تاریخ انتشار: شنبه 1396/06/18 - 16:50
کد خبر: 245002

محمدصادق زارعی در گفتگو با خبرنامه دانشجویان ایران:

بشر دچار اختلال شده است

مشکل اما عمیق تر از این چیزی است که شاید در ظاهر ببینیم، مشکل استبدادی است که در فکر افراد رخنه کرده است و ریشه در فکرسازها (ایدئولوژیست ها) دارد.

محمدصادق زارعی(دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه یزد) در گفتگو با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، درباره نسل کشی مسلمانان در میانمار گفت: اتفاقات ناگوار اخیر در میانمار و کشتار وحشیانه مردم مسلمان، مجددا نشان داد که حقوق بشر دروغی بزرگ برای سرکوب بشریت و افزایش سلطه بر جهان است.

زارعی ادامه داد: امروز به راستی بشر دچار اختلال شده است، در به کارگیری کلمه حقوق و در فهم کلمه بشر. اگر حقوق در جنایت کاربرد نداشته باشد دیگر حقوق نیست و اگر این حقوق، برای افراد خاصی به کار برود خب بیجاست کلمه بشر را به کار ببریم.

او افزود: مشکل اما عمیق تر از این چیزی است که شاید در ظاهر ببینیم، مشکل استبدادی است که در فکر افراد رخنه کرده است و ریشه در فکرسازها (ایدئولوژیست ها) دارد. کسانی که ریشه ای ترین فکرها و مبناها را میسازند. به راستی نتیجه نظام فکری که ریشه در ناکجا دارد میشود همین حقوق بشری که از آن دم میزنند، حقوق بشر منقطع از اخلاق و معنویت و منقطع از خدا. یکجا، میشود هیتلر که (متاثر از نیچه هر چند به طور غیر مستقیم) جهانی را به هم میریزد و یکجا میشود نظام های سرمایه داری امروز که میبینید چطور سکوت خبریشان گوش دنیا را کر کرده است.

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه یزد خاطر نشان کرد: در داخل کشور اما عده ای انسان نما، فطرت و عقل بشری را به سخره گرفته و در دفاع از جنایات میانمار با صدای نظام سلطه هم نوا شده و مطلب مینویسند و نطق میکنند!! اما بنا به وظیفه اخلاقی و انسانی و الهی، هر کدام از ما وظیفه داریم در هر جایگاهی که هستیم، در حد توان به حمایت از مسلمانان مظلوم میانمار بپردازیم.

وی در انتها گفت: آنچه امروز در این رابطه ضروری است، پیگیری دستگاه دیپلماسی و دستگاه حقوقی جمهوری اسلامی ایران، مطابق با قانون اساسی است که با صراحت وظیفه این دستگاه ها را در قبال مستضعفین جهان مشخص کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top