تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/05/04 - 16:55
کد خبر: 241914

جزییات المپیاد جهانی کامپیوتر اعلام شد

المپیاد جهانی کامپیوتر با حضور ۸۵ کشور به میزبانی ایران در هفتم مرداد ماه برگزار می شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: المپیاد جهانی کامپیوتر با حضور ۸۵ کشور به میزبانی ایران در هفتم مرداد ماه برگزار می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ حمید رضا عظمتی در  نشست خبری المپیاد جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷. گفت: این دوره از مسابقات جز پر تعدادترین مسابقات بوده است و تعداد  ۸۵کشور در قالب تیم های چهارنفره شرکت خواهند کرد و این دوره برای اولین بار شاهد حضور کشور فلسطین نیز هستیم.

عظمتی در خصوص تسهیلات به دانش آموزان شرکت کننده نیز تاکید کرد: افرادی که بتوانند در این المپیاد رتبه بیاورند بدون کنکور می توانند در دانشگاه تحصیل کنند.

وی تاکید کرد: افتتاحیه این المپیاد جهانی از هفتم مرداد ماه در برج میلاد برگزار می شود و اختتامیه آن در روز پنج شنبه ۱۴ مرداد ماه است.

وی بیان کرد:  در روز یکشنبه هشتم و سه شنبه دهم مرداد ماه امتحان مسابقات علمی برگزار می شود.

همکاری کارمند گوگل در این مسابقات
همچنین; محمد علی آبام رییس کمیته المپیادد جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ در نشست خبری اظهار کرد:  در المپیاد های جهانی سه کمیته بین المللی, علمی و فنی فعالیت می کنند.

اعضای کمیته ها از کشور های مختلف هستند. یعنی تصمیم گیرنده های اصلی این سه کمیته جهانی هستند. از سال ۲۰۱۷ به بعد ایران سه نماینده در این کمیته ها داشته است.

رییس کمیته المپیاد جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ گفت: اعضای کمیته جهانی بهمن امسال از تهران بازدی کرده است و از روند آماده سازی برگزاری مسابقات راضی بودند.

وی ادامه داد: برای طراحی سوالات از وجود افراد مدال آور در تیم های قبلی ایران بهره بردیم. به عنوان نمونه. اقای محمد مهدیان از مدال آوران تیم المپیاد جهانی ایران در سال ۷۲ عضو کمیته علمی مسابقات جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ هستند که ایشان در آمریکا و در شرکت گوگل مستقر هستند و درخواسته ما را پذیرفته و همکاری جدی با کمیته علمی دارند.

آبام افزود: خانم مهابادی تنها دختر ایرانی صاحب مدال طلای المپیاد جهانی که هم اکنون در دانشگاه. MIT حضور دارند با کمیته علمی مسابقات همکاری دارند.

فرایند انتخاب سوالات المپیاد
در ادامه نشست خبری نشست علی شریفی رییس کمیته علمی مسابقات در خصوص طراحی سوالات گفت: افراد مختلف در سراسر جهان که صاحب مدال در المپیاد جهانی شده اند سوالات پیشنهادی خود را مطرح می کنند و لیستی شامل ۱۵ تا ۲۵ سوال داشتیم.

وی افزود: کمیته علمی مسابقات که شامل ۱۵ نفر از مدال اوران تیم ایران در دوره های قبل هستند این سوالات را بررسی کردند و از میان آن ها ۹ مسئله را انتخاب کردند.

رییس کمیته علمی مسابقات جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ بیان کرد: امتحانات مربوط به المپیاد کامپیوتر در ۲ نوبت برگزار می شود که در هر نوبت سه مسئله و ۵ ساعت فرصت برای پاسخ به آن وجود دارد و سه مسئله به عنوان ذخیره انتخاب شده است.

وی در خصوص سرنوشت دانش آموزانی که در المپیاد جهانی کامپیوتر صاحب مدال می شوند گفت: از تیم چهار نفره ایران در المپیاد جهانی سال ۲۰۰۰ ,سه نفر داخل کشور هستند که در بهترین دانشگاه جهان تحصیل کرده و به ایران بازگشتند. برای نمونه اقای امید اعتصام هم اکنون عضو هیئت علمی پژوهشگاه دانش های بنیادی هستند که پس از تحصیل در دانشگاه MIT. به ایران باز گشتند.

