تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/05/16 - 19:57
کد خبر: 242792

چند کلمه درباره ریاست فرهاد رهبر در دانشگاه آزاد

گویا دانشگاه آزاد ملک طلق هاشمی بوده که باید به وراث او می رسیده است و حالا که با درایت رهبری،دانشگاه آزاد که سالهای طولانی حیات خلوت اصلاح طلبان و به ویژه کارگزاران بوده است از دست آنان خارج شده است به یکباره نگران دانشگاه شده اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از رجا، پس از انتخاب فرهاد رهبر به عنوان چهره ای انقلابی ، درد آشنا و دانشگاهی به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از اردوگاه اصلاح طلبان فریاد های بلندی مبنی بر "هاشمی زدایی"  از دانشگاه بلند شده است و  با ایما و اشاره و تنش زایی می خواهند دست رئیس جدید را برای انتخاب همکاران خود به عنوان روسای واحد های دانشگاه آزاد در سراسر کشور ببندند.گویا دانشگاه آزاد ملک طلق هاشمی بوده که باید به وراث او می رسیده است و حالا که با درایت رهبری،دانشگاه آزاد که سالهای طولانی حیات خلوت اصلاح طلبان  و به ویژه کارگزاران بوده است از دست آنان خارج شده است به یکباره نگران دانشگاه شده اند. با اتخاذ سیاست های غلطی که فقط به پول دانشجو چشم دوخته بود و به سواد او کاری نداشت و بدون توجه به اسناد بالادستی و سند چشم انداز تحصیلات تکمیلی را گسترش دادند و تا توانستندکلاسهای ارشد و دکتری را پر کردند و بر تعدا فارغ التحصیلان جویای کار سال به سال افزودند.

تا دیروز که مدیریت دانشگاه آزاد در اختیار اصلاح طلبان بود وزارت علوم اعتقادی به اصلاح رشته شهرهای دانشگاه آزاد نداشت امروز که مدیریت از دست آنها خارج شده است دولت اعلام کرده که تعداد کثیری از رشته شهرهای دانشگاه آزاد باید تعطیل شوند.جای بسی تعجب و تاسف است که عرصه علم و دانشگاه که مستقیما عرصه منافع ملی است اینگونه بازیچه دست  کسانی می شود که  بیشتر از همه دم از منافع ملی می زنند . چگونه می شود  در عرض کمتر از یک سال یه یکباره  رشته شهرهایی که تا دیروز می توانستند دانشجو ببپذیرند امروز امکان  آن را نداشته باشند؟ چرا این یک بام و دو هوا را باید به دور از بغض سیاسی ببینیم و فکر کنیم که دو لت و  اصلاح طلبان به یکباره نگران کیفیت آموزش در دانشگاه آزاد شده اند؟

با چه توجیهی یک رئیس واحد باید 30 سال در یک پست باقی بماند؟مگر دانشگاه ارث پدری برخی افراد است که به هیچ قیمتی حاضر نیستند پستشان را واگذار کنند  تا دانشگاه از فکرهای نو و مدیریت های جدید نیز بهره مند شود؟آیا مثلا در قزوین با آن همه چهره های فرهیخته و توانمند شخصی بهتر از دکتر موسی خانی نداریم؟چرا باید کسی 30 سال در یک پست باقی بماند و دانشجویان و اساتید مجبور به تحمل یک فکر و سلیقه باشند؟آیا نباید این ساز و کاری که دکتر جاسبی و کارگزاران در دانشگاه آزاد بنا کردند و دانشگاه را از هیات علمی و آکادمیک خارج کرده و در خدمت منافع اقتصادی و باندی خود قرار دادند شکسته شود؟

چرا مدیرانی مثل موسی خانی باید از جیب دانشجوهایی که به سختی شهریه می پردازند پروژه های بی خاصیتی مثل ربو کاپ تعریف کنند وهیچ ناظر روشن بینی هم در دانشگاه پرسشگری نکند که با این پولها چه کرده اید و  به واسطه این فعالیتهای که در بوق کرده اید کدام دستاورد برای کشور ایجاد شده است؟ آیا نباید به دوران خود گوئیم و خود خندیم و خود مرد هنرمند باشیم پایان داده شود؟ حداقل انتظار از دکتر رهبر این است با انتخاب افرادی شایسته و کار آمد  و برکناری مدیرانی که بالای بیست سال  رئیس واحد بوده اند در آغاز کار نشان دهد که به گردش نخبگان اعتقاد راسخ دارد.

