تاریخ انتشار: شنبه 1396/07/29 - 23:25
کد خبر: 248422

استقبال ترامپ از خروج داعش از رقه

رئیس‌جمهور آمریکا ضمن استقبال از خروج داعش از شهر «رقه»، گفت واشنگتن از مذاکرات دیپلماتیک برای حل بحران سوریه استقبال می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه با صدور بیانیه‌ای ضمن ابراز خرسندی از آزادسازی شهر «رقه» پایتخت خودخوانده گروه تروریستی داعش در سوریه، این رخداد را آغازگر مرحله‌ای تازه خواند و گفت واشنگتن از مذاکرات دیپلماتیک برای حل بحران سوریه حمایت می‌کند.

در ابتدای این بیانیه آمده: «با کمال خرسندی اعلام می‌کنم که نیروهای دموکراتیک سوریه که از شرکاء ما در مبارزه با داعش در سوریه هستند، رقه را با موفقیت بازپس گرفتند ... نیروهای ما، با همیاری توانستند کل شهر را از کنترل داعش خارج کنند.»

ترامپ در ادامه گفته که آخرین روزهای خلافت خودخوانده داعش نزدیک است و «به زودی وارد فاز جدیدی می شویم که در آن، از نیروهای امنیتی محلی حمایت می‌کنیم، خشونت و تنش را در سراسر سوریه کاهش می‌دهیم و شرایط را برای صلح پایدار بهبود می‌بخشیم؛ این اقدامات برای آن است که داعش دیگر راهی برای بازگشت و تهدید امنیت جمعی ما نداشته باشد.»

غربی‌ها در طول جنگ دولت مرکزی سوریه با تروریست‌ها، بارها بر لزوم کنار رفتن «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه از قدرت به عنوان پیش‌شرط شروع روند سیاسی برای حل بحران تأکید داشتند؛ ترامپ هم در بیانیه خود دیگر بدون اشاره مستقیم به نام رئیس‌جمهور سوریه،مجدداً بر انتقال قدرت در این کشور جنگ‌زده تأکید کرده است.

در ادامه بیانیه ترامپ آمده است: «ما و شرکاء و متحدانمان در کنار هم، از مذاکرات دیپلماتیکی که به پایان پافتن خشونت‌ها، ایجاد زمینه بازگشت ایمن پناهجویان به کاشانه خود و انتقال سیاسی با احترام به خواسته‌های ملت سوریه منجر شود، حمایت می‌کنیم.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تکذیب مرگ دانشجوی دندانپزشکی بر اثر طاعون
جنگ محدود یا جنگ گسترده؟!
تجمع دانشجویان عضو دفتر تحکیم وحدت در اجتماع مردمی میدان فردوسی+عکس
عاقبت متخلفان، سوختن در آتش اعتماد به آمریکاست
حملات به ایران پیش از انتخابات آمریکا متوقف شد
سه ایرانی نامزد بهترین های آسیا شدند
کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد
وقتی آقای کارگردان، صدای کودکان میناب در جهان شد
گسترش حملات و بن‌بست راه‌حل نظامی در یمن
جریمه تراکتور، فولاد و خیبر از سوی کمیته انضباطی
کاروان پاراآسیایی ایران درمسیر ناگویا؛ مدال‌آوری درمیدان رقابتی متفاوت
بیش از ۹۰ درصد تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران با ورود دستگاه‌های نظارتی محرز شد
از حضور پزشکیان در دانشگاه شهید بهشتی تا اعلام مبالغ وام های دانشجویی
جایزه برای مجیدی، تریبون برای ایران
اروپا اهل جنگ، غربگرایان نسخه‌پیچ مذاکره! / اروپا چرا با پوتین مذاکره نمی‌کند؟
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
فضاسازی دانشگاه فرهنگیان کرمان به مناسب دانشگاه فرهنگیان کرمان و به یاد شهدای میناب+عکس
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top