تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/05/04 - 10:47
کد خبر: 241873

واکنش ابطحی به انتخاب افراد گرین‌کارتی در کابینه

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمایندگان مجلس نسبت به افراد 2 تابعیتی و دارای گرین کارت حساس هستند، گفت: دارندگان گرین کارت و افراد 2 تابعیتی نباید بعنوان وزیر به مجلس معرفی شوند و در صورت معرفی، مجلس به آنها رای نخواهد داد.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمایندگان مجلس نسبت به افراد 2 تابعیتی و دارای گرین کارت حساس هستند، گفت: دارندگان گرین کارت و افراد 2 تابعیتی نباید بعنوان وزیر به مجلس معرفی شوند و در صورت معرفی، مجلس به آنها رای نخواهد داد. 

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از افکارنیوز، سید محمد جواد ابطحی با بیان اینکه  زمزمه هایی در رسانه ها، فضای مجازی و سایت های خبری بود که رئیس جمهور تصمیم دارد تا برخی افراد 2 تابعیتی و یا دارای گرین کارت را بعنوان وزیر پیشنهادی برای کابینه جدید به مجلس معرفی کند، گفت: این زمزمه ها حتی در بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم شنیده شد که برخی واکنش هایی داشته و هشدارهایی دادند.

وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس نسبت به تابعیت 2 گانه افراد حساس هستند و اجازه نخواهند داد تا افراد 2 تابعیتی بر مسند مهم تکیه بزنند.

چهره شاخص مجلس با بیان اینکه تصور نمی کنم که رئیس جمهور افراد 2 تابعیتی را برای تصدی وزارتخانه ها به مجلس معرفی کند، گفت: اگر افرادی که دارای تابعیت 2 گانه هستند به مجلس معرفی شوند، قطعا نمایندگان رای نمی دهند.

ابطحی افزود: پس از معرفی وزرای پیشنهادی از سوی رئیس جمهور به مجلس، وزارت اطلاعات، مقامات اطلاعاتی و امنیتی باید اطلاعات لازم در مورد وضعیت و سوابق افراد را در اختیار مجلس نمایندگان قرار دهند تا تصمیم بهتری گرفته شود.

وی گفت: در روزهای گذشته زمزمه هایی در رسانه ها، فضای مجازی و سایت های خبری بود که رئیس جمهور تصمیم دارد تا برخی افراد 2 تابعیتی و یا دارای گرین کارت را بعنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی کند. این زمزمه ها حتی در بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم شنیده شد که برخی واکنش هایی داشته و هشدارهایی دادند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: حتی ما شنیدیم که برخی افراد که دارای گرین کارت هستند، قرار است در تیم اقتصادی کابیته جدید روحانی قرار بگیرند که قطعا مجلس نظر منفی خواهد داد و به این عدهه از افراد رای نخواهد داد.

ابطحی به روحانی توصیه کرد تا در چینش کابینه جدید خودش تصمیم بگیرد و تحت فشارها، تسلیم نشود.

وی گفت: روحانی در قبال مردم، نمایندگان و مقام معظم رهبری مسئولیت دارد و نباید تحت فشارها تسلیم سهم خواهی احزاب و گروهها شود.

نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه داشتن روحیه و خصلت انقلابی، شایستگی، کارآمدی، تعهد و تخصص از جمله ویژگیهایی باید باشد که روحانی در انتخاب وزرا به آن توجه کند، افزود: روحانی باید از انتخاب افرادی که خلق و خوی اشرافی گری دارند و حال کارکردن ندارند، بپرهیزد.

ابطحی تصریح کرد: رئیس جمهور باید افرادی را بعنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی کند که هدف شان خدمت باشد و به وزارتخانه بعنوان یک طعمه نگاه نکند.

مراسم تحلیف حسن روحانی رئیس جمهور روز یکشنبه 14 مرداد بعنوان رئیس جمهور دور دوازدهم در صحن مجلس برگزار خواهد شد.

چندی پیش محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: خبرهایی داریم که دولت قصد دارد افراد دوتابعیتی و یا افرادی که سال‌ها اقامت در کشورهای دیگر را داشته و یا دارند، می خواهند برای کابینه و وزارتخانه‌ها معرفی کند؛ این امر مایه نگرانی است. کسی که زیر پرچم کشور دیگری سوگند یاد کرده است، چگونه می خواهد به نظام و انقلاب پایبند باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خلیل‌زاده: شرایط برابری با تیم‌ها نداریم/ برای بازی اول مشکل داریم
نکونام: به جانشین بیرانوند اعتماد کامل داریم/ حریف را خوب می‌شناسیم
آمریکا: دور آتی مذاکرات لبنان و اسرائیل در رم برگزار خواهد شد
بن فرحان: اختلال در تنگه هرمز، بر کل اقتصاد جهانی تأثیر می‌گذارد
ادعای تل آویو: از «علی الطاهر» عقب‌نشینی خواهیم کرد
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۸ بار به یمن حمله کرد
انفجار بمب مقابل یک کلیسا در حماه سوریه
تقسیم امتیازها در کرمان، مس باز هم نبرد
قبل از زنگ مدرسه، این قرارداد را امضا کنید!
از جذب دختران در دبیرستان پلیس تا دستور تیر برای برخورد با سارق
برپایی میز خدمت همیاران سلامت در دانشگاه‌ها همزمان با آغاز سال تحصیلی
توضیح شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره ابهامات حذف سهمیه بنزین
اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل برنامه «با ضیا»
حق کودک بر حریم خصوصی
واکنش عجیب قالیباف به خبر نفتی بلومبرگ با کارتون سیمپسون‌ها
بختیاری‌زاده: امیدوارم السد را شکست دهیم
آموزش‌ ۱۰۰۰ گردان‌ مقاومت‌ ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
ادعای جانسون: جنگ علیه ایران ادامه پیدا نمی‌کند
ادعای حبس نیروهای سپاه در تونل‌های علی‌الطاهر صحت ندارد
دیدار شی و ترامپ در آستانه لغو
تعویق نشست منطقه‌ای درباره تنگه هرمز در عمان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top