تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/08/10 - 10:27
کد خبر: 249199

نجات گروگان از دست آدم ربایان توسط پلیس

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از یک فقره آدم‌ربایی نافرجام خبر داد و گفت: سه زن و یک مرد با هدف انتقال ۶۰۰ میلیارد ریال سند، اقدام به ربودن پیرزن ۸۰ ساله‌ای کردند که برای فروش املاکش از آمریکا به کرمانشاه سفر کرده بود.

خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار منوچهر امان اللهی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: در این آدم‌ربایی نافرجام، سه زن و یک مرد با هدف انتقال 600 میلیارد ریال سند، اقدام به ربودن یک زن 80 ساله کردند.

وی با بیان اینکه پیرزن ربوده شده در آمریکا زندگی می کند و برای فروش املاکش به کرمانشاه سفر کرده است، گفت: آدم ربایان روز گذشته با تنظیم یک قرار سوری با زن و وکیلش آنان را سوار بر یک خودروی ام وی ام کردند و پس از طی مسافتی وکیل را از ماشین بیرون انداختند و پیرزن را ربودند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه یادآور شد: متهمان فرد ربوده شده را به یک منزل در محل‌های حاشیه ای شهر منتقل کردند که اهالی محل به آنان مشکوک شدند و موضوع را به پلیس اطلاع دادند.

سردار امان اللهی ادامه داد: پس از اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 ماموران به سرعت راهی منطقه شدند و 2 زن و یک مرد را که در حال فرار بودند دستگیر کردند.

وی خاطر نشان کرد: عوامل پلیس پس از هماهنگی با دستگاه قضائی، وارد منزل موردنظر شدند و ضمن رها سازی فرد ربوده شده، دیگر متهم این پرونده را نیز دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تاکید کرد: تحقیقات به منظور شناسایی دیگر عوامل دخیل در پرونده با همکاری دستگاه قضائی همچنان ادامه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مبلمان میسونی، هارمونی اصالت خانه های کلاسیک
راهنمای جامع حقوقی سنندج: استراتژی های دفاعی و انتخاب وکلای متخصص در دعاوی ملکی و خانواده
نوسانات برق قاتل خاموش کمپرسور اسکرو و راهکارهای حفاظت از سرمایه
قیمت عایق پشم سنگ | بررسی کامل عوامل مؤثر + لیست قیمت روز بازار
تحول در صنعت نمای ساختمان با متریال‌های نوین؛ چرا جی آر سی و میکروسمنت آینده معماری را تغییر داده‌اند؟
میکروسمنت چیست؟ معرفی ترندترین متریال‌های ساختمانی مدرن
بست داربست ایران بست و قالب بتن ایران بست | راهکار حرفه‌ای در صنعت ساختمان
سی‌ان‌ان: آمریکا هیچ یک از موشک‌های ایرانی را رهگیری نکرد
رشد ۹۲ درصدی استرداد مالیات به مودیان در قزوین
مالیات صفر برای ۹۰ درصد اصناف؛ گامی موثر در مسیر آرامش بازار و ثبات اقتصادی
ایران در جمع ۶ کشور دارای توان ساخت تجهیزات پیشرفته کرایوژنیک
ذوالقدر: اگر ائتلاف شیطانی خطا کند، منطقه برایش جهنم خواهد شد
تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
قالیباف: معادله آتش‌بس روی کاغذ و نقض مکرر آن در میدان را برهم زدیم
کتاب میناب ۱۶۸: کودکانی که در آتش سوختند در مالزی رونمایی شد
مادران ایرانی؛ حافظان فرهنگ مقاومت در بحران‌های جنگ
سرانه مطالعه ۱۳ دقیقه در روز؛ زنگ خطر برای آینده فرهنگی ایران
حمله خواهران منصوریان به رئیس فدراسیون ووشو/ خودزنی الهه منصوریان!
تیم ملی بلافاصله پس از بازی‌ها باید آمریکا را ترک کند؟
قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است
فرمانده کل ارتش: شرارت‌های دشمن تکرار شود، اقدامات ما شدیدتر خواهد شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top