تاریخ انتشار: شنبه 1396/06/25 - 22:56
کد خبر: 245645

۵ ویژگی مثبت و منفی آیفون ایکس

آیفون ایکس / آیفون 10 به مناسبت دهمین سال عرضه آیفون توسط اپل عرضه شد تا از سال آینده تمام گوشی‌های کمپانی این شکلی شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرآنلاین، اپل با تولید آیفونی با نمایشگر بدون حاشیه از نوع امولد و افزودن چند قابلیت جدید مدعی است نسل جدید گوشی‌های هوشمند بدین سو می‌روند، غافل از اینکه خود اپل از رقبای چینی-کره‌ای در نوآوری و ابداع عقب افتاده و تقریبا فناوری‌های موجود را با تاخیر روی آیفون ایکس قرار داده است.

در این مقاله سعی می کنیم 5 ویژگی مثبت و سپس منفی برای آیفون ایکس 999 دلاری (قیمت پایه) که 27 اکتبر ثبت نام برای خرید شروع می شود و سوم نوامبر و با تاخیر به دست مشتری خواهد رسید؛ مطرح کنیم:

1- نمایشگر بدون لبه و حاشیه آیفون ایکس بسیار زیبا و ستودنی است. نمایشگر اولد آیفون جدید را ال جی ساخته و در مقایسه با رقبایی مانند شائومی می میکس و اس 8 سامسونگ و وی 30 ال جی باید بیشتر بررسی فنی انجام شود. اپل سوپررتینای خود را با فناوری True Tone ترکیب کرده تا نمایشگری به غایت زیبا و شفاف در آیفون ایکس خلق کند. به همین خاطر کاربر باید دست کم 200 دلار بیشتر در مقایسه با آیفون 8 برای خرید آن بپردازد.

2- دوربین جلوی قدرتمند با سنسورهای تکامل یافته در آیفون ایکس توانسته قدرت اموجی‌ها و شکلک‌های آنلاین بر ساس تصویر واقعی کاربر را به ارمغان بیاورد. دوربین جلوی 7 مگاپیکسلی مادون قرمز، حسگر مجاورتی، نور پس زمینه، سنسورهای تشخیص چهره و هویت بیومتریک، اسپیکر و میکروفون دارد. اپل با TrueDepth تصویر پرتره بسیار باکیفیتی برای کاربر می‌سازد که دیدنی است. بی‌شک سلفی‌های آیفون ایکس باید محشر باشد.

3- Annimoji شکلک‌های کارتونی است که از ترکیب چهره کاربر وام گرفته و تصویری متناسب با خنده، اخم و ... کاربر را در آنِ واحد ساخته و منتشر می‌کند. این قابلیت با استفاده از دوربین جلو و فناوری تشخیص چهره کاربر توسعه یافته و یکی از قابلیت‌های مثال زدنی روی آیفون ایکس است. متاسفان انیموجی فعلا محدود به اپلیکیشن خاص اپل است و مدتها طول خواهد کشید تا به صورت پلتفرم توسعه یابد.

4- نمایشگر 5.8 اینچی بدون حاشیه یعنی داستن یک گوشی بزرگتر در ابعاد جمع و جورتر!

داشتن اسکرین بزرگتر در بسته‌بندی کوچکتر هنری است که اپل در آیفون ایکس به خرج داده است و در مقایسه با آیفون 8 پلاس می‌توان عمق تصویر و زیبایی و ابعاد مناسب را به خوبی دریافت. آیفون 7 پلاس و 8 پلاس در مقایسه با ایکس، انگار چیزی زیادی دارد که نمی‌توان از آن چشم پوشید و به همین خاطر دست بزرگ‌هایی که مجبور بوده‌اند تاکنون مدل پلاس یا اس را بخرند، می‌توانند با آیفون ایکس به راحتی کنار بیایند.

5- فناوری فیس آی دی در آیفون ایکس فناوری آینده است که می‌تواند افق جدیدی را بگشاید. البته هنوز از امنیت آن کاملا مطمئن نیستیم و باید وارد بازار شود تا باگ آن مشخص شود. تکیه کردن پرداخت الکترونیکی بر بستر فیس آی دی نیز چالشی دیگر است که اگر موفق شود، عالی است.

 ویژگی‌های منفی آیفون ایکس

 1- گران بودن آیفون ایکس اولین ویژگی منفی آن است که هرچند تگ 999 دلاری در آمریکا روی آن خورده است اما در روسیه یا ایتالیا برای مدل 256 گیگی باید 1600 دلار هزینه کنید. همچنین شارژر بی سیم را نیز باید جداگانه به قیمت حدود 70 دلار بخرید. اپل به این فکر کرده است که بالاخره مدل ایکس را می‌خرند به هر قیمتی که باشد و از سوی دیگر کسانی که نمی‌خواهند اینقدر هزینه کنند؛ به سوی آیفون 8 و 8 پلاس خواهند رفت!

2- نداشتن تاچ آی دی یکی از نقاط ضعف آیفون ایکس است که اپل سعی کرده از آن چشم پوشی کند. همگان می‌دانستند که اپل در حال نصب تاچ زیر نمایشگر است اما موفق نشد و حتی حسگر اثر انگشت را از پشت گوشی نیز برداشت(در نمونه اولیه آیفون ایکس) و سرانجام تمام هم و غم خود را روی فیس آی دی گذاشت تا صدای کاربر در نیاید. این در حالی است که رقبای چینی و کره‌ای فناوری‌های مذکور را با هم ترکیب کرده و کاربرپسند شده‌اند. در بسیاری از کشورها پرداخت الکترونیکی از طریق تاچ انجام می‌شود و حالا این موضوع چالش برانگیز در کشورهای مذکور دردسرآفرین می‌شود.

3- اپل قیمت سرویس تعمیراتی خود موسوم به AppleCare را از 129 دلار به 199 دلار افزایش داده است و کاربر باید همراه با خرید آیفون ایکس مبلغ 200 دلار دیگر نیز به خاطر جایگزینی احتمالی نمایشگر گران، هزینه کند. هرچند این سرویس در برخی کشورها اجباری نیست اما هزینه سربار محسوب شده و قیمت نهایی را بالا می‌برد که باعث می‌شود تا خریدار منصرف شود.

4- نصب تراشه A11 و شارژ بی سیم در آیفون 8 نیز می‌تواند نکته منفی تلقی شود. در حالی که پرسرعت‌ترین تراشه و فناوری بی‌سیم روی آیفون 8 با قابلیت تاچ آی دی وجود دارد، دلیلی برای خرید مدل ایکس به جز نمایشگر اولد وجود ندارد و از این بابت دست کم 300 دلار صرفه جویی می‌شود.

5- رابط کاربری / UI تعریف شده در آی او اس 11 روی آیفون ایکس باعث می‌شود تا کاربر نتواند به راحتی از طریق یک دست تمام کارها را انجام دهد و مجبور است از دست دیگر خود استفاده کند. سوئیچ کردن اپ‌ها هنگام مولتی تسکینگ کاربر را مجبور به استفاده از هر دو دست می کند. به دلایل مختلف آیفون ایکس «تک دست» نبوده و کاربر باید از هر دو دست خود استفاده کند که می‌تواند نقطه ضعف بزرگی محسوب شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top