تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/08/29 - 14:34
کد خبر: 250601

حضور «ثریا» در هشتمین جشنواره عمار

موسسه پردیس هنر و رسانه دیده بان، با شش مستند از جمله «نردبان فریب»، «بازی در مسکو» و «آتش به اختیار» به همراه هفت قسمت از برنامه تلویزیونی «ثریا» در هشتمین جشنواره عمار حضور پیدا می‌کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: موسسه پردیس هنر و رسانه دیده بان، ثریا، با هفت اثر مستند در هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار حضور پیدا می‌کند.

بنابراین گزارش، مستند 68 دقیقه‌ای «نردبان فریب» نخستین کار این مجموعه برای شرکت در جشنواره عمار است که به کارگردانی محمدهادی اینانلو ساخته شده و به نقد و بررسی توافقنامه اقلیمی پاریس و حواشی پیوستن ایران به این توافقنامه می‌پردازد.

مستند 78 دقیقه‌ای «بازی در مسکو» دومین کار «ثریا» است که وضعیت حضور ایران در بازار کشور روسیه را بررسی می‌کند. این اثر، قسمت نخست مجموعه مستند چهار قسمتی «همسایه شمالی» است.

براساس این گزارش، مجموعه مستند دو قسمتی «ساحل فراموشی» که به کارگردانی سیدحسن موسوی فرد تولید شده، عنوان کار دیگر موسسه پردیس هنر و رسانه دیده بان برای حضور در هشتمین جشنواره عمار است. این مستند در سال های 95 و 96 تولید شده و موضوع آن، بررسی مسائل و ظرفیت‌های ساحلی مغفول مانده استان هرمزگان است.

همچنین مستند 45 دقیقه‌ای «مرز فراموشی» درباره بررسی ظرفیت‌های توسعه بومی استان ایلام و مستند 60 دقیقه‌ای «بر بام غفلت» درباره ظرفیت‌های توسعه استان چهارمحال و بختیاری دو اثر دیگر این مجموعه برای شرکت در این دوره جشنواره عمار هستند.

بنابرین گزارش، اثر 20 دقیقه‌ای «آتش به اختیار» مستند دیگری است که از طرف موسسه پردیس هنر و رسانه دیده بان، ثریا در هشتمین جشنواره عمار حضور پیدا می‌کند، این مستند به کارگردانی مهدی قریبی در مدت کوتاهی پس از شهادت محسن حججی درباره فعالیت‌های فرهنگی و جهادی این شهید مدافع حرم تولید شده است.

همچنین هفت قسمت از برنامه تلویزیونی «ثریا» هم درباره موضوعات رویش‌های فرهنگی، مسکن، ظرفیت‌های تولید موتور سیکلت در ایران، تحریم‌های کشور، سفیران جهانی انقلاب اسلامی و تحریم دلار در هشتمین جشنواره عمار حضور پیدا می‌کند.

گفتنی است هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، همچون سال‌های گذشته در ایام بزرگداشت حماسه مردمی «نه دی» برگزار می‌شود و فیلمسازان و علاقه‌مندان تا ۳۰ آبان ماه فرصت دارند با مراجعه بهAmmarfilm.ir  اثر خود را در یکی از بخش‌‌های «فیلم»، «فیلمنامه»، «تولیدات رادیویی»، «نقد، مقاله و پژوهش‌های سینمایی»، «فیلم ما» و «آگهی بازرگانی و اقلام تبلیغی»، ثبت‌نام و حداکثر پنج روز پس از آن، به دبیرخانه تحویل دهند.

منبع : فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بهادری جهرمی: در برابر خباثت‌های دشمن پاسخ ضروری است/ «بعدی شما هستید»
عباس عبدی سه ماه از فعالیت رسانه‌ای منع شد
پایگاه‌ها و دارایی‌های آمریکا و رژیم اهداف مشروع هستند
زنان؛ پیشرانان اصلی اقتصاد خلاق در ایران هستند
نشستن و چای خوردن پزشکیان مشکلی از بخش خصوصی حل نمی‌کند
انهدام تیم تروریستی در سراوان 
ثابتی: کابوس اسرائیل جنگ همزمان با چند محور مقاومت است
انتقاد از عدم اشاره به خونخواهی امام شهید در پیش‌نویس توافق
این جام جهانی تجربه متفاوتی است
رایگان کردن حمل‌ونقل عمومی یکی از راهبردهای دولت است
خیلی زود به یک توافق عالی با ایران خواهیم رسید!
امشب آسمان سرزمین‌های اشغالی را ببینید
پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم به ۷۰ درصد رسیده است
تأکید بانک مرکزی بر عدم دخالت در انتخاب گیرندگان وام‌های کلان تولیدی
تمامی خدمات پلیس راهور به روال عادی بازگشت
نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس
فیفا باید آمریکا را ملزم به رعایت قانون کند
احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد
آخرین تصمیمات درباره تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور چیست
انهدام تیم تروریستی در سراوان توسط نیروی زمینی سپاه
بمباران ضاحیه بیروت با هماهنگی آمریکا
مدارک مورد پذیرش آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ اعلام شد
رشد ۵.۵ درصدی داوطلبان دکتری دانشگاه خوارزمی
فراخوان دومین دوره تربیت مجاهد فرهنگی نهاد رهبری برای جذب نیرو در دانشگاه‌ها اعلام شد
جذب دانشجوی دکتری در دانشگاه شریف باکمک‌هزینه تحصیلی ۴۰۰ میلیون تومانی
تخصص ما کشف تقلب و تخلف است/ آماده‌ایم در جنگ اقتصادی به نهادهای نظارتی کمک کنیم
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
چرا مهارت ‌های پیش ‌نیاز خواندن و نوشتن، پایه‌ی موفقیت تحصیلی کودکان هستند؟
آغاز امتحانات نهایی از ۱۳ تیرماه به صورت «حضوری»
فرزندان مجروحان جنگ اخیر با تأیید بنیاد شهید می‌توانند در مدارس شاهد ثبت‌نام کنند
دستاورد مشترک پژوهشگران دانشگاه تهران و دانشگاه کانادا در ارتقای امنیت سامانه‌های هوش مصنوعی
آغاز ثبت‌نام چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
نخستین یادواره شهادت شهدای اقتدار علمی برگزار می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top