تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/06/26 - 15:09
کد خبر: 245693

درد ‌فالوور

جشن تولد دو سالگی یکی از پیج‌های نماینده مجلس شورای اسلامی که عضو لیست امید هم بود، در شبکه‌های اجتماعی بار دیگر موج انتقادات و اعتراضات را راهی مجلس کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: جشن تولد دو سالگی یکی از پیج‌های نماینده مجلس شورای اسلامی که عضو لیست امید هم بود، در شبکه‌های اجتماعی بار دیگر موج انتقادات و اعتراضات را راهی مجلس کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فرهیختگان؛ جشن تولد دو سالگی یکی از پیج‌های نماینده مجلس شورای اسلامی که عضو لیست امید هم بود، در شبکه‌های اجتماعی بار دیگر موج انتقادات و اعتراضات را راهی مجلس کرد. مجلس که به فرموده حضرت امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی در راس امور است این روزها با صحنه‌های ناراحت‌کننده و دور از شأن برخی نمایندگان مواجه می‌شود؛ مجلسی که شهدای زیادی را در راه دفاع مقدس داده و در ماه‌های اخیر حادثه تروریستی توسط گروهک تکفیری داعش در آنجا به‌وقوع پیوست و در آنجا محافظان و کارمندان این قوه مهم، جان خود را در مقابل گلوله‌های دشمن قرار دادند تا جان نمایندگان در امان بوده و بتوانند راحت و با کمال آرامش به فکر مشکلات و گرفتاری‌های مردم باشند.

اما باید گفت که دسته‌گل‌های نمایندگان فراکسیون امید در مجلس تمامی ندارد. یک روز ماجرای سلفی حقارت با حضور «فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جلسه تحلیف رئیس‌جمهور را به وجود می‌آورند و یک روز نیز با حضور وزیر، تریبون مجلس را با تریبون خانوادگی اشتباه می‌گیرند و به دفاع از مسائل مالی خانواده خود می‌پردازند. از سوی دیگر نامنظمی‌های حضور و عدم شرکت نمایندگان در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌های مجلس باعث ایجاد ناراحتی در بین افکار عمومی شده است.

حالا نیز غلامعلی جعفرزاده‌ایمن‌آبادی، یکی از همین نمایندگان لیست امید برای صفحه اینستاگرام خود جشن تولد دو سالگی گرفته است. همین موضوع موجب تعجب بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی شده و افکارعمومی در فضای مجازی با ابراز تاسف از این مساله نسبت به تقلیل جایگاه و شأن نمایندگی در مجلس با چنین رفتارهایی انتقاد می‌کنند.

جعفرزاده برای 18 هزار فالوور در پیج خود در حالی جشن تولد گرفته است که مردم حوزه انتخابیه‌اش در رنج و مشکلات بسیاری به‌سر می‌برند.

در همین راستا رفتار عجیب و تاسف‌بار نمایندگان لیست امید مجلس آن هم از سوی اعضای فراکسیونی که مدعی است به دیپلماسی آشناست و زبان و ارتباطات جهانی را می‌داند، ادعا دارد که بهتر از رقیبان خودش می‌تواند با دنیا تعامل کند اما در عمل بدیهیات اولیه رفتارهای سیاستمداری آن هم در حد نماینده مجلس را بلد نیست، به حدی سخیف، سطحی و حقارت‌آمیز بود که جدا از واکنش‌های گسترده افکار عمومی، کاربران فضای مجازی و رسانه‌های داخلی، واکنش رسانه‌های خارجی را نیز در پی داشت.

در برخی از نظرات آمده است: «بارک‌ا... به تو که دغدغه‌ات جمع کردن فالوورات تو تولد اینستاته...»، «الان هم به‌جای رسیدگی به امور مردم باید سرت رو بکنی تو گوشی و کامنت‌ها رو پاک کنی»، «الان توقع دارین ما بگیم مبارکه؟چه مسئولای سرخوشی داریم»، «امروز برای اینستاگرامتون جشن تولد بگیرید، فردا هم برای سگ‌هاتون. مجلس ما شده مملو از افرادی که دغدغه‌هاشون اینستاگرامه. شماها شدید وارث صندلی‌هایی که مرحوم مدرس و شهید دیالمه و شهید آیت می‌نشستند، یکی میشه شما و یکی میشه خدای رنگین‌کمان.»

حال امروز و با وجود این رفتارها چگونه انتظار داریم رفتارهای سیاسی نازل در عرصه ارتباطات فرامرزی، نتایج بسیار تلخی به بار نیاورد و شأن بالاترین جایگاه قانون‌گذاری و نظارتی کشور را مخدوش نسازد؟

بسیاری از کنشگران بر این باورند که در گذشته نیز افراد غیروارسته و سست‌عنصر بعضا در پناه زدوبندهای سیاسی یا مالی به مجلس راه می‌یافتند، اما وجود برخی شخصیت‌های برجسته فضای وزینی را بر مجلس حاکم می‌ساخت، به نوعی که این قبیل افراد کمتر امکان خودنمایی داشتند.

