شهری در کمیته ویژه ای که در مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده و بنده نیز عضو این کمیته هستم در دست پیگیری است، افزود: موضوعات و شاخص ها را مشخص و برای اعضای مجمع ارسال شده که در صورت تایید اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و تایید مقام معظم رهبری، امیدواریم شورای شهر به جایگاه واقعی خود یعنی برسد.

وی همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا در لیست خاصی حضور دارید، گفت: ما در لیست اصولگرایان هستم و هم اکنون نظرسنجی هایی برای سنجش میزان رای آوری اعضا اصولگرا در سطح تهران در دست انجام است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
فرصت ثبت‌نام در المپیاد علمی علوم پزشکی تا ۱۸ خرداد تمدید شد
شمار شهدای جنگ غزه به ۷۲۹۷۱ نفر رسیدر
اشاره رهبر انقلاب به کهن‌ترین دست‌نوشته موجود از حضرت امام خمینی(ره)
از میدان اوکراین تا جنگ علیه ایران
بی‌ثباتی قیمت‌ها همچنان مهم‌ترین دغدغه فعالان اقتصادی
هر جا دست مردم باز باشد، گره‌های بزرگ باز می‌شود
تعلل نکنید / کریدور شمال-جنوب هر چه سریع تر راه‌اندازی شود
ساز ناکوک بیروت
اسرائیل متهم به جاسوسی در آمریکا شد
واشنگتن به دنبال مصادره دارایی‌های ایران به نفع کشورهای خلیج فارس است
ادعای سنتکام درباره پهپادهای مهاجم ایرانی در تنگه هرمز
هشدار نسبت به خطرات مرگبار ویروس ابولا
افشای جزئیات جدیدی از موج جاسوسی اسرائیل علیه مقامات آمریکایی
مقر فرماندهی ارتش اسرائیل هدف حزب الله قرار گرفت
تعلل مدیریتی در جنگ اقتصادی
هشدار صریح و جدی ایران در شورای حکام آژانس
رئیس دفتر رهبر شهید: رهبر شهید در دنیا بی‌نظیر و جامع فضایل بودند
شرکت‌های هواپیمایی جهان در آستانه افزایش قیمت بلیت
تحلیلگر هلندی: ترامپ به ایران باخت
توسعه کریدورهای تجاری گام مهم برای خنثی سازی محاصره
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top