تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/05/24 - 13:04
کد خبر: 243299

ادامه نژادپرستی در دولت ترامپ!

حوادثی که روز گذشته در شهر شارلوتزویل ایالت ویرجینیا رخ داد و منجر به کشته شدن 3 شهروند آمریکایی شد را باید ادامه روند نژادپرستی در ایالات متحده بدانیم که در دولت اوباما هم وجود داشت و در آمریکای ترامپ هم وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از پایگاه 598، حوادثی که روزهای اخیر در شهر شارلوتزویل ایالت ویرجینیا رخ داد و منجر به کشته شدن 3 شهروند آمریکایی شد را باید ادامه روند نژادپرستی در ایالات متحده بدانیم که در دولت اوباما هم وجود داشت و در آمریکای ترامپ هم وجود دارد.

اصل ماجرای این است که بسیاری از طرفداران برتری نژادی سفید که به عنوان "جریان ناسیونالیسم سفید" معروف هستند در اعتراض به برداشته شدن مجسمه ژنرال «ئی.لی» در شهر شارلوتزویل به خیابان ها آمدند و با طرفداران ضد نژادپرستی به درگیری پرداختند که یکی از آنها با خودرو وارد جمعیت ضد نژادپرست ها میشود.

ژنرال «ئی.لی» یکی از فرماندهان برده دار در آمریکا بود که در جنگ داخلی مغلوب شد و از این جهت برای جریانات نژادپرست ارزش و جایگاه خاصی دارد.

موضوع اصلی این است که نژادپرستی در آمریکا همچنان پا برجاست و علیرغم سخنان ترامپ در زمان انتخابات، این وضعیت هنوز هم به قوت خود باقیست. تا جایی که در زمان انتخابات اسنادی مبنی بر ارتباط ترامپ با جریان افراطی نژادپرستی کوکلاس کلان ها منتشر شد و این موضوع ادامه روند نژادپرستی در آمریکا را به نمایش میگذارد.

در دوران اوباما با ورود وی به عنوان اولین رییس‌جمهور سیاهپوست به کاخ سفید، همگان معتقد بودند که نژادپرستی و برخورد با سیاهپوستان کاهش پیدا میکند؛اما چنین حالتی رخ نداد.

در زمان ترامپ هم با توجه به سخت شدن قوانین مهاجرت و تشدید این موضوع باید منتظر خیزشهای غیر قابل پیش‌بینی برای مقابله با نژادپرستی باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه عبری: ۷ اکتبر چیزی فراتر از یک شکست بود
اعلام زمان دیدارهای تدارکاتی تیم ملی در عراق
قطر: همکاری ایران و کشورهای خلیج فارس فرصت‌های بی‌نظیری ایجاد می‌کند
شهادت و مجروحیت ۱۰۳۹ نفر در حملات عربستان به یمن
دعای پزشکیان برای سلامتی و عافیت مرجع عالی قدر جهان تشیع
محسن رضایی: اگر جنگی را آغاز کنید با پاسخی ویرانگر روبه‌رو می‌شوید
یحیی سریع: ۶ عملیات پهپادی و موشکی علیه دشمن سعودی انجام دادیم
بابک خواجه‌پاشا ساخت فیلم شهدای میناب را آغاز کرد
بازیکنان استقلال تمرکز نداشتند/ توانایی جنگیدن با داور را نداشتیم!
تأکید ایران و روسیه بر تقویت همکاری‌های امنیتی و دفاعی
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
همتی: دشمن در جنگ اقتصادی ناکام ماند
رایزنی اردوغان و ترامپ درباره ایران و اوکراین
باشگاه ملوان: نژادپرستی مصداق دارد/ عدالت هم باید مصداق داشته باشد!
سهراب به نشست خبری نیامد/ حاشیه‌ها نگذاشتند با استقلال خوزستان بجنگیم
استقلال علیه اتفاقات اهواز/ پای پیگیری قانونی در میان است
نتیجه اولیه آزمون سردفتری اسناد رسمی نوبت سال ۱۴۰۴ اعلام شد
سهراب از برادرکشی در اهواز جان سالم به در برد/ استقلال از شکست گریخت
جدیدترین موضع‌گیری نهاد تروریستی سنتکام علیه ایران
نماینده فوتبال ایران از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد
شکایت پلیس از قدیری ابیانه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top