تاریخ انتشار: شنبه 1396/08/06 - 02:35
کد خبر: 248859

یک دغدغه مهم دانشجویان؛

اعتراض داریم کجا بریم؟

دانشجوی ترم اول که باشی همه بخش‌های دانشگاه برایت جذاب و گاه ترسناک می‌شود؛ جذاب از این حیث که می‌دانی وارد فضایی‌ شده‌ای که می‌توانی به راحتی حرفت را بزنی و مطالبه‌ات را پیگیری کنی و در مقابل ترسناک؛ چراکه نمی‌دانی برای پیگیری خواسته‌هایت بالاخص خواسته‌های بحقت باید به کدام بخش دانشگاه مراجعه کنی و پیش کدام مسئول بروی.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فرهیختگان، اعتراض نسبت به استاد، اعتراض به وضعیت سلف‌سرویس دانشگاه، اعتراض به زمان برگزاری کلاس‌ها، مشکلات دانشگاه درخصوص نحوه اطلاع رسانی، اخلال در سایت دانشگاه و... همگی جزء آن دسته از مسائلی است که گاه به دغدغه اصلی دانشجویان تبدیل می‌شوند؛ البته دانشجویان ترم اول در مواجهه با این مسائل بیشتر دچار نگرانی و سردرگمی می‌شوند، چراکه با پروسه پیگیری مطالبات خود آشنایی ندارند.

هر چند ممکن است دانشجویان در همه دانشگاه‌ها چه دانشگاه دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و چه دانشگاه‌های غیرانتفاعی نسبت به مسائل صنفی و آموزشی اعتراض داشته باشند، ولی در این گزارش سعی کردیم به چگونگی رسیدگی به اعتراضات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بپردازیم؛ از این رو سراغ علیرضا بدرنژاد، مسئول روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال رفتیم تا از پروسه این مهم اطلاعات بیشتری به دست آوریم.

بدرنژاد با بیان اینکه اعتراض دانشجویان مسائل مختلفی را دربر می‌گیرد و طبیعتا دانشجویان برای پیگیری هر کدام از مطالبات خود باید سراغ بخش مربوطه بروند، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی سازمان بازرسی ندارد و تازه کارهای مربوط به ایجاد این سازمان در حال انجام است؛ در گذشته نیز دفتر پیگیری‌های ویژه را در دانشگاه داشتیم که به‌نوعی همان وظایف سازمان بازرسی را انجام می‌داد.»

مسائل مربوط به حوزه آموزش
بدرنژاد افزود: «دانشجویان می‌توانند مسائلی را که مربوط به حوزه آموزش می‌شود، مانند اعتراض نسبت به استاد، زمان برگزاری کلاس‌ها و... به معاون آموزشی دانشکده یا مدیرگروه خود منتقل کنند و آنها نیز قطعا اعتراض دانشجویان را پیگیری خواهند کرد؛ البته گاهی دانشجویان مسائلی را مطرح می‌کنند که اصلا در قالب اعتراض نیست.»

بدرنژاد در همین زمینه تصریح کرد: «به‌طور مثال گاهی دانشجویان عنوان می‌کنند که برخی استادان در بحث آموزش دروس یا کارهای تحقیقاتی و... سختگیری می‌کنند که این مهم جزء اعتراض تلقی نمی‌شود و دانشجویان نمی‌توانند در این خصوص اعتراضی داشته باشند.»

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال افزود: «البته اگر استادی مشکل اخلاقی داشته باشد یا مباحث ضد دین و ضدانقلاب را ترویج کند؛ حراست دانشگاه به‌سرعت و به‌شدت با این دسته از استادان برخورد می‌کند.»

بدرنژاد گفت: «گاهی دانشجویان نسبت به سلف و همچنین برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی اعتراض دارند که باید به معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه مراجعه و اعتراض خود را عنوان و پیگیری کنند؛ همچنین مشکلات موجود در حوزه خوابگاه‌ها به این معاونت مربوط می‌شود.»

شهریه
او ادامه داد: «گاهی نیز برخی دانشجویان نسبت به شهریه برخی از ترم‌ها اعتراض دارند که در این خصوص کاری از معاونت‌ها بر نمی‌آید؛ چراکه شهریه دست دانشکده‌ها نیست و موضوع کلی تلقی شده و امکان تغییر در آن وجود ندارد.»

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال خاطرنشان کرد: «یکی دیگر از مسائل مورد اعتراض دانشجویان بحث نحوه اطلاع‌رسانی دانشگاه است که مسئول این بخش حوزه روابط‌عمومی است و دانشجویان اگر سوال یا اعتراضی در این زمینه داشته باشند؛ می‌توانند به واحد روابط‌عمومی در دانشکده‌ها مراجعه کنند.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گفت‌وگو برای ساختن مسیر؛ هم‌اندیشی با مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری فارس؛ 
جهان در تار عنکبوت نامرئی؛ ناسا از شبکه اسرارآمیز ماده تاریک پرده برداشت
گوگل پول می‌دهد تا مردم برق کمتری مصرف کنند
جدیدترین مدل‌های ست شیرآلات قهرمان در سال ۱۴۰۵؛ مقایسه مدل‌ها و راهنمای خرید اینترنتی
تجربه حضور در دامپزشکی دکتر پورشعبان و خرید از پت شاپ لیما در میدان کتاب
پلاسما پن فیوژن PAA: لیفتینگ بدون جراحی و حذف ضایعات با ۱ دستگاه حرفه‌ای
تنگه هرمز؛ حلقه محاصره سیاسی ترامپ
گزارش تصویری پرچم گردانی دانشگاه تربیت مدرس+ عکس
نتایج نهایی پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ اعلام شد
درس‌خواندن‌هایی که اعتبار ندارد
هرم مدیریت کشور دچار اختلال است / تردد در تنگه هرمز به صفر رسیده است
امنیت منطقه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود
چرا دفاع فاطمه زهرا(س) از ولایت، آینده‌ساز شد؟
رکوردی که فقط تیم ملی فوتبال ایران دارد
حضورمردم در خیابان‌ها، پشتوانه‌ای برای رزمندگان و تقویت‌کننده مواضع دولت‌مردان و مذاکره‌کنندگان کشور است
اپل آیدی اورجینال چه ویژگی‌هایی دارد؟ راهنمای انتخاب حساب مناسب برای آیفون
هاردنر بتن چیست؟ انواع، کاربرد، مزایا، میزان مصرف، خرید
زمان مصرف قرص استایلیش
فاطمه، فاطمه است
فاطمیه؛ چگونه سیره حضرت زهرا(س) را به نسل جدید معرفی کنیم؟
نرم‌افزار و دوره خارجی بدون کارت بین‌المللی؛ راهنمای دانشجوهایی که سر پرداخت گیر کرده‌اند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top