متاسفانه امروز از مجلسی که باحضور اعضای لیستی که به قول برخی از چهره‌های اصلاح‌طلب رانتی است، اداره می‌شود نباید توقع زیادی داشت.

موضوع نظارت بر کار منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی از مسائلی است که کمتر به آن پرداخته شده و آنچه بیشتر مدنظر بوده عملکرد مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی است. این در حالی است که تصمیمات نمایندگان مجلس به‌عنوان قانون‌گذار و ناظر به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم بر زندگی مردم تاثیرگذار است و عقل حکم می‌کند عملکردها بررسی شود که این تاثیرات مثبت بوده است یا منفی. از سوی دیگر با وجود این برخوردها امروز جایگاه نظارت بر نمایندگان بیشتر حس می‌شود جایگاهی که شاید باعث تغییر و تحول نمایندگان شود.

از سوی دیگر شاید جای خالی مشاوران خبره و کاربلد جهت راهنمایی نمایندگان حس شود، ‌اگر برخی از نمایندگان از مشاوران بهره می‌گرفتند امروز دیگر شاهد جشن تولد و گرفتن سلفی در بین آنها نبودیم.

حال باید منتظر ماند و دید که هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی بعد از تعطیلی مجلس چه راهکاری می‌اندیشند تا مانع تضعیف جایگاه مجلس توسط برخی رفتارها شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دلدادگان به غرب را کنار بگذارید
اعلام حمایت قاطع جنبش دانشجویی از مواضع اخیر مجلس خبرگان رهبری
ائتلاف ۳۲ کشور هم حریف ایران نشد
راه سوم اقتصاد ایران؛ نه دولت‌سالاری، نه بازار رها
اظهارات تند نتانیاهو علیه اردوغان
فرانسه راحت از سوئد گذشت/ خروس در شمایل قهرمان جام
رکورد تاریخی حضور تماشاگران در جام جهانی
بدرقه فراموش‌نشدنی تیم ملی ایران توسط مردم مکزیک پس از حذف تلخ
تعطیلی سه ایستگاه مترو در ایام وداع و تشییع رهبر شهید
استقرار بیمارستان صحرایی ۱۰۰ تختخوابی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مصلی
هوش مصنوعی برگزاری آزمون‌های استاندارد را با چالش مواجه کرد
خاطره فرزاد جمشیدی از حافظه مخاطب زدوده نخواهد شد
ترکیب کاروان ایران برای بازی‌های آسیایی نهایی شد
کاظمی: تشدید نظارت بر عملکرد مدارس غیردولتی الزامی است
نیروی زمینی سپاه برای مراسم تشییع پیکر «امام شهید» آماده است
وانگ‌یی: خواستار حفظ روند مذاکرات بین آمریکا و ایران هستیم
عارف: تشییع رهبر شهیدمان، پایان بغض تاریخی تشییع‌های مظلومانه شیعه است
عراقچی: حمله به ناوشکن دنا یک جنایت جنگی است
فواد حسین: عراق مخالف جنگ علیه ایران است
شرکت رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
رایزنی نخست‌وزیر هند با پزشکیان درباره تنگه هرمز
پذیرش بدون کنکور مدال‌آوران طلای ۲ المپیاد جغرافیا و علوم زمین
خط اعتباری۳ هزار میلیاردی برای حمایت از دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده دانشگاه شریف در جنگ
اعلام آمادگی پارک دانشگاه تهران برای هدایت فناوری و نوآوری در روستاها
تغییر زمان آزمون داروسازان خارج از کشور
آغاز تحصیل متقاضیان غیرایرانی در دانشگاه‌های پزشکی با ویزای دانشجویی
معاون رئیس جمهوری: ظرفیت‌های استان سمنان زمینه‌ساز جهش فناوری‌های نوظهور است
آغاز فرآیند بهسازی شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده با مسئولیت معاونت علمی رئیس جمهوری
فرآیند نام‌نویسی در «طرح سه استاد» دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
احداث دو مجتمع خوابگاهی جدید در دانشگاه امیرکبیر با تجمیع چند ساختمان/ نوسازی خوابگاه‌های فرسوده تا مهر ۱۴۰۵
آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی ۲۰ شهریور برگزار می شود
پیگیری اجرای مصوبه افزایش حقوق/بیش از ۴۰ درصد اساتید دانشگاه فاقد مسکن
ابلاغ آیین‌نامه جامع فرآیندهای پژوهشی مقطع دکتری دانشگاه علامه
باشگاه نوآوری دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران افتتاح شد
راهنمای عملی آمادگی آزمون آیمت برای بورسیه پزشکی ایتالیا
نتایج قبولی چه چیزی درباره بهترین آموزشگاه تیزهوشان نشان می‌دهد؟
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
معاونت علمی به‌دنبال توسعه فناوری‌های کاهش مصرف آب
اعلام تعطیلات تابستانه دانشگاه صنعتی شریف از ۱۰ تا ۲۳ مرداد
رونمایی از پلتفرم جدید مشاوره دانشجویی تا اواسط تیرماه
آغاز اجرای طرح آزمایشی خرید اعتباری اقلام غذایی دانشجویان
تغییر در زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه خوارزمی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top