شایسته نیست که در نظام اسلامی و انقلابی ما مدیران به پست ها و صندلی هایی که  به غایت اعتباری است جر به چشم خدمت نگاه کنند اما شوربختانه باید گفت نسل مشخصی از مدیران دانشگاه آزاد متاسفانه با این نگاه در دانشگاه ها حضور دارند و نگاه اقتصادی صرف آنها به دانشگاه، دانشگاه را از هیات آکادمیک به بنگاهی اقتصادی تنزل داده است.برخی از مدیران دانشگاهی در واحدهایی چون قزوین،یا اصفهان سرمایه گذاریهای هنگفتی  در پروژه هایی دهان پرکن  و تو خالی انجام داده اند که حتما باید حسابرسی دقیقی از آنها صورت پذیرد. پذیرفته نیست که دانشجویان از آنچه به واسطه پولهایشان انجام می شود بی خبر باشند. در ادوار گذشته مدیریت متمرکز در دانشگاه آزاد  اجازه پرسشگری را از دانشجویان سلب کرده بود اما این روند باید متوقف شود و مدیران غیر پاسخگو باید کنار گذاشته شوند.

در سالهای گذشته و به واسطه تداوم حضور این دست از مدیران  که شرحشان رفت خسارتهای مالی و معنوی زیادی بر دوش جامعه دانشگاهی ما گذاشته  شده است. مدیریت جدید دانشگاه باید ضمن بررسی کارنامه مدیران قبلی تخلفات احتمالی مالی آنان را به دستگاه قضایی گزارش کند،اگرچه آثار حیف و میل های این مدیران تا سالها باقی می ماند اما حداقل این مزیت را دارد که با برخورد قضایی امکان تخلفات در آینده محدود شود.

هیچ پستی در نظام اسلامی نباید برای مدیران چاپلوسی که  می خواهند به این شیوه صندلی ریاست را حفظ کنند امن باشد به ویژه پست های دانشگاهی که از هر حیث مهم و اساسی اند و مدیران آینده نظام اسلامی از دل آن بیرون می آیند . انتظار جامعه دانشگاهی ما از دکتر رهبر این است که هر چه سریعتر به حضور این دست از مدیران چاپلوس و مجیز گوی در دانشگاه خاتمه دهد  تا دانشگاه آزاد اسلامی مسیر تعالی و ترقی را در فضایی جدید و علمی بپیماید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
شناسایی پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۴۲ سال
آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
تصاویر آخرالزمانی از ویرانه‌های منطقه امام‌زاده ابراهیم شفت +فیلم
دانشجویان دانشگاه منچستر انگلیس به پا خاستند +فیلم
تصاویر آخرالزمانی از ویرانه‌های آتش‌سوزی در ماسوله چوبی
خبرنگار CNN در نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه +فیلم
واکنش باشگاه سپاهان به شکایت پرسپولیس
زمین لرزه فاریاب خسارتی نداشت
پلیس لس‌آنجلس با تمام قوا خود را برای سرکوب دانشجویان آماده کرد
دیدار رهبر اپوزیسیون اسرائیل با وزیر خارجه امارات
پاکستان با آمریکا رزمایش دریایی برگزار کرد
واکنش جواد خیابانی به تغییر اسم استقلال +فیلم
حریفان ایران در جام جهانی مشخص شدند
چند درصد چک‌ها در اسفند ۱۴۰۲ برگشت خورد؟
کریم بنزما به رئال مادرید بازگشت؟ +عکس
آمریکا قصد دارد این ۳ کشور را به آتش جنگ اوکراین بکشاند
رشد ۴۸ درصدی تجارت در اولین ماه سال
اینترنشنال، رسانه بی طرف؟ +فیلم
۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
حماس: منتظر پاسخ هستیم و در عین حال دستمان روی ماشه است
رویداد بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گزاری و جلب مشارکت‌های عمومی در فرودگاه‌های ایران برگزار می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top