تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/05/02 - 03:22
کد خبر: 241653

اگر شورای رقابت نبود، قیمت خودرو چه می شد؟

در حالی مدیرعامل سایپا معتقد است، قیمت گذاری خودرو باید به بازار محول شود که رئیس شورای رقابت می گوید: مطمئناً اگر نظارت این شورا نبود وضعیت بازار خودروهای زیر ۴۵ میلیون تومان خیلی بدتر از الان می شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: در حالی مدیرعامل سایپا معتقد است، قیمت گذاری خودرو باید به بازار محول شود که رئیس شورای رقابت می گوید: مطمئناً اگر نظارت این شورا نبود وضعیت بازار خودروهای زیر ۴۵ میلیون تومان خیلی بدتر از الان می شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، از همان روزهای نخست ورود شورای رقابت به بازار خودرو، انتقادات زیادی به این موضوع از سوی شرکت های خودروساز مطرح شد که چرا قیمت خودرو را باید شورای رقابت تعیین کند. این در حالی است که این شورا بازار خودرو را انحصاری دانسته و براساس قانون خود را ملزم به تعیین دستورالعمل قیمت گذاری خودرو می داند.

شیوا در همین ارتباط در پاسخ به این پرسش که به نظر شما اگر شورای رقابت نبود قیمت‌ها تا چه میزان افزایش پیدا می‌کرد؟ گفته است: مطمئنم اگر شورای رقابت نظارت و کنترلی بر بازار خودرو نداشت وضعیت بازار خودروهای زیر 45 میلیون تومان خیلی بدتر از الان بود. در حال حاضر در بازار آرامش نسبی وجود دارد. 

وی اضافه کرده است: اگر خودروهای دیگری به عنوان رقیب پراید در بازار بود آن زمان بازار این خودرو انحصاری نبود و ما قیمت‌گذاری این محصول را انجام نمی‌دادیم. اگر عده‌ای معتقدند که بازار خودروهای پایین‌تر از 45 میلیون تومان انحصاری نیست بیایند بگویند سهم خودروسازان و تنوع محصولات آنها در این بخش چگونه است و آیا مردم در خرید ملزم به خرید محصولات محدودی هستند یا قدرت انتخاب دارند؟

اظهارات رئیس شورای رقابت در انحصاری بودن بازار خودرو در حالی مطرح می‌شود که مهدی جمالی مدیرعامل سایپا در این خصوص گفته است: قیمت گذاری خودرو باید توسط بازار انجام شود. در قیمت گذاری دستوری هم مصرف کننده و هم تولیدکننده ناراضی هستند.

وی با بیان اینکه اگر قیمت‌گذاری توسط بازار انجام شود تولیدکننده باید از سیاست های بازار تبعیت کند، افزود: بهترین کار این است که روش قیمت گذاری تغییر پیدا کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top