تاریخ انتشار: شنبه 1396/09/04 - 18:32
کد خبر: 250983

دعوت گودرزی از کرباسیان برای مناظره

با وجود این اظهارات آیا وزیر اقتصاد می تواند قاچاق از مبادی رسمی کشور را ندیده گرفته و تکذیب کند؟! آیا اینگونه اظهارات غیرمسئولانه سبب سلب اعتماد عمومی از دولت نمی شود؟! آیا با این تفکر و زاویه نگاه، مردم می توانند امیدی به حل مسئله قاچاق و مبارزه با مفاسد اقتصادی داشته باشند؟ لذا دلسوزانه و منصفانه پیشنهاد می کنم :تکلیف افکار عمومی را با این اظهارات متناقض در خصوص قاچاق مشخص کنید تا مردم یک حرف واحد را از دولت بشنوند که البته این حرف اگر با واقعیات منطبق باشد شنیده می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، در پی اظهارنظر کرباسیان وزیر اقتصاد دولت دوازدهم در خصوص عدم قاچاق از مبادی رسمی کشور، داود گودرزی مسئول سازمان بسیج دانشجویی و دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی طی نامه ای به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمور خواستار تعیین تکلیف افکار عمومی با اظهارات متناقض مسئولین در این خصوص شد.

متن نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر اسحاق جهانگیری
معاون اول محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم؛
با احترام اخیرا نقل قولی از وزیر اقتصاد دولت دوازددهم در خصوص عدم قاچاق از مبادی رسمی کشور در رسانه ها منتشر شد که تعجب همگان را برانگیخت . این قلب واقعیتهای ملموس جامعه علاوه بر توهین به شعور ملت شریف و هوشمند ایران، سبب وهن دولت هم می شود. اینکه فردی در کسوت وزارت به جای حل مسئله صورت مسئله را پاک کند شایسته دولتمردان جمهوری اسلامی نیست، آنهم در موضوعی که تقریبا در بین مسئولین و کارشناسان مرتبط در وجود آن اجماع وجود دارد و اگر اختلافی هست بر سر میزان و حجم قاچاق از مبادی رسمی است نه اصل آن.

برای روشن شدن بهتر موضوع با هم نکات زیر را مرور می کنیم :علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی: 30 درصد قاچاق از مبادی رسمی صورت می‌گیرد. (02/11/95)

رئیس پلیس مبارزه با قاچاق استان هرمزگان گفت: بیشترین خلأها و امکان سوءاستفاده شبکه‌ها از مبادی رسمی است یعنی بیش از ۹۰ درصد کشفیات ما از مبادی رسمی بوده است.(27/06/96)

خورشیدی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز: ۴میلیارد دلار کالای قاچاق از مبادی رسمی وارد کشور شد.(04/05/96)

پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: بیش از 50درصد از کالاهای قاچاق از مبادی رسمی کشور وارد می‌شوند.(22/06/96)

دهقان عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی: 80درصد قاچاق کالا از مبادی رسمی وارد کشور می شود(13/04/96)

سیدحسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی: 70 درصد از کالاهای قاچاق از گمرکات به کشور وارد می‌شود.(24/08/96)

خجسته رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی: سه هزار و 300 کانتینر کالای قاچاق روزانه از مبادی رسمی وارد کشور می شود.(19/03/96)

دبیر کل اتاق اصناف ایران: بیش از ۷۰ درصدِ کالای قاچاق از مبادی ورودی و قانونی وارد کشور می شود.(01/08/95)

کرباسیان وزیر امور اقتصادی و دارایی: آمار واقعی قاچاق کالا از مبادی رسمی کشور رقمی بین 650 تا 700 میلیون دلار است.(27/02/96)

عسگری رئیس کل گمرک ایران: میزان قاچاق کالا از مبادی رسمی ۹۰۰ میلیون دلار است.(16/08/96)

سردار میراحمدی جانشین معاونت اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح: متأسفانه 60 درصد از قاچاق کالای کشور از مبادی رسمی انجام می‌شود و پلیس باید جور کسانی که مسؤولیت قانونی برابر این پدیده دارند، را بکشد.(08/05/96)

سردار اشتری فرمانده ناجا: متاسفانه امروز برخی کالاهای قاچاق از مبادی رسمی وارد کشور می‌شوند.(17/07/96)

با وجود این اظهارات آیا وزیر اقتصاد می تواند قاچاق از مبادی رسمی کشور را ندیده گرفته و تکذیب کند؟! آیا اینگونه اظهارات غیرمسئولانه سبب سلب اعتماد عمومی از دولت نمی شود؟! آیا با این تفکر و زاویه نگاه، مردم می توانند امیدی به حل مسئله قاچاق و مبارزه با مفاسد اقتصادی داشته باشند؟ لذا دلسوزانه و منصفانه پیشنهاد می کنم :تکلیف افکار عمومی را با این اظهارات متناقض در خصوص قاچاق مشخص کنید تا مردم یک حرف واحد را از دولت بشنوند که البته این حرف اگر با واقعیات منطبق باشد شنیده می شود.

اگر باز هم اقای کرباسیان بر ادعای قبلی خودشان اصرار دارند ایشان را به مناظره در مقابل افکار عمومی ملت ایران در هر مکان و زمانی که شما انتخاب کنید دعوت می کنیم .

امید انکه همه ما با قدر شناسی از مدت مسئولیتی که برای خدمت رسانی به مردم شریف ایران در اختیار داریم از اقدامات صرفاً رسانه ای و گاهاً غیرصادقانه پرهیز کرده و با سرعت نسبت به استفاده از ظرفیت های بیشمار و بالقوه کشور برای حل مسائل اساسی همت گماریم.

داود گودرزی
مسول سازمان بسیج دانشجویی
و دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top