تاریخ انتشار: شنبه 1396/02/30 - 21:29
کد خبر: 235787

در کنفرانس خبری مشترک با الجبیر

تیلرسون: از روحانی می خواهیم که آزمایش‌های موشکی ایران را متوقف کند

وزیر امور خارجه آمریکا اضافه کرد: با عربستان در مبارزه با اندیشه افراطی در شبکه های اینترنت همکاری کرده و قراردادهای نظامی به عربستان این امکان را می دهد ک با مداخله های ایران و تروریسم مقابله کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با همتای سعودی خود گفت که واشنگتن با دقت در حال بازبینی توافق هسته‌ای با ایران بوده و از روحانی می خواهیم که آزمایش های موشکی ایران را متوقف کند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از تسنیم، "رکس تیلرسون" وزیر امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با "عادل الجبیر" وزیر امور خارجه عربستان سعودی گفت: امروز با عربستان توافق دفاعی با ارزش 109 میلیارد دلار به امضا رساندیم.

وی در ادامه سخنانش گفت: به دنبال تقویت توانایی دفاعی ارتش عربستان در راستای توانمند ساختن آن در مقابله با تهدیدات است.

وزیر امور خارجه آمریکا اضافه کرد: از تلاش های مشترک در راستای مقابله با تهدیدهای ایران در یمن، سوریه و غیر آن حمایت می کنیم.

تیلرسون افزود: فروش تسلیحات به عربستان در راستای مقابله با تهدیدهایی است که مرزهای این کشور را تهدید می کند.

وی گفت: روابط اقتصادی قدرتمند، اساس روابط امنیتی میان دو کشور بوده و ما در راستای تقویت همکاری و روابط با عربستان گام بر می داریم.

وزیر امور خارجه آمریکا اضافه کرد: با عربستان در مبارزه با اندیشه افراطی در شبکه های اینترنت همکاری کرده و قراردادهای نظامی به عربستان این امکان را می دهد ک با مداخله های ایران و تروریسم مقابله کند.

تیلرسون گفت: باید فشار نظامی به یمن را در راستای بازگشت آنها به مذاکرات را افزایش دهیم. کسانی که بر یمن سیطره یافته و دولت آن را سرنگون کردند باید بدانند که نمی توانند به حکومت خود ادامه داده و بدانند که پیروز نخواهند شد.

وی در ادامه این کنفرانس خبری گفت: با دقت در حال بازبینی توافق هسته‌ای با ایران هستیم.

وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت: از روحانی می خواهیم که آزمایش های موشکی ایران را متوقف کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top