تاریخ انتشار: جمعه 1396/01/04 - 23:31
کد خبر: 230731

میرزاده: بومی‌گزینی در دانشگاه آزاد سبب کاهش ناهنجاری‌های فرهنگی شده است

رئیس دانشگاه آزاد همچنین به بومی گزینی در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: تا کنون 96 درصد در مقطع کاردانی ،91 درصد در کارشناسی، بیش از 71 درصد در کارشناسی ارشد و حدود 50 درصد در مقطع دکتری بومی گزینی شده است که این امر علاوه بر اینکه موجب کاهش هزینه‌های اقتصادی و اجتماعی شده و تبعات مناسب و خوبی از نظر فرهنگی نیز داشته است.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه بیش از 37 درصد از دانشجویان کشور در دانشگاه آزاد حضور دارند، گفت: بومی‌گزینی سبب کاهش هزینه‌های اقتصادی، اجتماعی و کاهش ناهنجاری‌های فرهنگی شده است.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد، حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به سیاست‌های این دانشگاه در زمینه تمرکز زدایی، گفت: در راستای تمرکز زدایی و چابک سازی بسیاری از واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد ادغام یا منحل شدند به طوریکه از 472 واحد و 109 آموزشکده سما در مهر 92 به 335 واحد و 140 آموزشکده سما در بهمن ماه 95 رسیدیم.

وی با بیان اینکه در راستای اجرای سیاست‌های کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری دانشگاه‌ آزاد در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی اقدامات بسیاری صورت گرفته است، گفت: در همین راستا تعداد رشته محل‌های مقطع کارشناسی ارشد 7 هزار و 568 و تعداد رشته محل‌های مقطع دکتری به 2 هزار و 338 رشته محل افزایش پیدا کرد.

رئیس دانشگاه آزاد همچنین به بومی گزینی در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: تا کنون 96 درصد در مقطع کاردانی ،91 درصد در کارشناسی، بیش از 71 درصد در کارشناسی ارشد و حدود 50 درصد در مقطع دکتری بومی گزینی شده است که این امر علاوه بر اینکه موجب کاهش هزینه‌های اقتصادی و اجتماعی شده و تبعات مناسب و خوبی از نظر فرهنگی نیز داشته است.

وی با بیان اینکه دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی حدود 50 درصد دانش آموختگان دانشگاهی ایران را تشکیل می دهند، گفت: دانشگاه آزاداسلامی دارای حدود 6 میلیون فارغ التحصیل است که سرمایه بزرگی برای این دانشگاه است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه دانشگاه آزاد متعلق به مردم است، گفت: یکی از زیباترین جلوه‌های آن تاسیس و حمایت مردم است و تمامی دستاوردهای امروز دانشگاه آزاد حاصل همین حمایت‌هاست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن «تفاهم» نمی‌خواهد، «تسلیم» می‌خواهد/ بر سر ایران قوی وحدت کنید، نه کاغذپاره ترامپ
«نشان‌دار کردن مالیات» فرصتی برای هدایت مالیات مردم به پروژه‌های اولویت‌دار منطقه است
زمینه تکمیل ۴۶ پروژه با نشان‌دار کردن مالیات در استان فراهم شد
رقابت ۷۰ برگزیده در مرحله نهایی نخستین هکاتون کوانتومی کشور
مهریه در آستانه یک تغییر مهم
آغاز ثبت نام بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت
قاسم الاعرجی: آمریکا تجهیزات نظامی خود را از اقلیم کردستان خارج می‌کند
هانتر بایدن از احتمال نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ خبر داد
اگر کودکتان تا ۳ سالگی این جملات را نمی‌گوید، نگران شوید
تلاش می‌کنیم قطعی برق متوقف شود/آماده‌سازی نیروگاه‌ها برای زمستان
حرف قانونی و منطقی دغدغه‌مندان حجاب فراموش نشود
نخستین پلاک ملی برای خودروی منطقه آزاد اروند صادر شد
انتخاب رشته آزمون دستیاری پزشکی از امروز
موافقت با میهمانی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه پیام‌نور برای گذراندن دروس عمومی
ظرفیت ۶ هزارنفری دستیاری پزشکی ۱۴۰۵
پزشکیان: علت حادثه انفجار تانکر سوخت در محور سنندج ـ همدان بررسی شود
ردیف‌ استخدامی فراخوانهای جذب سالهای ۱۳۹۹، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تعیین تکلیف شد
پیش‌بینی ردیف مستقل بودجه برای ادارات شاهد و ایثارگران دانشگاه‌ها
دریافت هرگونه وجه هنگام ثبت‌نام در مدارس دولتی ممنوع است
با تلفن و سفارش کسی لباس تیم ملی را نمی‌پوشد
کمیته انضباطی به خداداد عزیزی ۴۸ ساعت مهلت داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top