تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/05/11 - 15:02
کد خبر: 242445

دانشگاه‌های برتر در تولید علم کشور

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ۷۵ درصد از علم کشور در ۱۳ دانشگاه برتر تولید می‌شود و لازم است نگاه توزیع یکسان به دانشگاه‌های کشور، تغییر پیدا کند

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه صنعتی اصفهان، شانزدهمین نشست معاونین اداری و مالی دانشگاه‌های بزرگ و برتر کشور، با حضور معاون اداری و مالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شد.

سید محمود مدرس هاشمی، گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان از نظر پژوهشی، تعداد مقالات و تعداد طرح‌های پژوهشی صنعتی همواره یکی از دانشگاه‌های برتر کشور بوده و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در داخل و خارج از کشور زبانزد هستند.

وی با اشاره به فعالیت حدود ۱۵۰ دانشگاه دولتی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز حدود دو هزار و ۸۰۰ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، تعدد مراکز دانشگاهی را موجب سخت شدن برنامه‌ریزی‌های آموزشی و پژوهشی برای دانشگاه‌های برتر کشور عنوان کرد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که بیش از دو سال از آغاز همکاری های مشترک دانشگاه‌های بزرگ و برتر کشور می‌گذرد، بر لزوم ارتباط بیشتر این دانشگاه‌ها با یکدیگر در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، اداری و مالی، تأکید کرد.

مدرس هاشمی، تبادل نظر پیرامون مسائل مشترک، انتقال تجربیات گوناگون، تأثیرگذاری مثبت در وزارت علوم، تحقیقات وفناوری و همچنین نزدیک شدن دیدگاه‌ها در حوزه‌های مختلف را از جمله دستاوردهای ارتباط دانشگاه‌های بزرگ و برتر کشور با یکدیگر دانست و افزود: نشست‌های معاونین اداری ومالی، فعال‌ترین بخش این همکاری‌ها بوده است.

وی اضافه کرد: در بخش‌هایی مانند بودجه، قوانین، آیین‌نامه‌ها و موارد گوناگون با دستگاه‌های اجرایی و خدماتی مختلف کشور، نیازمند همفکری و انجام کارهای مشترک هستیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که نگاه یکسان و مشترک به تمامی دانشگاه‌های کشور، مانع ایجاد شرایط لازم برای جهش مناسب و ارتقای این دانشگاه‌ها خواهد شد، تصریح کرد: ۷۵ درصد از علم کشور در ۱۳ دانشگاه برتر تولید می‌شود و لازم است نگاه توزیع یکسان به دانشگاه‌های کشور، تغییر پیدا کند.

مدرس هاشمی بر لزوم به‌روزرسانی دستگاه‌ها و تجهیزات دانشگاهی و ارتقاء مباحث رفاهی، تسهیلات، بیمه و حقوق دانشگاهیان تأکید کرد

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top