تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/03/16 - 18:15
کد خبر: 237412

راهکار جدیدی برای استفاده از اتلاف گرمای مراکزداده؛

سرورها آب حمام خانه شما را گرم می‌کنند

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های سرورها و مراکزداده؛ گرامای بسیار زیادی است که تولید می‌شود و اگر از محیط خارج نشود یا تبدیل به هوای خنک نشود؛ سریعا تمام تجهیزات الکترونیکی را از کار خواهد انداخت. شرکت‌ها سالیانه میلیون‌ها دلار هزینه صرف خنک‌سازی محیط‌های سروری می‌کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های سرورها و مراکزداده؛ گرامای بسیار زیادی است که تولید می‌شود و اگر از محیط خارج نشود یا تبدیل به هوای خنک نشود؛ سریعا تمام تجهیزات الکترونیکی را از کار خواهد انداخت. شرکت‌ها سالیانه میلیون‌ها دلار هزینه صرف خنک‌سازی محیط‌های سروری می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از شبکه؛ تا کنون راه‌کارهای زیادی برای حل معضل حرارت و گرمای تولیدی در سرورها و مراکزداده ارایه شده است که آخرین مورد آن مربوط به مرکزداده جدید اپل بود. این شرکت نوآور، گرمای تولیدی در محیط‌های مراکزداده را به سوی خانه‌ها و مزارع اطراف هدایت می‌کرد اما یک شرکت استارتاپ ایده جدیدی ارایه کرده است.

استارتاپ هلندی Nerdalize می‌خواهد با استفاده از گرمای سرورها؛ خانه شما را گرم کند و حمامی با آب گرم دایمی برایتان مهیا سازد تا از این طریق از اتلاف گرمای سرورها جلوگیری شود. ایده Nerdalize این‌گونه است که یک سرور را به صورت شوفاژ یا هیتر دیواری در خانه شما نصب می‌کند. شما ابتدا یک هزینه‌ای به Nerdalize می‌پردازید تا این سرور در خانه شما نصب شود.

استارتاپ Nerdalize با فروش فضای میزبانی شده توسط این سرور در خانه شما درآمدزایی می‌کند و شما هم از گرمای تولید شده توسط این سرور استفاده می‌کنید. اولین بار، شرکت Nerdalize در سال ۲۰۱۵ نخستین محصول را که یک هیتر دیواری بود در اتاقی کوچک نصب کرد. در این هیتر دیواری یک سرور جاسازی شده بود که می‌توانست در مدت یک ساعت، این اتاق کوچک را گرم کند.

حالا Nerdalize به سراغ دومین محصول خود رفته است. از ماه آگوست آتی، Nerdalize خانه 42 خانواده هلندی را به سرورهایی مجهز خواهد کرد که منابع آبی را گرم می کنند؛ تصور کنید آب حمام خانه شما با هیچ چیز به جز دیتا گرم نشود! Nerdalize می‌گوید که تهیه این تجهیزات برای مشتریان عادی، سالانه 336 دلار هزینه خواهد داشت و شرکت‌های فناوری هم 50 درصد هزینه کمتری برای سرویس‌های دیتا پرداخت خواهند کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سفر به سلامت پرزیدنت!
«پنجره ۵۰ روزه» فرصت ایران برای پایان جنگ / ایران معطل تفاهم نماند
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top