در ادامه این نشست;حمید ضرابی زاده رییس کمیته فنی مسابقات جهانی کامپیوتذ ۲۰۱۷ مطرح کرد: امسال در مقایسه با سالهای گذشته بهترین شرایطدرا به لحا فنی برای برگزاری مسابقات داریم و سه سامانه در این رابطه طراحی شده است.

وی افزود:طراحی سوالات به صورت اتوماتیک است و سوالاتی که در اختیار کشورهای مختلف قرار می گیرد شب قبل از آزمون ترجمه می شود.

وی بیان کرد: سامانه پایش شبکه و کامپیوتر ها طراحی شده که ۳۲۰ کامپیوتر و ۱۰ کامپیوتر داور را به صورت آنلاین رصد می کند.

رییس کمیته فنی مسابقات جهانی کامپیوتر در خصوص رتبه ایران در مسابقات سال های گذشته خاطر نشان کرد: در سال ۲۰۱۲ رتبه هشت, ۲۰۱۳ رتبه۶ , ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ رتبه ۶ و در ۲۰۱۶ رتبه سوم را در بین ۸۰ کشور دنیا کسب کردیم.

فعالیت ۱۰۵ نفر به عنوان کمیته راهنمایان
در ادامه نشست خبری;سعید علیایی, رییس کمیته راهنمایان المپیاد جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ عنوان کرد:این کمیته در مهر سال گذشته فعال شد. قرار دادن راهنما برای تیم های خارجی جزو وظایف ماستِ این موضوع میتواند خاطرات خوبی را درذهن افرادی که جزو با هوش ترین افراد جامعه خود هستند رقم بزند.

وی افزود: برای کمیته راهنما به ۶۵ دانشگاه هدف در کشور فراخوان زده ایم. همچنین در نمابشگاه الکامپ به صورت برجسته این موضوع اطلاع رسانی شد که پس از آن راه اندزی وب سایت و ثبت نام از متقاضیان صورت گرفت.

رییس کمیته راهنمایان المپیاد جهانی کامپیوتر گفت: پس از اعلام نتایج اولیه که شامل ۲۸۰ نفر است و انجام مصاحبه ۱۴۰ نفر انتخاب شدند که از ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت در دوره آموزشی شرکت کردند.

وی بیان کرد: ۸۵ راهنما برای ۸۵ تیم انتخاب شده اند و همچنین ۹ راهنمای ارشد و ۱۱ اداره کننده داریم که در مجموع ۱۰۵ نفر وظیفه راهنمایی را دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
سرکوب دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک / برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران /آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
اولین تمرین پرسپولیس بعد از حذف از جام حذفی برگزار شد
حمایت دانشگاهیان از خیزش دانشجویان در آمریکا
تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری
مخبر در دیدار نخست وزیر بورکینافاسو: ایران آمادگی دارد دستاوردهای خود را در اختیار کشورها قرار دهد
مخبر در دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه: تعاملات تهران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است
پیشنهادهای وزیر دفاع ایران در اجلاس شانگهای چه بود؟
هزاران معترض اسرائیلی خواستار برکناری نتانیاهو شدند
سفر ۲ روزه بلینکن به عربستان با محوریت ایران و غزه
گشایش‌های ارزی با سفر رئیس بانک مرکزی به عربستان در راه است؟
۲۶ کارگر نمونه توسط رئیس جمهور تقدیر می‌شوند
پذیرفته‌شدگان چندبرابر ظرفیت آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش برای تحویل مدارک چه کنند؟
آتش سوزی در یک ساختمان اقامتی در محدوده میدان ولی‌عصر
تلاش مافیای خودرو برای ممانعت از ورود خودروهای برقی به کشور
فرود هواپیمای اسرائیلی در عربستان
سرقت تلفن همراه پشت چراغ قرمز در کمتر از ۳۰ ثانیه +فیلم
کاریکاتور| کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران +عکس
قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
کاریکاتور| ساعت به وقت غزه
اعلام حمایت دانشجویان اردبیلی از جنبش ضدصهیونیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top