تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/11/27 - 18:46
کد خبر: 553197

بروجردی: خلع سلاح ایران محقق نمی‌شود

بروجردی: خلع سلاح ایران محقق نمی‌شود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه ایران کشوری نیست که خلع سلاح شود، گفت: اگر دشمن باز هم خطا کند، از سلاح‌های جدید رونمایی خواهیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مهر، درباره مذاکرات، گفت: ما برای اینکه نشان دهیم به دنبال بحران در منطقه و جنگ نیستیم، پذیرفتیم که مذاکره کنیم. بهتر است طرف مقابل هم قواعد بازی را رعایت کند و اشتباه نوبت قبل را تکرار نکند.

وی با بیان اینکه خطوط قرمز ما کاملاً مشخص است، اظهار کرد: ما توانمندی هسته‌ای‌مان را خودمان به دست آورده‌ایم و هیچ کشور دیگری از جمله آمریکا به ما نداده است. این توانمندی با تلاش دانشمندان خودمان و هزینه هنگفت به دست آمده است. با توجه به اینکه تعدادی از بهترین دانشمندان ما توسط رژیم خبیث صهیونیستی ترور و به شهادت رسیدند، این توانمندی قطعاً از دست نخواهد رفت و آن را حفظ خواهیم کرد.

بروجردی ادامه داد: ما سلاح هسته‌ای نداریم و به دنبال آن هم نیستیم و مقام معظم رهبری هم حکم حرمت آن را صادر کرده‌اند. تنها وسیله دفاعی ایران با توجه به تجربه تلخ جنگ هشت ساله، توانمندی موشکی ماست و این هم طبیعتاً قابل مذاکره نیست. همچنین ارتباطات ایران با کشورهای منطقه مانند هر کشور دیگری، جزو سیاست‌های ماست و قابل مذاکره نیست.

وی تاکید کرد: موضوعاتی که قابل مذاکره است، مسئله هسته‌ای ایران البته با رعایت قواعد بازی است، یعنی اصل مسئله هسته‌ای ایران باید توسط طرف مقابل پذیرفته شود. در ضمن، اگر به توافق برسیم، مشکلی هم در زمینه همکاری‌های اقتصادی نخواهیم داشت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پیش‌بینی شما از آینده مذاکرات چیست، گفت: مسیر سخت است، اما اگر طرف مقابل اشتباه دفعه قبل را تکرار نکند، این مذاکرات بالقوه می‌تواند به نتایج قابل توجهی برسد.

بروجردی ادامه داد: البته عامل مخرب اصلی، رژیم صهیونیستی است و دیدیم اخیراً نتانیاهو سفری به آمریکا داشت تا روند مذاکرات را خراب کند و فشار می‌آورد تا ایران خلع سلاح شود، اما کشور ما خلع سلاح شدنی نیست.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: طرف مقابل باید بداند که اگر همان اشتباه دفعه قبل را تکرار کند، ایران از سلاح‌هایی رونمایی خواهد کرد که قطعا برای آمریکایی‌ها و پایگاه‌های ثابت و متغیر آن‌ها در منطقه و همچنین برای رژیم صهیونیستی بسیار پشیمان‌کننده خواهد بود.

بروجردی در پایان گفت: الان میدان آزمایش است و اگر طرف مقابل صداقت داشته باشد و به قواعد پایبند باشد، طبیعتا می‌تواند زمینه برای توافق مبتنی بر منافع ملی ما آماده شود، در غیر این صورت، اینگونه نخواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top