تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/04/13 - 14:17
کد خبر: 239925

راه‌اندازی لیگ سراسری مشاعره

معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما از راه‌اندازی لیگ سراسری مشاعره با همکاری ۳۳ شبکه استانی و شبکه سراسری «شما» خبر داد.

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما از راه‌اندازی لیگ سراسری مشاعره با همکاری ۳۳ شبکه استانی و شبکه سراسری «شما» خبر داد.

روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، رهبر معظم انقلاب در یکی از بیاناتشان از شعر به عنوان ثروت ملی یاد کرده و فرموده‌اند: «شعر را بایستی ارج نهاد، شعر پدیده بزرگ و مهمّی است»؛ ایشان همچنین دستگاه‌های دولتی و سایر دستگاه‌های مربوط به نظام از جمله صداوسیما را در این حوزه مسئول می‌دانند.

بر این اساس و با ابتکار و پیشنهاد دکتر علی دارابی معاون رسانه ملی در امور استان‌ها، یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای رسانه‌ای – فرهنگی در سطح کشور با عنوان «لیگ سراسری مشـاعره» با حضور اساتید، صاحبنظران و علاقمندان به شعر و شاعری با اقدام هماهنگ ۳۳ شبکه استانی برگزار خواهد شد.

به این ترتیب دستورالعمل لازم به تمام شبکه‌های استانی ابلاغ شده و اهالی شعر و ادب در هر یک از استان‌ها در این جشنواره بزرگ شرکت می‌کنند و به این نحو، شناسایی و پرورش استعدادهای جدید زبان و ادبیات فارسی در اقصی نقاط کشور با نظم و نظام بهتری صورت می‌گیرد.

این حرکت یکپارچه که با برنامه‌ریزی و اجرای هماهنگ شبکه‌های استانی شکل می‌گیرد، همچون امواج دریایی بیکران گوهرهای شعر و ترانه را از سراسر ایران به سوی ساحلی روشن هدایت می‌کند؛ به عبارت دیگر مسابقه مشاعره در تک تک استان‌ها برگزار و برگزیدگان از هر استان به شبکه سراسری «شما» معرفی می‌شوند تا در سطح ملی به رقابت بپردازند.
به گفته دکتر علی دارابی معاون امور استان‌های صدا و سیما، طرحی با این وسعت، منجر به برگزاری جشنواره ملی مشاعره خواهد شد.

وی افزود: دوره پایانی مشاعره بین منتخبان استان‌ها در شبکه سراسری «شما» برگرار می‌شود و در پایان «لیگ سراسری مشاعره» برگزیده نهایی خود را خواهد شناخت.

دکتر دارابی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اهمیت و کاربرد زبان فارسی تاکید فروان داشته‌اند بنابراین این مسئله باید از راه‌های گوناگون مورد توجه قرار گیرد که تهیه برنامه‌ای با محوریت «مشاعره» در این زمینه اهمیت دو چندان دارد.

معاون امور استان‌های رسانه ملی با بیان اینکه شعر و شاعری در فرهنگ ایران زمین جایگاه مهمی داشته است گفت: از این راه می‌توان در برابر تهاجمات فرهنگی و تغییرات ناخواسته و مضرّ زبان فارسی ایستادگی کرد.

وی تصریح کرد: رسانه ملی طی دوره‌های مختلف، اهتمام ویژه‌ای در این حوزه داشته و از زمانی که تعداد شبکه‌های تلویزیونی از دو کانال فراتر نمی‌رفت تا امروز که با طیف وسیعی از شبکه‌های مختلف سراسری، استانی و ماهواره‌ای مواجهیم، همواره ویژه برنامه‌های تخصصی گوناگون با موضوع شعر در رسانه ملی تولید شده‌اند که در هر مقطع با استقبال بینندگان خاص و عام مواجه بوده‌ایم.

دکتر دارابی ادامه داد: استفاده از ظرفیت ده‌ها شبکه استانی در تولید برنامه تلویزیونی با محوریت مشاعره و سوق دادن همه برنامه‌ها به یک شبکه سراسری، طرح عظیمی است که در حقیقت منجر به برگزاری جشنواره سراسری مشاعره خواهد شد و به طور حتم شور و اشتیاق فراوانی در کشور و در بین مردم استان‌ها ایجاد خواهد کرد.

معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: به منظور سیاست‌گذاری و نظارت بر حُسن اجرای برنامه‌ها، علاوه بر حوزه‌های طرح و تولید و برنامه‌سازی، اتاق فکر و مرکز هدایت با هدف نظارت و تقویت محتوایی و اجرایی نیز با حضور کارشناسان خبره شورای شعر و موسیقی و اساتید و بزرگان شعر و ادبیات برای این پروژه در نظر گرفته شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top