تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/03/16 - 14:18
کد خبر: 237390

مسکن در تاریخی‌ترین رکود قرن

رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان گفت: مسکن در تاریخی‌ترین و عمیق‌ترین رکود قرن به سر می‌برد و امیدواریم وزیر راه و شهرسازی کنونی در کابینه دولت دوازدهم مجدداً به کار گرفته نشود.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان گفت: مسکن در تاریخی‌ترین و عمیق‌ترین رکود قرن به سر می‌برد و امیدواریم وزیر راه و شهرسازی کنونی در کابینه دولت دوازدهم مجدداً به کار گرفته نشود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مجتبی بیگدلی در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این سوال که دولت با ارائه لایحه‌ای به مجلس قصد دارد وزارت راه و شهرسازی را تفکیک و به دو وزارتخانه راه و ترابری و مسکن و شهرسازی تبدیل کند، گفت: یکی از اقداماتی که هم مجلس و هم دولت در تصویب آن شتابزده عمل کردند ادغام وزارت راه و ترابری با وزارت مسکن و شهرسازی بود.

وی افزود: در تمام کشورهای پیشرفته اکثر وزارتخانه‌ها وزارت مشاور در امور صنعت و تجارت دارند و یا زیر نظر رئیس جمهور با تشکیل سازمان مستقلی اقدامات پشتیبانی را انجام می‌دهند.

بیگدلی با تاکید بر اینکه ادغام دو وزارتخانه زیربنایی کشور از ابتدا اشتباه بود و حتی در کشورهای آفریقایی نیز دو وزارتخانه راه و مسکن جدا از هم فعالیت می‌کنند، گفت: مسکن از اصول مصرحه قانون اساسی است، بنابراین ادغام وزارت راه و ترابری با وزارت مسکن و شهرسازی حجم عظیمی از نیروهای کارکشته را از بین برد.

رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان ادامه داد: امید است مجلس شورای اسلامی با لایحه تفکیک وزارت راه و شهرسازی موافقت کند،بخش مسکن که در حال حاضر در تاریخی‌ترین و عمیق‌ترین رکود قرن به سر می‌برد را از این وضعیت خارج کند.

*رئیس جمهور مجدداً از آخوندی استفاده نکند

وی با اشاره به اینکه قطعاً با خروج مسکن از رکود مشکل بیکاری نیز تا حدودی رفع می‌شود،تصریح کرد: وزیر کنونی راه و شهرسازی با تمام انتقاداتی که به او وارد است نسبت به مسئولیت و سمتی که دارد ناآشنا نیست بنابراین امیدواریم رئیس جمهور مجدداً از آخوندی در کابینه خود در سمت مسکن و شهرسازی استفاده نکند.

* رئیس جمهور از یک شخصیت فراقوه‌ای در بخش مسکن استفاده کند

بیگدلی ادامه داد: چنانچه مجلس به تفکیک وزارت راه و شهرسازی رأی مثبت داد رئیس جمهور از یک شخصیت فراقوه‌ای در بخش مسکن استفاده کند تا بخش مسکن از این رکود که گرفتار آن شده خارج و مشکل اشتغال نیز تا حدودی رفع شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top