تاریخ انتشار: شنبه 1396/06/18 - 19:36
کد خبر: 245005

تلاش تکفیری‌ها برای برگزار نشدن عید غدیر

دبیر کل جنبش انصارالله یمن در سخنرانی به مناسبت عید غدیر گفت که تمام تلاش تکفیری‌ها برای برگزار نشدن عید غدیر در یمن با شکست مواجه شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، "عبد الملک بدر الدین حوثی" دبیر کل جنبش انصار الله یمن به مناسبت روز ولایت حضرت علی بن ابی طالب علیه السلام سخنرانی کرد.

دبیر کل جنبش انصار الله یمن در این سخنرانی گفت: تکفیری های وهابی طی سالهای گذشته تلاشهای بسیار زیادی انجام دادند تا نگذارند یمنی ها روز عید غدیر خم را جشن بگیرند اما تلاشهای آنان شکست خورده است.

وی گفت: ملت یمن به همراه بسیاری از مؤمنان در سراسر جهان در این روز مبارک و به مناسبتی بزرگ که شأن و عظمتی در اسلام  دارد جشن می گیرند. امروز به روز غدیر و روز ولایت معروف است . امروز حضرت رسول صلی الله علیه و آله در میان شاهدان، ولایت امیر المؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام را اعلام کرد. ملت یمن نسل به نسل این مناسبت را به صورت ویژه ای جشن می گیرد و به شدت از آن استقبال می کند و عادتاً مردم در شهرها و روستاها و در بسیاری از مناطق جمع می شوند و این مناسبت را با سخنرانی و شعر و شیوه های دیگر جشن می گیرند و آن را روز شادی قرار می دهند و به واسطه آن از خداوند سپاسگزاری و ولایتمداری خود را به امام علی علیه السلام تأکید می کنند. این مناسبت  از جوانب زیادی اهمیت دارد.

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی  در ادامه این سخنرانی گفت: از زیباترین میراثهای ایمانی و دینی که ملت یمن آن را به سبب اصالت و پایبندی اش به این اصالت حفظ کرده، جشن عید غدیر است با وجود آنکه تلاشهای بسیار زیادی از طرف نیروهای تکفیری وهابی طی سالها انجام شده است تا این مناسبت را لغو کنند اما  این تلاشها شکست خورده اند زیرا ملت یمن این مناسبت را به سبب اصالت مبتنی بر اصول و اخلاق  و آگاهی عمیق و ایمان استوار به اصولش گرامی می دارد. امروز روز بزرگی در اسلام است .

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزینه اجاره سوپرنفتکش‌ها ۱۲ برابر شد/ گازوئیل اروپا به رکورد تاریخی ۲.۲۳ یورو رسید
اگر امنیت ما تامین نشود، هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
بسیج دانشجویی اجازه انحراف اعتراضات مسالمت آمیز را نمی‌دهد!
سبقت زنان در میدان دلیری؛ تغییر در تصویر اجتماعی زن ایرانی
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
بحرین دوباره جایگاه هفتم را از ایران گرفت
قالیباف: شهید نصرالله، مقاومت را به یک دکترین بازدارنده تبدیل کرد
برگزاری همایش روز سرباز و آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه پدافند هوایی
دیدار وزرای خارجه آمریکا و عربستان
نیروهای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت پاسخ ویرانگری به هر تهدید می‌دهند
اجتماع دانشجویان مشهد همراه با اهتزاز پرچم
نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵
بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است
قلعه‌نویی: بازی متفاوتی برابر روسیه انجام می‌دهیم/ دنبال نتیجه نیستیم
طارمی: فهمیدیم بازی سختی با روسیه داریم
عبور ۱۹۸ کشتی از تنگه باب المندب طی ۵ روز
آغاز ثبت نام آزمون پروانه کارشناسی رسمی دادگستری مرکز وکلای قوه قضائیه
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ساترا عضو رسمی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا شد
خبرگزاری رسمی عراق: پروازها میان نجف و ایران ازسرگرفته شد
سایپا صدرنشین ماند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top