تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/08/07 - 19:47
کد خبر: 249033

«ایتالیا ایتالیا» قربانی شرایط اکران

فیلم سینمایی «ایتالیا ایتالیا» ساخته کاوه صباغ‌زاده با اقبال خوبی از سوی تماشاگران مواجه است اما گویا قرار است این فیلم از سرگروهی استقلال برداشته شود تا دو فیلم در راه رسیدن به اکران فیلم کمدی قربانی شود!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، فیلم «ایتالیا ایتالیا» مدتی است بر پرده سینماها آمده است و براساس آنچه که تهیه کننده فیلم اذعان دارد فیلم به شرط حفظ کف فروش قرارداد هفت هفته ای در شورای صنفی نمایش به ثت رسانده است. اما به نظر می رسد فضای حاکم در شورای صنفی نمایش و اکران به گونه ای بازی را طراحی کرده که فیلم از سر گروه استقلال برداشته شود.

به نظر می رسد این جریان از هفته های گذشته آغاز شده و تصمیم برای پایین آوردن فیلم در هفته های گذشته کلید خورده است زیرا هفته گذشته شورای صنفی نمایش اعلام کرد که قرارداد فیلم بعدی سرگروه استقلال (انزوا) به ثبت رسید. به نظر می آید شرایطی فراهم می شود که فیلم «ایتالیا ایتالیا» از اکران سرگروه برداشته شده و فیلم «انزوا» جایگزین شود که با اکران دو هفته ای آن فیلم هم فضا برای اکران فیلم دیگری از جنس کمدی باز شود.

در این شرایط با توجه به سکوت شورای صنفی نمایش و عدم پذیرش مسئولیت در این شورا توسط رئیس شورا بعید نیست قربانی‌های  بعدی تصمیمات شورای صنفی نمایش در گروه استقلال دو فیلم نامبرده باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
همکاری سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایران با ۱۰ وزنه‌بردار در رقابت‌های جهانی چین
دیدار عراقچی و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی مقابل رژیم صهیونیست
ضرورت فراهم‌سازی دسترسی عادلانه زنان به خدمات سلامت
عراقچی: فلسطین مهم‌ترین مساله جهان اسلام و بشریت است
هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه
دیدار سردار رادان با وزیر پیشنهادی دفاع
زنگ آغاز جشنواره «تهران مبارک» نواخته شد
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک ایران و چین در حوزه میراث فرهنگی
تیم آلومینیوم اراک باید از شرایط فعلی خارج شود
افتتاح جشنواره نمایش عروسکی «تهران مبارک» +عکس
چرا هیچ‌کس صلاح نمی‌بیند ابهام‌زدایی کند؟
دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مهرداد اخلاقی
یحیی سریع: یمن هدف ۲۵۴۲ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
عقد ۱۳۰ زوج جوان در حرم بانوی کرامت هم‌زمان با میلاد حضرت زینب(س)
شخصیت کودک پیش از ورود به مدرسه شکل می‌گیرد
مراسم افتتاح بزرگراه شهید سید عبدالرحیم موسوی +عکس
صیادمنش دومین خرید برتر لیگ لهستان شد
سرکوب در کشور آزادی بیان! نخست‌ وزیر فرانسه معترضان را تهدید کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top