تاریخ انتشار: جمعه 1396/01/25 - 19:27
کد خبر: 232497

احتمال آبگرفتگی معابر عمومی تهران و البرز در یکشنبه

یکشنبه با حرکت شرق‌سوی سامانه بارشی، این سامانه بخشهایی از شمال شرق کشور شامل استانهای خراسان رضوی، جنوبی و شمالی و مرکز و جنوب غرب کشور را فرا خواهد گرفت.

خبرنامه دانشجویان ایران: کارشناس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به اینکه فردا با فعالیت سامانه بارشی برای مناطقی از کشور اُفت دما خواهیم داشت،‌ گفت: به دلیل بارشهای رگباری احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیلها و رودخانه‌ها در تهران و البرز پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران، امین‌حسین نقشینه درباره وضعیت جوی سه روز آینده کشور اظهار کرد: امروز در بیشتر مناطق کشور افزایش دما خواهیم داشت و فردا با فعالیت سامانه بارشی برای غرب، شمال غرب‌، دامنه‌های جنوب البرز و سواحل دریای خزر اُفت دما پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه برای دامنه‌های البرز شرقی و زاگرس مرکزی بارشهای پراکنده پیش‌بینی می‌شود، تصریح کرد: جریانات سرد شمالی را روی سواحل دریای خزر خواهیم داشت و این یعنی بارشها فردا در سواحل شمالی کشور وجود دارد و فردا دریای خزر مواج خواهد بود؛ فردا شاهد اُفت محسوس دما در سواحل شمالی کشور نیز خواهیم بود.

این کارشناس سازمان هواشناسی درباره بارشهای امروز کشور گفت: شدت بارشهای امشب در آذربایجان‌ غربی، آذربایجان شرقی و کردستان است و فردا این شدت بارشها در استانهای کردستان و کرمانشاه تشدید می‌شود و از بعدازظهر روز شنبه استانهای همدان، لرستان، ارتفاعات جنوبی البرز مرکزی شامل استانهای تهران‌ و البرز بارشها شدید خواهد بود و از بعدازطهر شنبه تا روز یکشنبه بدلیل بارشهای رگباری احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیلها و رودخانه‌ها در استان تهران و البرز پیش‌بینی می‌شود.

نقشینه درباره روند پیشرفت سامانه بارشی در روز یکشنبه تاکید کرد: یکشنبه با حرکت شرق‌سوی سامانه بارشی، این سامانه بخشهایی از شمال شرق کشور شامل استانهای خراسان رضوی، جنوبی و شمالی و مرکز و جنوب غرب کشور را فرا خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه امروز مشهد مقدس نسبت به روز گذشته 15 درجه گرمتر بود، خاطرنشان کرد: دمای 28 درجه‌ای مشهد ماندگار نیست و فردا برای مشهد افزایش دما پیش‌بینی می‌شود و دمای آنجا به 33 درجه بالای صفر می‌رسد؛ یکشنبه مشهد مقدس اُفت دما خواهد داشت و دمای این شهر به 24 درجه بالای صفر خواهد رسید.

انتقال گرد و خاک از عراق به غرب و جنوب غرب کشور
این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه وزش بادی امروز و امشب بر روی کشور عراق شدت خواهد گرفت، تصریح کرد: وزش باد باعث خیزش گرد و خاک در  کشور عراق خواهد شد و انتقال آن به جنوب غرب و غرب ایران پیش‌بینی می‌شود.

نقشینه با بیان اینکه در حال حاضر در استانهای بوشهر، مرکزی‌، خوزستان، کردستان، کرمانشاه‌، اصفهان، یزد و کهگیلویه و بویر احمد شاهد گرد و خاک و کاهش دید هستیم، متذکر شد: پیش‌بینی می‌شود که فردا هم این گرد و خاکها تداوم داشته باشد.

وی با بیان اینکه دمای استان تهران امروز 28 درجه بالای صفر است، گفت: دمای پایتخت فردا 24 و یکشنبه 21 درجه بالای صفر خواهد بود.

شهرکُرد سردترین و اهواز گرمترین نقاط کشور
این کارشناس سازمان هواشناسی درباره سردترین و گرمترین مراکز استانهای کشور خاطرنشان کرد: سردترین مرکز استان شهرکرد با 2 درجه بالای صفر و گرمترین مرکز استان اهواز با 42 درجه بالای صفر است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واریز حقوق مردادماه بازنشستگان تامین اجتماعی بدون معوقات
روایت آیت‌الله فاضل لنکرانی از سیمای پدرانه رهبر شهید
غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند
ارتکاب جنایات جدید رژیم صهیونیستی در غزه و واکنش حماس و جهاد اسلامی
قیمت طلا و سکه در بازار؛ تداوم نوسان در انواع قطعات سکه
یمن دامنه محاصره عربستان سعودی را گسترش داد
طلای آنلاین را هیچ سازمانی گردن نمی‌گیرد
فراخوان چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
انتصابات جدید در قوه قضاییه اعلام شد
پشت پرده کودتای ۲۸ مرداد به روایت مطبوعات
تمسخر ادعای ترامپ درباره مالکیت تنگه هرمز توسط سی‌ان‌ان
تام باراک: در یک قدمی درگیری مستقیم اسرائیل و ترکیه قرار داشتیم
نشست مشترک وزرای خارجه مصر، پاکستان، عربستان و ترکیه
رونمایی از «گوگل‌بوک» زودتر از انتظار
پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم
جلسه قرارگاه مقابله با سرقت به ریاست دادستان تهران برگزار شد
آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد
اجتماع "عید بیعت با امام زمان(عج) " برگزار می‌شود
مخالفت دولت با «طرح مقابله با نفوذ» به مجلس اعلام شد
ابزارهای دیجیتال برای فریلنسرها و کسب‌وکارهای نوپا
بانک شماره موبایل مشاغل بر اساس شهر و صنف مسیر کوتاه تا افزایش فروش
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top