تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/04/21 - 14:32
کد خبر: 240683

تلفن همراه مکان شما را لو می‌دهد

این ابزار جدید حدود دو هفته پیش ارائه شد. Snap Map به کاربران این امکان را می‌دهد تا مکانی را که در آن حضور دارند با جزئیات مربوطه به اشتراک بگذارند.

خبرنامه دانشجویان ایران: این ابزار جدید حدود دو هفته پیش ارائه شد. Snap Map به کاربران این امکان را می‌دهد تا مکانی را که در آن حضور دارند با جزئیات مربوطه به اشتراک بگذارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، روزنامه گاردین در گزارش علمی خود می نویسد: اپلیکیشن اسنپ چت (Snapchat) ابزار جدید و البته بحث برانگیزی موسوم به Snap Map دارد که به دوستان کاربر تلفن همراه مکانی که او در هر لحظه قرار دارد را اطلاع می دهد. عجیب اینجاست که این اطلاع رسانی با جزئیات دقیق صورت می‌گیرد. اینجا نه تنها صحبت از محله یا خیابان بلکه آدرس دقیق صاحب تلفن همراه هوشمند است.

بسیاری از کاربران این شبکه اجتماعی می‌گویند که از استفاده از آن راضی هستند اما این نکته که سایر کاربران از محلی که در آن حضور دارند مطلع می‌شوند ناراحت کننده است.

این ابزار جدید حدود دو هفته پیش ارائه شد. Snap Map به کاربران این امکان را می‌دهد تا مکانی را که در آن حضور دارند با جزئیات مربوطه به اشتراک بگذارند.

حالا این مسأله به یک چالش بزرگ تبدیل شده و بسیاری از کاربران تلفنهای همراه هوشمندی که از این اپلیکیشن استفاده می کنند نسبت به در معرض خطر قرار گرفتن حریم شخصی شان ابراز نگرانی می‌کنند. حتی برخی گروه‌های حامی ایمنی کودکان نسبت به خطرات ناشی از این قابلیت هشدار داده اند.

منبع : ایتنا

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top