تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/06/13 - 14:56
کد خبر: 244700

میکائیل دیانی

بثینه چشم انسانیت

بثینه چشم انسانیت

بثینه چشم انسانیت همان دختر یمنی هم امروز در این غوغای رسانه ای جهان برای آن جهان شمول می شود که یک پیام انسانی و ذاتی را با خود حمل می کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: میکائیل دیانی// در دانشگاه که بودیم می گفتند مارشال مک لوهان پیغمبر عصر رسانه است. لوهان چند حرف بزرگ در زمینه رسانه داشت که شاید مهمترین حرفش این بود:

رسانه پیام است. این حرف دو معنای عمومی دارد. معنای اول آن است که رسانه در هر عصری که ظهور کند خود به ما هو حامل پیام هایی از عصر خود است و آن رسانه و پیچیدگی های تکنولوژیکش عصر آن رسانه را توضیح می دهد.

معنای دوم این گزاره اما آن بود که قدرت رسانه آنچنان بالاست که آن پیامی که در دستگاه پیچیده و شبکه ای رسانه اولویت داشته باشد به عنوان پیام اصلی و محوری در جهان ساطع می شود.

من همان موقع در دانشگاه به اساتید گفتم هنوز هم معتقدم «پیام میتواند رسانه ساز باشد!» وقتی پیامها فطری باشند و بر فطرت بنشینند. به همین واسطه است که حرف پیامبران در عصری که اساتید بر آن عصر شفاهی گذاشته بودند به سرعت در دنیا منتشر می شد، چون پیامی بود که از جان برخاسته بود و بر جان می نشست و جان ها برای انتشارش تلاش می کردند. پیامی که در جهت حق طلبی و مبتنی بر فطرت پاک انسانی بود.

دقیقا به همین خاطر است که در دوران رسانه ای قرن بیستم، زمانی که امپراطوری رسانه ای صهیونیست بر جهان حاکم است پدیده انقلاب اسلامی رقم می خورد و همه جهان را مبهوت می کند و در دوگانه شرق و غرب خودش مسیر صدور خودش را هموار می کند چون نفس پیام انقلاب پیامی فطری، منطبق بر ذات انسانی و الهی است.

بثینه چشم انسانیت همان دختر یمنی هم امروز در این غوغای رسانه ای جهان برای آن جهان شمول می شود که یک پیام انسانی و ذاتی را با خود حمل می کند.

جلال آل‌ احمد می گفت «حرف‌ات اگه حرف باشه، روی دیوار طویله اورازان هم که بنویسی، فرداش تا ته بندرعباس می‌ره و همه می‌شنون و روشون اثر هم می‌ذاره.»

پی نوشت:
پیام می تواند رسانه ساز باشد ، در آینده نزدیک قطعا به یک نظریه علمی در حوزه رسانه تبدیل می شود.
 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top