تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/06/20 - 12:32
کد خبر: 245119

امام خمینی(ره) شفاعت چه کسی را ضمانت کرد؟

پس از عملیات «مرصاد» گزارش پیشروی نیروها را برای امام خواندند، امام پس از شنیدن آن خوشحال شد و گفت بگویید در این دنیا که نمی‌توانم کاری بکنم. اگر آبرویی داشته باشم در آن دنیا قطعا شفاعتش خواهم کرد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس، کتاب «نورعلی» نیم‌نگاهی به زندگی و اوج بندگی سردار شهید نورعلی شوشتری که انتشارات شهید کاظمی آن را منتشر کرده است، در بردارنده خاطراتی از زندگی و  فراز و فرودهای این سردار دلاور اسلام است، که در بخشی از آن با اشاره به حمله منافقین به کشور و شکل‌گیری عملیات مرصاد به نقش این شهید در آن برهه و پیام امام به او پرداخته است.

در ادامه بخش مربوط به این ماجرا آمده است.

*معطل نکنید
سال 67، داخل قرارگاه یونس گزارش یکی از عملیات‌ها را می‌داد. آقای خامنه‌ای و محسن رضایی هم بودند. خبر آوردند که دشمن به کرند حمله کرده. قبول نمی‌کرد. می‌گفت: «این گزارش اشتباه است. دشمن هدف خاصی آنجا ندارد.» برگشت برای ادامه گزارش که خبر دادند، رسیده‌اند اسلام‌آباد.

تعجب کرد و گفت: شما همین چند دقیقه پیش گفتید کرند هستند، چطور به این سرعت رسیدند اسلام‌آباد؟ گفتند: این دختر و پسرهایی که حمله کرده‌اند عربی صحبت نمی‌کنند، فارسی بلدند. درمانده شده بود. آقای خامنه‌ای گفت: احتمالا منافقین‌اند و هدفشان تهران است. وارد عمل شوید. محسن رضایی جواب داد: این منطقه برادران ارتش است و در مسئولیت سپاه نیست؛ اما آقای خامنه‌ای رو کرد به شوشتری: با توجه به اینکه شما قبلا در کرمانشاه حضور داشتید، بروید و معطل نکنید.

***

وقتی رسید کرمانشاه، محشری به پا بود. می‌گفت: «در طول جنگ چنین صحنه‌ای ندیده بودم. مردم از شهر فرار می‌کردند. هرکس وسیله‌ای گیر می‌آورد، خانواده‌اش را سوار می‌کرد و می‌فرستاد بیرون شهر. شهر خالی شده بود. انبارهای مهمات اطراف شهر در آتش می‌سوخت و میگ‌های عراقی هم که به پشتیبانی منافقین آمده بودند، بالای شهر می‌چرخیدند.»

***

یکی دو روز اول در غربت مقابلشان ایستادند؛ نیرو نداشتند؛ اما روزهای بعد اوضاع تغییر کرد.

***

*به شوشتری بگویید اگر آبرو داشته باشم قطعا شفاعتش می‌کنم

حاج احمد آقا گزارش پیشروی‌های نیروهای خودی را برای امام خواند، امام خوشحال شد. گفت: به شوشتری بگویید در این دنیا که نمی‌توانم کاری بکنم. اگر آبرویی داشته باشم در آن دنیا قطعا شفاعتش خواهم کرد.

پیام امام را که به نورعلی رساندند، تمام خستگی آن چند روز از تنش در آمد.

علاقه‌مندان به تهیه این کتاب می‌توانند آن را از فروشگاه اینترنتی «من و کتاب» خریداری کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top