تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/01/03 - 15:44
کد خبر: 230643

نهایی شدن لیست جمنا تا ۲۱ فروردین

قناعتی در پاسخ به این سوال که گفته می شود شورای کنونی شورای شهرداری بوده نه شورای شهر، گفت: اگرچه باید شورای اسلامی شهر تهران باشیم اما متاسفانه به شورای شهرداری تهران تبدیل شدیم اما امیدواریم با اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری به طور واقعی به شورای شهر تبدیل شویم.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضوهیات رئیسه شورای شهر تهران ازنهایی شدن کاندیدای جمنا تا ۲۱ فروردین خبر داد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، ابوالفضل قناعتی صبح امروز با حضور در فرمانداری ضمن اعلام رسمی کاندیداتوری خود برای انتخابات شورای شهر پنجم در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه آیا در لیست خاصی قرار می‌گیرید؟ اظهار داشت: علاقمندم در لیست جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی(جمنا) برای شورای شهر در انتخابات شرکت کنم.

وی بابیان اینکه اسامی ۲۱ کاندیدای جبهه مردمی برای شورای شهر تا اواخر فروردین نهایی می‌شود گفت: در مورد موضوعات شهری نیز باید بگویم که شورای شهر را نمی توان تک بعدی دید بلکه باید نگاهی جامع به شورا داشت و با توجه به اینکه شورای شهر در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و.. فعالیت هایی دارد، به همین دلیل حضور اعضایی که در هر زمینه تخصص هایی دارند، نیاز است.

وی درباره عملکرد شورای چهارم تهران به ویژه در حوزه مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی، گفت: با پیگیریهای شورای شهر، بسیاری از تخلفات حوزه ساخت و ساز در شهر تهران کم شده است و اغلب ساخت و سازهای کنونی نیز در قالب طرح تفضیلی انجام می شود.

قناعتی در پاسخ به این سوال که گفته می شود شورای کنونی شورای شهرداری بوده نه شورای شهر، گفت: اگرچه باید شورای اسلامی شهر تهران باشیم اما متاسفانه به شورای شهرداری تهران تبدیل شدیم اما امیدواریم با اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری به طور واقعی به شورای شهر تبدیل شویم.

وی با اشاره به اینکه طرح مدیریت یکپارچه شهری در کمیته ویژه ای که در مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده و بنده نیز عضو این کمیته هستم در دست پیگیری است، افزود: موضوعات و شاخص ها را مشخص و برای اعضای مجمع ارسال شده که در صورت تایید اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و تایید مقام معظم رهبری، امیدواریم شورای شهر به جایگاه واقعی خود یعنی برسد.

وی همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا در لیست خاصی حضور دارید، گفت: ما در لیست اصولگرایان هستم و هم اکنون نظرسنجی هایی برای سنجش میزان رای آوری اعضا اصولگرا در سطح تهران در دست انجام است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روز بزرگداشت حافظ +عکس
پزشکیان: برای خدمت به مردم حاضریم از زندگی خود بگذریم
پزشکیان: برای خدمت به مردم حاضریم از زندگی خود بگذریم
تداوم سیاست‌های خصمانه انگلیس علیه ایران
افزایش مصرف CNG پس از اجرای نرخ سوم بنزین
موضع‌گیری ۲۹ کشور از جمله انگلیس و آمریکا علیه ایران
کریمی: اولین رویداد «شب علم» در دانشگاه بجنورد برگزار می‌شود
واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد
واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد
واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد
هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز
انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی آغاز شد
اعلام حدنصاب قبولی آزمون‌های علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی، پیش‌کارورزی
باغ‌موزه دفاع مقدس دانشگاهی برای تربیت نسل آینده است
صالحی: شعر حافظ صدای ماندگار ایران در گستره تمدن فارسی است
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مومنی: دو سند همکاری بین ایران و آذربایجان تدوین می‌شود
آغاز مراسم یادروز حافظ در حافظیه شیراز
جشن ازدواج دانشجویی سال ۱۴۰۵ دانشگاه علوم پزشکی تهران +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top