تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/06/08 - 15:57
کد خبر: 244425

برگزاری همایش فعالان فضای مجازی

دومین همایش فعالان فضای مجازی با موضوع بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی برگزار می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دومین همایش فعالان فضای مجازی توسط مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران و با هدف ایجاد زمینه مناسب برای تولید آثار موفق دینی در فضای مجازی و شکوفایی و شناسایی استعدادهای برتر و طلاب هنرمند، شهریورماه برگزار می شود.

بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی موضوع این همایش است که شهریور ماه ۹۶ به مدت ۲ روز در شهر مقدس قم برگزار می شود.

محمدتقی جلیلی صفت دبیر این همایش گفت: همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) خطاب به مبلغان دین فرمودند که «در تبلیغ دین، باید زبان زمان را شناخت؛ با زبان‏ها و لهجه‏ های مهجور، به ارائه پیام وحی نپرداخت؛ با خطوط و اشکال نامأنوس، تمنای تأثیرگذاری در خلق نداشت؛ تبلیغ دین را ارتباط و گفت و شنود مبلّغ و پیام‏ گیرندگان دانست و در هر ارتباط، انس با زبان و ابزار را شرط اول مفاهمه و ارتباط دانست»، برای یک حضور موفق و اثرگذار در فضای مجازی، باید به زبان این فضا سخن گفت.

وی افزود: ضروری است باورها و معارف دین از متون دینی استخراج و به زبان مخاطب امروز و در قالب های نو، آفرینشی دوباره یافته و از ابزار و امکانات نوین برای اشاعه و گسترش آن‌ها استفاده کرد. در این میان نقش طلاب به عنوان پرچمدار رسالت ترویج و توسعه دین در جامعه و ارائه الگوهای مناسب برای جامعه دینی، کاملا پررنگ و برجسته خواهد بود.

جلیلی صفت ادامه داد: هم‌چنین، بانوان طلبه، به عنوان فرهیختگان و قشر اثرگذار در خانواده و جامعه، می توانند نقش قابل توجهی در تولید، بازآفرینی و انتشار محتوای فاخر دینی در فضای مجازی که اکنون حقیقتی در زندگی امروز است، داشته باشند.

دبیر همایش فعالان فضای مجازی، خاطرنشان کرد: در این راستا مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران، با هدف کمک به تحقق این موضوع و ایجاد زمینه مناسب برای تولید آثار موفق و شکوفایی و شناسایی استعدادهای برتر و طلاب هنرمند، دومین همایش فعالان فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران را برگزار می کند.

وی اضافه کرد: در این همایش علاوه بر تقدیر از فعالان فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران، سخنرانی شخصیت های برجسته و ارائه متخصصین حوزه فضای مجازی، نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی تخصصی نیز برگزار خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ششمین دیدار «نتانیاهو» و «اسموتریچ» طی ۳۶ ساعت گذشته درباره آتش‌بس غزه
مقام ارشد حماس: علی رغم حمایت های غرب، اسراییل شکست مفتضحانه ای خورد
اظهار امیدواری عراقچی برای اجرای کامل ترتیبات پیش‌بینی‌شده در توافق آتش‌بس
بن گویر: پس از آغاز آتش بس از کابینه نتانیاهو استعفا می دهم
درخواست گروه های طرفدار فلسطین در انگلیس برای پایان اشغالگری صهیونیست ها
افزایش کرایه تاکسی و اتوبوس +جزئیات
آخرین جزئیات عجیب آتش سوزی کالیفرنیا و لس آنجلس
قراردادهای استاندارد ملکی چیست و چه کاربردی دارد؟
لزوم تقویت بانک HLA در سراسر کشور
آقای پزشکیان! شما صاحب ایران نیستید/ تکرار یک پیشنهاد به رئیس جمهور
پزشکیان حتی به من نگفت «شر و ور» است!/ عصبانیت صاحب ایده دلار ۲۰ تومانی
نخستین سخنان ابوعبیده پس از آتش‌بس با اسرائیل؛ دشمن محل نگهداری یکی از اسرایش را بمباران کرد
جزئیات دیدار نخست‌وزیر قطر با جولانی/ امیر قطر به زودی به دمشق می‌رود
آتش‌سوزی در بازار تجریش تهران مهار شد +جزئیات
فردا؛ جشن بزرگ ایرانیان به مناسبت پیروزی حماس/ راهپیمایی جمعه نصر در سراسر کشور برگزار می‌شود
قدس شریف بیش از همیشه تاریخ در آستانه آزادی و پیروزی است
۴ نفر از عاملان درگیری با ماموران منابع طبیعی در نور دستگیر شدند
۲ هزار و ۴۸۹ نفر به مراکز سیار انتقال خون خراسان جنوبی مراجعه کردند
نحوه تعیین نام هوشمند و پلمب دفاتر تجاری اعلام شد
بازداشت مهندس ایرانی در آمریکا تمدید شد + جزئیات
مسعود پزشکیان پروفسور شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top