تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/05/05 - 03:25
کد خبر: 241959

ظریف خیال وزیر بهداشت را راحت کرد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وزارت بهداشت خود را ایمن مردم می داند و با جدیت بر وضعیت آب آشامیدنی نظارت دارد، افزود: از سویی وزارت نیرو نیز آزمایشگاه مجهز داشته و در این خصوص جدی است.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مردم ایران سال‌ها است که در تحریم هستند، تاکید کرد که تحریم‌های جدید آمریکا هیچ اثری در حوزه بهداشت و درمان نخواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سید حسن قاضی زاده هاشمی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران و رسانه های استان اردبیل، در پاسخ به سوالی در خصوص تصویب تحریم های جدید آمریکا و تاثیر آن در حوزه بهداشت و درمان بویژه در تامین داروهای مورد نیاز اضافه کرد: در مورد تاثیر تحریم های جدید در حوزه سلامت هیچ نگرانی وجود ندارد.

وی تاکید کرد که در این خصوص با آقای ظریف وزیر امور خارجه صحبت کرده ام و بعید می دانیم که تحریم ها اثری در حوزه بهداشت و درمان داشته باشد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه به شخصه نگران حوزه سلامت نیستم، بیان داشت: این تحریم ها در تامین داروهای مورد نیاز نیز بی اثر است.

وی در عین حال در خصوص تاثیر بلند مدت این تحریم ها تاکید کرد که اینکه غیر مستقیم اثر بگذارد یا نه باید زمان سپری شود تا مشخص گردد.

قاضی زاده هاشمی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت رسیدگی به مشکلات بهداشتی آب روستاها با توجه به کم آبی در برخی مناطق تصریح کرد: در صورتی که نسبت به استانداردهای ملی تعریف شده مشکل و مغایرتی مشاهده شود، همکاران ما صادقانه اعلام می کنند.

نظارت جدی وزارت بهداشت بر وضعیت آب آشامیدنی

وی تاکید کرد: در این راستا نظارت دقیقی اعمال می شود و ارزیابی بهداشت آب آشامیدنی و حتی تانکرهای آب رسانی بر اساس استانداردهای بین المللی است و در خصوص استانداردها هیچ تردیدی وجود ندارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وزارت بهداشت خود را ایمن مردم می داند و با جدیت بر وضعیت آب آشامیدنی نظارت دارد، افزود: از سویی وزارت نیرو نیز آزمایشگاه مجهز داشته و در این خصوص جدی است.

وی تاکید کرد: اینکه در برخی مناطق کمبود آب داریم و ضروری است این کمبود رفع شود، از اهداف کلی نظام است و از مجموعه اعتبارات وزارت نیرو بخشی نیز به استان اردبیل اختصاص یافته تا نسبت به رفع مشکلات آبی هزینه شود.

اردبیل تا سال ۱۴۰۴ نیازمند ۸۰۰ تخت بیمارستانی است

قاضی زاده هاشمی در خصوص تصمیم این وزارت خانه برای احداث بیمارستان هزار تختخوابی در اردبیل ادامه داد: این موضوع در حد یک طرح مطرح شده و فعلا نمی توان وعده عملی داد تا در صورت عدم تحقق مردم از مسئولان مایوس نشوند.

وی تاکید کرد: تا سال ۱۴۰۴ در اردبیل ۲۰۰ تخت و در استان اردبیل ۸۰۰ تخت مورد نیاز است و هر چند بیمارستان هزار تختخوابی از مدت ها قبل به سازمان مدیریت و برنامه ریزی پیشنهاد شده اما اعتباری برای ساخت ندارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مذاکراتی برای فاینانس صورت پذیرفته اما فعلا در حد صحبت بوده و عملی نشده است و لازم است مسئولان استانی و مشاور ما پیگیر اجرای این طرح باشند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
واکنش علیرضا بیرانوند به حذف تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی
توصیه‌های رئیس ستاد تشییع پیکر رهبر شهید برای فعالان فضای مجازی
تفاهم‌نامه ازدواج دانشگاهیان با محور خانواده و فرزندآوری منعقد شد
موج استعفا و برکناری پس از ناکامی در جام‌جهانی
بوستان شهدای دانش‌آموز میناب تا چند ماه آینده وارد فاز اجرایی می‌شود
رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی: سامانه جامع ورزش دانشگاهی کشور راه اندازی شد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه خوارزمی
کوهپیمایی دانشگاهیان علوم پزشکی کشور به ۱۰ قله در مناطق ده‌گانه کشور
کوهپیمایی دانشگاهیان علوم پزشکی کشور به ۱۰ قله در مناطق ده‌گانه کشور
پیش‌فروش بلیت سفرهای مراسم تشییع رهبر شهید از امروز آغاز می‌شود
توزیع غذای دانشجویان علوم پزشکی بدون تغییر ادامه دارد
زمان تخلیه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون‌های نهایی ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی تا ۹ تیر
۱۲ تعویض بدون یک تاثیرگذاری در تیم ملی
تأکید بر نقش نفوذ مؤثر فرهنگی دو مقوله بازی و پویانمایی
مهلت دفاع داوطلبین بورد دندانپزشکی ۱۴۰۵ تا ۳۰ آبان
سفر وزیر امور خارجه عراق به دمشق
رایگان شدن قطار شهری و اتوبوس در ایام تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
امیر خوش‌قلب: سامانه‌های‌ پدافندی ایران دائما در حال تحول هستند
معاونت علمی به‌دنبال توسعه فناوری‌های کاهش مصرف آب
اعلام تعطیلات تابستانه دانشگاه صنعتی شریف از ۱۰ تا ۲۳ مرداد
رونمایی از پلتفرم جدید مشاوره دانشجویی تا اواسط تیرماه
آغاز اجرای طرح آزمایشی خرید اعتباری اقلام غذایی دانشجویان
تغییر در زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه خوارزمی
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
مهلت دفاع داوطلبین بورد دندانپزشکی ۱۴۰۵ تا ۳۰ آبان
توزیع غذای دانشجویان علوم پزشکی بدون تغییر ادامه دارد
زمان تخلیه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) اعلام شد
زمان تخلیه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) اعلام شد
بحران مسکن اساتید در دانشگاه علامه/ ۵۰۰ نفر فاقد مسکن در اولویت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون‌های نهایی ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی تا ۹ تیر
صدور مرحله‌ای کارت نخبگی بنیاد ملی نخبگان آغاز شد
حل مشکلات استخدامی اعضای هیئت علمی جدید در دستور کار دانشگاه تهران
دانشگاه تهران پر شکایت ترین دانشگاه طی ۳ ماه گذشته
تکذیب طرح واریز یارانه غذا به کیف پول دانشجویان از زبان معاون وزیر بهداشت
مهلت دفاع داوطلبین بورد دندانپزشکی ۱۴۰۵ تا ۳۰ آبان
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
بحران مسکن اساتید در دانشگاه علامه
دانشگاه تهران پر شکایت ترین دانشگاه طی ۳ ماه گذشته
رئیس دانشگاه شریف: اولویت‌های پژوهشی کشور باید به سمت مسائل دوران «پساجنگ» تغییر کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top